Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

temiz de olsa ben uyuz olurum kediye ıyyyyyy bide anlatıyolar ytaklarına giriyomuş bilmemne bişey yemedım valla çay içtim çayın içine gircek degıl ya :)

bardakları yalamıştır .. dermişim :) benimde evlenmeden önce kedim vardı.. adet sancım oldugunu hisseder gibi gelir karnıma otururdu.. artık sıcaklığından mı ne yarım saate sancı geçerdi..

evde kedi köpek bende sevmem.bizim bir arkadşımızda evde kedi besliyo.ben gittiğimde kitliyolar odaya.birde geçen gittiğimizde eşimin üstüne otruduğu koltuktan kedi tüğleri yapışmıştı.çok iğrenmiştim bir dahada gitmedim zaten onlara.

ama maşallah sabırlısın..ben kesin yaptırırdım..geçen ay benimde adet gecikti stresten..bu ay bi rahatım sorma..spermler düşük olunca umudum yok vallahi

tatlım sende bukadar karamsar olma.. pozitif düşün.. ummadığın anda süprizlerle karşılaşabilirsin

tanselcim benımde vıskoziteyle aglunıtasyomudur nedır onlar normal degıl yanı spermler kümeleşiyor dolayısıyla hızlılar ılerleyemıyor arastırdıgım kadarıyla

olursa mucize olur yani kendi kendilerine dövüşüyo spermler
neyse aksam gelebılırsen konusuruz cnm
sımdı cıkıyorum
optum hepınızı

görüşürüz cnm.. no stress no panic.. think positive :)

tannsell koprina
Ankara muhabbeti yapmayın
hiç sevmiom orayı ya okurken bile içim bayıyo :)
gelin istanbula misss
deniz burda ali ağaoğlu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…