Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

valla ben işte yorulunca hele bu soğuk havada hiç dışarı çıkmak istemiyorum..şöyle denizimizde yokki gidelim bi oturup çay içelim kenarında...

konuştum ben melih gökçekle .. ankaraya deniz getirecekmiş :) şaka bi yana .. ankaranın neresinde oturuyorsun

kendime bakamıorum ben bide kuş ıyyy
elleyemem bi kere ben onu tırsarım
kız dun aksam b misafırlıge gıttık
kedi vardı evde
bende hiççç sevmem
sankı kedıye malum olmuş gbi
üstüme atladı çığlığı bastım
al şu sıctımının kedısını dedım kıza gebeysem düştü çocuum kedi yuzunden cok korktum la
kuştanda korkarım
ama köpekten korkmam nedense

kuşu küçük aldıysa ve sürekli ilgilenirse öğrenir.. yaşlı kuşlar konuşmayı sökemiyor..

küçük cnm..yani kuşçudaki en küçük kuşu aldık.ismini bile adını kendi söyleyebilsin diye seçtik..bakalım umarım konuşturabiliriz.onun ilgisi benimde dikkatimi çekiyo bende ilgileniyorum. film izleyecek vakit bulamıyoruz biz malesef.eve zaten geç gidiyoruz.yemek bulaşık çay derken uykum geliyo benim zaten.

kedi felann ya ne gerek var evde...kılı, tüyü ayyy ne sıkıcı...köpekleri severim ama bahçeli evin olacak..

evet bacim ben erken yumurtluyorum,bunun icin yanlis zamanda calismalar yapiyodum,gecen ay iyiki almisim ovulasyon testini yoksa ögrenemiycektim.bu aksam calismalar basliyooooooo
evet kolay gele

yaaa niye cumayı bekliyon canım ya bide hastanedesin..git ver ne olcak...

vermemmmmmm ben tesle kafayı bozmıcam bu ay bebişimden daha inadım
kucukken yabancı yerde vcye gitmezmişim okadar inadım yani
istanbula kadar çatlasam yapmazmışım:)

bayılırım kedilere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…