- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.801
herkese selamlar.. hayırlı cumalar...
haykocum seninde prolaktin derdin varmış geçmiş olsun.. aynı sıkıntı bende de var.. bugün muhtemelen ilaç tedavisi başlatacak (erkek) doktorum.. bende erkek olduğunu görünce tırstım, ama usg bayan yaptı, bakalım bana da yımırta takibi yaptırır mı..
SSBULUTUM Tebrik ederim canım, sıkıntısız bir hamilelik geçirmeni diliyorum.. çok mutlu oldum(k)
mistrall .. allah kavuştursun, ilk 1hafta için sızlar geçer sonra.. her erkeğin vatani görevi sonuçta.. kazasız belasız Allaha emanet
GulsahS inşallah gebişsindir, bizimle paylaşırsın kesin sonucunu.. fazla heyecan yapma bebik varsa strese sokmayasın pirinci..
1-2 kişi için daha yazacaktım ama unuttum kime yazacağımı..
gebişleri tebrik ediyorum, olmayanlar için bol bol dua ediyorum
vışşşşşş sende git gııı durmaa ne etcen 1.5 yıl tek basınaaa ben olsam durmaam tabe iş durumun engel deılsee
herkese selamlar.. hayırlı cumalar...
haykocum seninde prolaktin derdin varmış geçmiş olsun.. aynı sıkıntı bende de var.. bugün muhtemelen ilaç tedavisi başlatacak (erkek) doktorum.. bende erkek olduğunu görünce tırstım, ama usg bayan yaptı, bakalım bana da yımırta takibi yaptırır mı..
medi varya sen varya çatlaksın ortağım:)))dertlere gebesin ha....bendede dertler derya..eşimin tayini çıktı gidecek1,5 yıl ayrıyız..beraberken yapamadık ayrıyken
olsa gitmek istemezmi gı
ama bi yolunu bulur tanselim ınsallah 1,5 yıl hayatın senden caldıgı kocaman bir zaman
bacım 1buçuk yıldan bahsediyorsun.. allah kavuştursun dicem de.. senin de gitme imkanın yok mu_? hani bebişi bırak, ilişkiniz açısından, kendiniz için diyorum.. 1-2 ay değil çünkü
bu ay az hamile haberi aldık, yoksa ay sonundamı haberler yoğunlaşacak..mesela ben size hamileyim desem..vallahi buğün annelik özlemim pik yaptı..her saniye dua ediyorum.....
ben yemege cıkıyorum kızlar gelınde çetleşirük
malesef canım yok öyle bi imkanım..
hatta tarkanın da var kız biraz farklı tabe HASRET onunki
döön bebeğim dön çaresiz başım
dön döön bebeğimm
Hasrete gebeyimmmmmmm:82:
bu ay az hamile haberi aldık, yoksa ay sonundamı haberler yoğunlaşacak..mesela ben size hamileyim desem..vallahi buğün annelik özlemim pik yaptı..her saniye dua ediyorum.....
üzülme mistral sende hasrete gebe olursunnn medi crafty onlarda dertlere gebe ohhh normal gebelikte bana kalsıınn hıh
şakaa yapıomm alınmayın nolurr
aaa ben alındım kusura bakma şekerim :)
aman sen normal ol bizim dert le hasret senin normali döver döver hey heyyy
hiçte bileee araya biide kimyasal gebelik girsinnn sen gor ozaman olayıı hanımmmm
GEBELİK NEDİR?
Gebelik: Çok isteyende olmayan istemeyende pırttt diye oluveren araya da çok isteyip yine olan istisnalarında girdiği bir oluşumdur dörde ayrılır...
Birincisi: Hasrate gebelik.
İkincisi: Dertlere Gebelik
Üçüncüsü: Kimyasal Gebelik
Dörduncusu: Normal gebelik
Şema da da goruldugu gıbı normale ulasmak için bayagı bı yol katetmek gerekıyoo.. Eveett arkadaslar bugun ki gebelik vee cocuk dersımızın sonuna geldık ben doktora gıdıorum yımırtalarımı baktırıp gelıcem sonrammm konuusurus yınee hadı hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?