- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.281
hadi ben kactim,gidiyim baliklari kizartayim,aksama gelin giii,konusuruz
temiz de olsa ben uyuz olurum kediye ıyyyyyy bide anlatıyolar ytaklarına giriyomuş bilmemne bişey yemedım valla çay içtim çayın içine gircek degıl ya :)
temiz de olsa ben uyuz olurum kediye ıyyyyyy bide anlatıyolar ytaklarına giriyomuş bilmemne bişey yemedım valla çay içtim çayın içine gircek degıl ya :)
bendeee bendee gelmezsee cuma yaptırıcammm kızz bız senle gecen ayda beraberdık demıııı hadı hayırlsı bu ayy hecc bısee hıssetmıoo aksınee gecen ay resmen hamıleydımyok yaptırmadım canım cumaya kadar gelmezse cuma yaptırıcam mecbur
bendeee bendee gelmezsee cuma yaptırıcammm kızz bız senle gecen ayda beraberdık demıııı hadı hayırlsı bu ayy hecc bısee hıssetmıoo aksınee gecen ay resmen hamıleydım
medi, crafty hayvanlara bakış açımız aynı..Onlara zarar gelmesin ama banada yakın olmasın:))
hissetmeyi boşverin kızlar
hayde gelin apaçi dansı yapalım hastanede hehehhhhhhhhhhhhhhhh
üffffffffffffff hadi başka konu lütfenn..........
ankaranın neresinde oturuyosun diye sormuştum kız :) ulusta köy bahçesi var ya hafta sonu oraya gidin kahvaltıya.. çok güzel oluyor
ama maşallah sabırlısın..ben kesin yaptırırdım..geçen ay benimde adet gecikti stresten..bu ay bi rahatım sorma..spermler düşük olunca umudum yok vallahi
oo çok güzel.. beşevler metroya kadar gidin gelin dö gol'den.. açılırsınız.. :) iş yerin uzak mı ki?tandoğanda oturuyorum...
tanselcim benımde vıskoziteyle aglunıtasyomudur nedır onlar normal degıl yanı spermler kümeleşiyor dolayısıyla hızlılar ılerleyemıyor arastırdıgım kadarıyla
olursa mucize olur yani kendi kendilerine dövüşüyo spermler
neyse aksam gelebılırsen konusuruz cnm
sımdı cıkıyorum
optum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?