- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.061
hıhıh.. bende 1 tane var ... ama olmaz olaydı.. çıkarcı.. aynı ortamda olmayı hiç sevmem.. hep kendinden sülalesinden bahseder.. hafta sonu iki gün bizde kalması gerekti.. illallah ettirdi.. bıdı bıdı bıdı.. abisiyle görüşemiyomuş gelin yüzünden de falan da filanda.. bir ara bizim kayınımla eşim pek sık görüşemiyodular eltim yüzünden ben de bi laf patlattım o öle diyince.. yaa nekadar kötü birşey gelin yüzünden iki kardeşin görüşememesi.. herhalde aptal değildir ya okadar da anlamıştır laf soktuğumu.. içimden de oooh olsun dedim
elitlere ölüüm
kayınlara ölüümm
pöti senin kynanaya da bu hediyem vileda sopası olmaz
canim ben biriktiripte söyleyenlerdenim,bazencevap veriyorum pat diye bazende dolduruyorum keseye ,hatta gecenlerde tartistik ,bir kac gün yüzüne bakmadim,gitmedim hic,senden duyduklarimi öbürkülerden duymadim hic diyo,düsenebiliyomus,bende dedimki sen laf sokarken ben susamam,sana kendimi mi kücük düsürtecem dedim,o da dediki,kapinin arkasinda vileda sopasi var,onuda al kafama bari vur dedi,eeee birikim napiyimmm
amannnnslm kızlar bende 8-9 aralık gibi beklemek istemedigim adet gnum bakalım ne olacak bu ay bide kaynana bilmem ne başımda var zaten burdada aklıma getirmeyin ne olurrr
yaaa ben de isterim ben de isterim..pöti senin kynanaya da bu hediyem vileda sopası olmaz
yaaa ben de isterim ben de isterim..
vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ay biriktirme canım benim.. bende aynen senin gibiyim.. kolay kolay da cevap veremiyorum.. birikiyor birikiyor.. eşime patlıyorum bende, onu da kırmamak için çoğunlukla da kapanıyorum odamda saatlerce ağlıyorum bazen kriz haline geliyor bazen geçişttiyorum ... ağzına geldikçe söyle geri çevirme bak gene olan bize oluyor:26::26:
pöti senin kynanaya da bu hediyem vileda sopası olmaz
heeeehhe oh yaaa oh olsn ya fıstıgı alcam vurcam kırbacı hehehe
yok böylede iyi oluyo,bir müddet laf sokma falan olmuyo,gözümün icine bakiyo,bazen cok iyide bazen cok gicikkkk,idare ediyoruz yani,ama esim beim yanimdadir her zaman,diyo bosver sen yapma her seyini birazda öbürküler yapsin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?