- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.341
kızlar bugunkı kan degerim 94 nasıl sızce reglıme daha var
Tekrardan merhabalar yazdiklarim fark edilmemis herhalde.. sesimi tekrardan duyurmak istiyorum beni de araniza alirsaniz memnun olurum :82:
cnm son adet tarıhım 14 kasım 28 kasımda korunmadık esımle
cnm son adet tarıhım 14 kasım 28 kasımda korunmadık esımle
nokta atış yapmışsınız, tebrik ederimm
iyide neden bukadar erken baktırdın kanına? bişeyden mi şüphelendin? tedavi görmüyodun dimi, çapraz reaksiyon verebilirde? ne çok soru sordum
canım bence sen 28 kasımdan önceki korunduğunuz bi ilişkide hamile kalmışsındır.gerçi reglin yeni bitmiştir o tarihte belki ama.cnm habıre cıger ve kıraz ıstıyordu mıgdemde bulandı rasgele ıdrar testı aldım yaptım 2. çizgi sılık gözukuyordu sonra kan testlerını deneyıp ögrendım
selam kızlar niye herkes suskun
hormon degıl cnm b hcg test sonucum
malum iş çıkış saati, çalışanlar işlerini toparlıyordur.. ben de kocişime mamalarını yaptım :) keyif kayfemi de yaptım yine pc başındayım... ay sanki ben bu forum için çalışıyorum gibi yawsabah bir daldım.. hala burdayım :) bağımlılıktan öte artık herhalde bu
cnm benım halamda ıkız olabılme ıhtımalı var yanı ayrıca dunde kasık agrım cok vardı pas rengınde akıntım olmustu akıntı gectı fakat agrı sabah gectı slmdl yıne zaman zaman agrıyor.dra gore deger az bıle anlamadım gıttı su drları.12 sı reglı gunun olarak hesapladı 400 ve ustu cıkması lazımdı suan dıyor 3 gun sonra bıdaha kan vercem.
cnm benım halamda ıkız olabılme ıhtımalı var yanı ayrıca dunde kasık agrım cok vardı pas rengınde akıntım olmustu akıntı gectı fakat agrı sabah gectı slmdl yıne zaman zaman agrıyor.dra gore deger az bıle anlamadım gıttı su drları.12 sı reglı gunun olarak hesapladı 400 ve ustu cıkması lazımdı suan dıyor 3 gun sonra bıdaha kan vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?