Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yalandan dolandan kardeş,anne,baba arası bozan kişilerden nefret ediyorum. o kadar çok var ki etrafımda. genelde karı sözü dinleyenler.bu kocalarda bu kadar mı karı meraklısı ki kendisini büyütmüş bu yaşa getirmiş anasını babasını bir lafta yok sayıyor anlamıyorum..

Görsen varya takım elbıse giyip geliyolar ya
ben hakimim ben savcıyım
ben bilmemneyım dıye
ılk lafları mesleklerı
olabılı de burda herkes h a s t a
statü farkı olmaksızın
bende olmasam şurda
adaleti kim sağlıycak bilmem

günaydın of bı turlu kalkıp ayılamıyorum

Gecede kasık agrım oldu ve gectı sımdı yok bazen ayaklarım gerılıyor gerdırınce kasıgıma batar gırıyor hemen gecıyor.bır damla bıle akıntımda gelmıyor cok sukur dun nıye oyle oldukı acaba

slm kızlar bende 8-9 aralık gibi beklemek istemedigim adet gnum bakalım ne olacak bu ay bide kaynana bilmem ne başımda var zaten burdada aklıma getirmeyin ne olurrr

ay biriktirme canım benim.. bende aynen senin gibiyim.. kolay kolay da cevap veremiyorum.. birikiyor birikiyor.. eşime patlıyorum bende, onu da kırmamak için çoğunlukla da kapanıyorum odamda saatlerce ağlıyorum bazen kriz haline geliyor bazen geçişttiyorum ... ağzına geldikçe söyle geri çevirme bak gene olan bize oluyor:26::26:

yok böylede iyi oluyo,bir müddet laf sokma falan olmuyo,gözümün icine bakiyo,bazen cok iyide bazen cok gicikkkk,idare ediyoruz yani,ama esim beim yanimdadir her zaman,diyo bosver sen yapma her seyini birazda öbürküler yapsin diyo

selam kızlar geçmişi okudum da herkes eltilerden dertli benimkiler kardeş gibiler saolsunlar kaynanamda iyidir kayınbabam geçen hafta vefat etti çok üzgünüm babam gibiydi

hı ya... biz koşturuyoruz onlar ii oluyor.. boşver, eşin iyi demiş! bazen bende kaynanama kızınca eşime söyleniyorum da.. sonra da kendi kendime diyorum ki, dur biraz.. iyi kötü o onun annesi çöpe atacak hali yok ya, kimi kime şikayet ediyorum.. o da zaten kırk yılda bir oluyor çok birikince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…