- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.741
Ben geldim
Çatlamak üzereyim sabırsızlıktan. Akşam olsa da hastaneye gitsem eşimi aradım onun da boş dersi yokmuş okuldan izin alayım gel beni götür dedim ama olmadı. Arkadaşlar çok heyecanlıyım doğrumudur acaba bariz bir şekilde 2. çizgi görünüyor. Yanlış çıkma ihtimali ne sizce?
Allah'ım sanırım hamileyim
Ben geldim
Çatlamak üzereyim sabırsızlıktan. Akşam olsa da hastaneye gitsem eşimi aradım onun da boş dersi yokmuş okuldan izin alayım gel beni götür dedim ama olmadı. Arkadaşlar çok heyecanlıyım doğrumudur acaba bariz bir şekilde 2. çizgi görünüyor. Yanlış çıkma ihtimali ne sizce?
Allah'ım sanırım hamileyim
KIZLAAAR nolur bişey söyleyin akıntım çok fazlaydı terst yaptım ikinci çizgi çoook silik çıktı böylesini yaşayan gören oldumu nolur nolur bişey söyleyin
düşünmeeee
yok hiç hayatında böle bişi gibi davran
relax ol
bugündü napsam kana gitsem çıkar mı ölcem heyecandan
oh ohhne çok teyzesi olacak
gel öpemde geçsin.:127:
şu kar bi tutsa bembeyaz olsa her taraff
sende battaniyenin altına girip çayını alıp türk filmini seyretsen
evet çok şanslı bizim veletler, yeterki gelsinler teyzeleri hepsini el üstünde tutar
kar evdekilere güzel ben şehir merkezine 30 km uzaklıkta biyerde çalışıyorum dolayısıyla kar yağsın ama tutmasın
çok sıkıcı bu cevaplama paneli olayı saçma saçma zorrrrrrrrrrrrrr
tüm vücudum titriyo eşime demiştim öğle arası getir diye. önce ben yok dedim çıkmadı. o bakınca hayır var dedi. gittikçe belirginleşiyo. ağlamamak elde değil. böyle heyecanlanmak için çok erken ama elimde değil
ilahi crafty mümkünmü
elimde değil çıldırıyorum meraktan.
Puantiyem bu sabah ben yaptım reglime 3 gün var daha ama benim 2. çizgi bariz belli ne tam koyu ne de çok silik. Gayet net görülebiliyo. Ama kan testi yaptırmadan emin olamıyorum.
Off Allahım akşam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?