Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

inşallah hamilesindir? yaşın kaç ne kadardır deniyorsunuz canım

inşallah hamişsindir.. yani 5 aralıkta en geç adet olman gerekiyordu.. dediğim gibi belki geç döllenme olduğu için rakam düşük çıkmış olabilir.. en iyi doktorun yorumlar sonucunu..

inşallah hamişsindir.. yani 5 aralıkta en geç adet olman gerekiyordu.. dediğim gibi belki geç döllenme olduğu için rakam düşük çıkmış olabilir.. en iyi doktorun yorumlar sonucunu..

evet haklısın. hayırlısı ne ise o olsun. genede çok heveslenmek istemiyorum sonrası üzücü oldu hep benim için. herşey Allahtan...

23 yaşım. geçen ay kaybetmiştim bebeğimi. 8 aydır korunmuyoruz işte. ilk defa bu ay böyle oldu yoksa zamanını şaşmazdı pek :26:

ayy canım geşmiş olsun bende temmuzda meleğimi kaybettim((( neden düşük yapmıştın? İnşallah olur canım yaaaa..

sıkkın ya
iş çok yapamıorum canım hiç yapmak istemio
düşündükçe hepten deliriorum aman ne biliim dert işte herşey

ayy canım geşmiş olsun bende temmuzda meleğimi kaybettim((( neden düşük yapmıştın? İnşallah olur canım yaaaa..

düşük oladı benim. 8 haftalıkkken karnımda kalp atışları durmuştu o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım. tam 1 sene oldu işte 15 aralık marttan beridir korunmuyoruz bekliyoruz gelmiyodu belkide gelmiştir bilmiyorumki senin düşükmü olmuştu canım?

Tekrardan merhabalar yazdiklarim fark edilmemis herhalde.. sesimi tekrardan duyurmak istiyorum beni de araniza alirsaniz memnun olurum :82:

Tekrardan merhabalar yazdiklarim fark edilmemis herhalde.. sesimi tekrardan duyurmak istiyorum beni de araniza alirsaniz memnun olurum :82:

katıl canım sende tabi :) sadece şu anda çoğumuz dağıldık.. kiminin mesaisi bitiyor.. kimi işlerini toparlamaya çalışıyor.. kimi de kocişlerine yemek pişiriyor..
inşallah bu ay senin için hayırlı geçer.. yeni yıla hamiş girersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…