- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.761
%95 hamılesındır içini rahat tut ama öle hamileğim diye de heyecan yapma yıne de cok umut olmasın. ama hamile değilim nasıl olsa dıyerekte hoplayıp zıplamahanı hep öle derler ya hamile olmadan önce yanı sımdı bıze sakın hamıle kalmayı ıstıomusun dıye bellı etme yaa neyı bellı etmıcenn hersey kurallı oldu artık gun asırı ilişkii folik asit haplarr prolaktın dusuurucu hap pazartesı persembe olarakatan.... bunları iç uygula sonra hamile değilimdir çık yok ya değilimdir diyerek heves yapma buyrun ben cıkayım siz külahıma anlatttınn doktorr beyyyy
şeker leblebi sende konusmuyosun gı
Ayy bugün güzel haber çok...ne güzel ya..hep böyle haberler alalım inşallah.
arada gelip iki laf taıp gidiyorum
saoll yumurta takıbı zart zrt oldu mu sana ben cok tırstım yaaa sen bılırsın nasıl oluyo bu işHaykolikçim saol sana da gecmıs olsun cnm
selam arkadaşlar ya bu siyete ne olmuş mesaj yazamıyorum biri bana öğretsin alıntı yapmadan mesaj yazmayı
hadi ben kaçtım arkadaşlar yemek saati geldiAkşama emin ve mutlu haberimle görüşmek üzere.
biz soralım aman neme lazım küsme sende sona bize :)
saoll yumurta takıbı zart zrt oldu mu sana ben cok tırstım yaaa sen bılırsın nasıl oluyo bu iş
:95:
Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı bebekler nasip etsin rabbim. Ben 13 ağustosta doğum yaptım ama yine hamileyim sanırım. Doğumdan 2 ay sonra adet olmaya başlamıştım. Çok istenmeyen bir gebelik şu anda ama hayırlısı olsun bakalım. Eşimle yarın doktora gideceğiz. Gerçi ona sanırım hamileyim dedim sevinçten zıpladı ve telefonu düşürdü. Çünkü ben ikinci çocuğumu henüz istemiyordum ama rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun derdim hep. Şimdi kara kara ne yapacağımı düşünüyorum...:84:
sol altta konu cevaplama paneli var
ona tıkla
yumurta takıbı hıc yaptırmadım ama ınan bende merak edıyorum
vajınal ultrasnla yapılıyor onu bılıyorum
yalnızca ama dığer topiclere bakmak lazım
belki yaptıranlar vardır cnm
dıger forumlara baktım aşılama maşılama yazıodu morelım bozuldu daha yumurtama bakıcak yaaahem ben yumurtluyomm bılıom cunku her ay duzenlı olarak kasıgım dan bırı mutlaka agrır yumurtluyom ben saglıklıyım bişiyim cıkmıcakkk yine prolaktın yukselmısdırr kesınn kallleeşş prolaktınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?