- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.301
tannsell koprina
Ankara muhabbeti yapmayın
hiç sevmiom orayı ya okurken bile içim bayıyo :)
gelin istanbula misss
deniz burda ali ağaoğlu burda
tanselcim benımde vıskoziteyle aglunıtasyomudur nedır onlar normal degıl yanı spermler kümeleşiyor dolayısıyla hızlılar ılerleyemıyor arastırdıgım kadarıyla
olursa mucize olur yani kendi kendilerine dövüşüyo spermler
neyse aksam gelebılırsen konusuruz cnm
sımdı cıkıyorum
optum hepınızı
SLM HANIMLAR.adetim gelmedi daha. bugün kan tahlili verdim değerlerim 4.86 çıktı bu sonucu bilen varmı aranızda
?
SLM HANIMLAR.adetim gelmedi daha. bugün kan tahlili verdim değerlerim 4.86 çıktı bu sonucu bilen varmı aranızda
?
tannsell koprina
Ankara muhabbeti yapmayın
hiç sevmiom orayı ya okurken bile içim bayıyo :)
gelin istanbula misss
deniz burda ali ağaoğlu burda
?
canım benim kurtarıcı meleğim
canım sıkılıo çok
canım sıkılıo çok
doktora gitcem izmire o tarfiği çekecem şimdi akşam trafiğini yaaaa hiç gidesim yok kızımıda yorgun argın sürüklüycem oralara offff gitmeyivereyim
testler ne pahalı yaaaa
yok abi şirket dr u da yazamıo
500 diolar
neyse SSK ya yazdırmayı deneyecek koca
tannsel :) yollasam sana testleri yada drgs a yollasam yazın anacım bi zahmet beee :)
nolcak ki sevap sevap :)
doktora gitcem izmire o tarfiği çekecem şimdi akşam trafiğini yaaaa hiç gidesim yok kızımıda yorgun argın sürüklüycem oralara offff gitmeyivereyim
al bendende o kadar..zaten cnm sıkkın birde çalışıyorum birde güya müdür olduğunu söyleyen gerizekalıların hatalarını toparlamaya çalışıyorum.bizim havalı müdüre hanım mutabakat yapıyorum diye 1.000€ geçiriyodu nerdeyse bize.bu kafayla farketmesem vah vah kızcağızın haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?