Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tannsell koprina
Ankara muhabbeti yapmayın
hiç sevmiom orayı ya okurken bile içim bayıyo :)
gelin istanbula misss
deniz burda ali ağaoğlu burda

bende istanbul diyince yoruluyorum :) oraya bakarak ankara sakin geliyor bana.. gerçi memleketim daha da sakindir de kim gidecek tah oraya :44::44::44:

SLM HANIMLAR. adetim gelmedi daha. bugün kan tahlili verdim değerlerim 4.86 çıktı bu sonucu bilen varmı aranızda
?

aman canımya şimdide bumu çıktı, neler neler var..vallahi ne zormuş hamile kalmak..

3-4 gün sonra tekrar kan vermende fayda var... bazı yerlerde pozitif sonuç 5 ve üstü.. bazı yerlerde 10 ve üstü.. tamamen cihazın referans aralığına bağlı.. belki de çok erken yaptırdın testi.. bu rakam 3-4 güne 10u bulur en az (eğer pozitif ise)

testler ne pahalı yaaaa
yok abi şirket dr u da yazamıo
500 diolar
neyse SSK ya yazdırmayı deneyecek koca
tannsel :) yollasam sana testleri yada drgs a yollasam yazın anacım bi zahmet beee :)
nolcak ki sevap sevap :)

doktora gitcem izmire o tarfiği çekecem şimdi akşam trafiğini yaaaa hiç gidesim yok kızımıda yorgun argın sürüklüycem oralara offff gitmeyivereyim

canım sıkılıo çok

al bendende o kadar..zaten cnm sıkkın birde çalışıyorum birde güya müdür olduğunu söyleyen gerizekalıların hatalarını toparlamaya çalışıyorum.bizim havalı müdüre hanım mutabakat yapıyorum diye 1.000€ geçiriyodu nerdeyse bize.bu kafayla farketmesem vah vah kızcağızın haline

testler ne pahalı yaaaa
yok abi şirket dr u da yazamıo
500 diolar
neyse SSK ya yazdırmayı deneyecek koca
tannsel :) yollasam sana testleri yada drgs a yollasam yazın anacım bi zahmet beee :)
nolcak ki sevap sevap :)

ah canım ya o testler öyle..bide hastanelerde artık hepsini bir yazmıyorlar...aman işallah SSK da yazdırırsınız..ürolog çok test verdi, demekki araştıracak.İnşşallah sonuçlar iyi çıkar..gel bebiş ne gerekirse yapalım:)))

testin sonucunu aldığım yerde bişey demediler. yarın doktora göstereceğim testi yaptırdığım cihazla ilgili hiç bi bilgim yok.son adet tarihim 7 kasımdı ama 28 günde bir oluyorum gene çoktan olmam gerekirdi, olmadım. hayırlısı artık bakalım

hahaha... çok ii anlıyorum seni.. benim başımda da öyle bi müdüre vardı.. muhasebeyi ben tutuyorum o kendi kafasına göre mutabakat mektupları hazırlıyordu.. allahtan kontrol ediyordum, örn. 10 müşteriden 7si nin bakiyesi yanlış çıkıyordu her ay... takip etmiyor ki adam akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…