Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bişi olmaz erkek dr daha dıkkatli oluyor

evet buna kesınlıkle katılıorum bayan doktora gıtttım ssadece ultrasonla baktı bişiyin yok dedı ne bı ghormon testı ne bısı bende deıstırdım doktoru iiiyi ki deiştirdim amannn zaten hangı devırdeyızz ne var utancak dımıı gözumu kapadım mı tamamdırr:44:

ebet saol canım burdakılerı ookudum iyiymiş kötu bişi deilmiş bu ya ohh şükür rahatladımm amanınnn benım doktorum erkekkkkkk

herkese selamlar.. hayırlı cumalar...
haykocum seninde prolaktin derdin varmış geçmiş olsun.. aynı sıkıntı bende de var.. bugün muhtemelen ilaç tedavisi başlatacak (erkek) doktorum.. bende erkek olduğunu görünce tırstım, ama usg bayan yaptı, bakalım bana da yımırta takibi yaptırır mı..

SSBULUTUM Tebrik ederim canım, sıkıntısız bir hamilelik geçirmeni diliyorum.. çok mutlu oldum(k)

mistrall .. allah kavuştursun, ilk 1hafta için sızlar geçer sonra.. her erkeğin vatani görevi sonuçta.. kazasız belasız Allaha emanet

GulsahS inşallah gebişsindir, bizimle paylaşırsın kesin sonucunu.. fazla heyecan yapma bebik varsa strese sokmayasın pirinci..

1-2 kişi için daha yazacaktım ama unuttum kime yazacağımı..
gebişleri tebrik ediyorum, olmayanlar için bol bol dua ediyorum

medi varya sen varya çatlaksın ortağım:)))dertlere gebesin ha....bendede dertler derya..eşimin tayini çıktı gidecek1,5 yıl ayrıyız..beraberken yapamadık ayrıyken

vışşşşşş sende git gııı durmaa ne etcen 1.5 yıl tek basınaaa ben olsam durmaam tabe iş durumun engel deılsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…