- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.321
testin sonucunu aldığım yerde bişey demediler. yarın doktora göstereceğim testi yaptırdığım cihazla ilgili hiç bi bilgim yok.son adet tarihim 7 kasımdı ama 28 günde bir oluyorum gene çoktan olmam gerekirdi, olmadım. hayırlısı artık bakalım
testin sonucunu aldığım yerde bişey demediler. yarın doktora göstereceğim testi yaptırdığım cihazla ilgili hiç bi bilgim yok.son adet tarihim 7 kasımdı ama 28 günde bir oluyorum gene çoktan olmam gerekirdi, olmadım. hayırlısı artık bakalım
inşallah hamilesindir? yaşın kaç ne kadardır deniyorsunuz canım
inşallah hamişsindir.. yani 5 aralıkta en geç adet olman gerekiyordu.. dediğim gibi belki geç döllenme olduğu için rakam düşük çıkmış olabilir.. en iyi doktorun yorumlar sonucunu..
23 yaşım. geçen ay kaybetmiştim bebeğimi. 8 aydır korunmuyoruz işte. ilk defa bu ay böyle oldu yoksa zamanını şaşmazdı pek :26:
sıkkın ya
iş çok yapamıorum canım hiç yapmak istemio
düşündükçe hepten deliriorum aman ne biliim dert işte herşey
ayy canım geşmiş olsun bende temmuzda meleğimi kaybettim((( neden düşük yapmıştın? İnşallah olur canım yaaaa..
sıkkın ya
iş çok yapamıorum canım hiç yapmak istemio
düşündükçe hepten deliriorum aman ne biliim dert işte herşey
hayirli aksamlar.. galiba bu topik tam bana göre.. aralik ayi 4 ayimiz olacak korunmadimiz
Bebek istiyoruz hamile kalmak istiyorum ayni zamanda korkularimda var ama artik cocuk yasta degilim artik icimde bir bebek özlemi var Annelik duygusunu tatmak isyorum allah nasip eder insallah. 3 ay boyunca hamile kalamayinca acaba icimde korkularim oldugu icin mi allah bana bebek nasip etmiyor diye düsündüm.
1 Aralikta adet oldum bakalim bu ay allah emanetiyle taclandiracak mi evliligimizi hem istiyorum hem korkuyorum. Beni de listenize alabilirsiniz
Allah hepimizin hakkinda hayirlisi neyse onu eylesin.
Tekrardan merhabalar yazdiklarim fark edilmemis herhalde.. sesimi tekrardan duyurmak istiyorum beni de araniza alirsaniz memnun olurum :82:
Tekrardan merhabalar yazdiklarim fark edilmemis herhalde.. sesimi tekrardan duyurmak istiyorum beni de araniza alirsaniz memnun olurum :82:
kızlar bugunkı kan degerim 94 nasıl sızce reglıme daha var
kızlar bugunkı kan degerim 94 nasıl sızce reglıme daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?