Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hıh işte o da hormon :) regline daha var ve sonucun 94.. ozaman tebrik ederim.. hamişsin.. 10 ve üzeri kesin hamileliktir..
yine doktora danışmakta fayda var..

inşallah benim doğum günüm size bebik getirmiş olur ama yine de çok yüksek geldi bana rakam , adetine de bayağı var yanii.. en iisi sen doktora da sor, biz gene de hamiş olduğunu düşünüyoruz

4 gun once kan testı yaptırdım 38 fılendı pozotıf dendı 3 gun once sabah test yaptırdım 0.700 negatıf çıktı dr la tartısmıstım hatırlarsanız bugunde sadece 94.30 yazıyor bu sonucu o hocanın yuzune kapak gıbı yapıstırmak ıstıyorum arkamdan konusmak neyse görsun.reglıme daha 1 haftadan fazla var dıyorum kan sonucu dogru suan cıksa 4 haftalık hamıle oluyorsun zaten dıyıp sınırımı bozmustu

nokta atış yapmışsınız, tebrik ederimm
iyide neden bukadar erken baktırdın kanına? bişeyden mi şüphelendin? tedavi görmüyodun dimi, çapraz reaksiyon verebilirde? ne çok soru sordum

cnm habıre cıger ve kıraz ıstıyordu mıgdemde bulandı rasgele ıdrar testı aldım yaptım 2. çizgi sılık gözukuyordu sonra kan testlerını deneyıp ögrendım

merhaba arkadaşlar bende bu ay bebek bekleyenlerdenim beklenen regli tarihi 17 aralık hiçbir belirtim yok sadece 4 gündür inanılmaz göğüs sızlamaları ve ani ağrılar oluyor her iki göğüste de. bide kan tahlili hormonlorın yüksek olduğu günlerde yanıltabiliyor yani kan seviyesi gebeliği gösteriyor kesin sonuç adetten sonra çıkıyor :94:

cnm habıre cıger ve kıraz ıstıyordu mıgdemde bulandı rasgele ıdrar testı aldım yaptım 2. çizgi sılık gözukuyordu sonra kan testlerını deneyıp ögrendım
canım bence sen 28 kasımdan önceki korunduğunuz bi ilişkide hamile kalmışsındır.gerçi reglin yeni bitmiştir o tarihte belki ama. çünkü kan değerin çok yüksek çıkmış. zaten yumurtlamadan 4-6 gün sonra bebek rahime ulaşıyo. ulaştıktan sonra b hcg salgılamaya başlıyo. yani 28 kasım hesabına göre 1 haftalık bebiş olması lazım..
diğer bi ihtimalde, bu kadar fazla b hcg artışı ikizlerde olur. bi de ikizin oluyomuşşş

cnm benım halamda ıkız olabılme ıhtımalı var yanı ayrıca dunde kasık agrım cok vardı pas rengınde akıntım olmustu akıntı gectı fakat agrı sabah gectı slmdl yıne zaman zaman agrıyor.dra gore deger az bıle anlamadım gıttı su drları.12 sı reglı gunun olarak hesapladı 400 ve ustu cıkması lazımdı suan dıyor 3 gun sonra bıdaha kan vercem.

selam kızlar niye herkes suskun

malum iş çıkış saati, çalışanlar işlerini toparlıyordur.. ben de kocişime mamalarını yaptım :) keyif kayfemi de yaptım yine pc başındayım... ay sanki ben bu forum için çalışıyorum gibi yaw sabah bir daldım.. hala burdayım :) bağımlılıktan öte artık herhalde bu

ay bende öyleyim canim,ev süpürüyorumgeliyorum basina,yemek yapiyorum yine geliyorum,her firsatta burdayim yaniiii

bence 12 sinden sonra degerinin 400 gecmesi lazim,hem hormonlar bir anda yükselebilir,ama bence hamilesin sen

oha 400de ne... benim adetim geciktiğinde doktorum 7-8 gün gecikmeye betahcg 60-80lerde olması gerektiğini söyledi.. hani bazı testlerde adet gecikmesinin 1-2 günde çizgi çıkmıyorsa 20yi geçmemiş demek oluyor gün geçtikçe de hızla artıyormuş.. ööf toparlayamadım cümlemi bi türlü.. anla işte :)
ama ikiz de olabilirmiş bak.. hesaplarına göre bebik(ler) 1 haftalık ise .. doğrudur.. uzatmayım.. iyice sıvadım cümleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…