Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

KIZLAAAR nolur bişey söyleyin akıntım çok fazlaydı terst yaptım ikinci çizgi çoook silik çıktı böylesini yaşayan gören oldumu nolur nolur bişey söyleyin

düşünmeeee
yok hiç hayatında böle bişi gibi davran
relax ol

yanlış olacağını sanmıyorum canım inşallah doğrudur. bende akşamı bekliyorum kan testi yaptırmak için

düşünmeeee
yok hiç hayatında böle bişi gibi davran
relax ol

ilahi crafty mümkünmü
elimde değil çıldırıyorum meraktan.

Puantiyem bu sabah ben yaptım reglime 3 gün var daha ama benim 2. çizgi bariz belli ne tam koyu ne de çok silik. Gayet net görülebiliyo. Ama kan testi yaptırmadan emin olamıyorum.
Off Allahım akşam olur mu?

oh ohh ne çok teyzesi olacak
gel öpemde geçsin.:127:
şu kar bi tutsa bembeyaz olsa her taraff
sende battaniyenin altına girip çayını alıp türk filmini seyretsen

evet çok şanslı bizim veletler, yeterki gelsinler teyzeleri hepsini el üstünde tutar
kar evdekilere güzel ben şehir merkezine 30 km uzaklıkta biyerde çalışıyorum dolayısıyla kar yağsın ama tutmasın

herkese gunaydınn sabah doktora gıttım kanımı verdım suan inceleniodur buyuk ıhtımal bakalım bu sefer hormonlar nasıl prolaktın nasıll guatır hormonu nasıl ama bunlardan once doktor bugun ıcın yumurta takıbı yapıcas dedı oğleden sonra gıdıcemmm vajinal ultrasonlamı baker ki acepp_??

bu arada kımler hamiş kımler deıl okuyamadım bı tek medii mii gordumm oda bendenn gecmıs olsunn kardeşş

hamişşleride tebrık edıorumm inş sağlıkla kucaklarına alırlarr..

Son düzenleme:
evet çok şanslı bizim veletler, yeterki gelsinler teyzeleri hepsini el üstünde tutar
kar evdekilere güzel ben şehir merkezine 30 km uzaklıkta biyerde çalışıyorum dolayısıyla kar yağsın ama tutmasın

benim de iş yerim uzak canım nerdeyse 2 saatim yolda geçiyor ama ben çooook seviyorum kar'ı yağsıınnnnnnn

tüm vücudum titriyo eşime demiştim öğle arası getir diye. önce ben yok dedim çıkmadı. o bakınca hayır var dedi. gittikçe belirginleşiyo. ağlamamak elde değil. böyle heyecanlanmak için çok erken ama elimde değil

Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı bebekler nasip etsin rabbim. Ben 13 ağustosta doğum yaptım ama yine hamileyim sanırım. Doğumdan 2 ay sonra adet olmaya başlamıştım. Çok istenmeyen bir gebelik şu anda ama hayırlısı olsun bakalım. Eşimle yarın doktora gideceğiz. Gerçi ona sanırım hamileyim dedim sevinçten zıpladı ve telefonu düşürdü. Çünkü ben ikinci çocuğumu henüz istemiyordum ama rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun derdim hep. Şimdi kara kara ne yapacağımı düşünüyorum...:84:

eczane varsa yakında fortel in erken gebelik testini alsana bakalım ondaki çizgi nasıl olcak

anam kızlar benim de umudum acayip arttı!
sabah kasık ağrım başladı adet olacam diye karalar bağlamıştım valla umudumu yeşerttiniz. Ben de bir fortel mi yapsam acaba adet günüm 17 aralık
hamile olsam + çıkar mı ki?*?

%95 hamılesındır içini rahat tut ama öle hamileğim diye de heyecan yapma yıne de cok umut olmasın. ama hamile değilim nasıl olsa dıyerekte hoplayıp zıplama hanı hep öle derler ya hamile olmadan önce yanı sımdı bıze sakın hamıle kalmayı ıstıomusun dıye bellı etme yaa neyı bellı etmıcenn hersey kurallı oldu artık gun asırı ilişkii folik asit haplarr prolaktın dusuurucu hap pazartesı persembe olarakatan.... bunları iç uygula sonra hamile değilimdir çık yok ya değilimdir diyerek heves yapma buyrun ben cıkayım siz külahıma anlatttınn doktorr beyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…