Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sağol tatlım, geçmişi özetledin iyi oldu benim için:))))))))

dostınex dıye bı hap verdı onu kullandım ıkı gun kullandım tahlıl yaptım normal dedı ama bebik yine yok bu sefer yımırtalarına bakalım dedııı erkek doktor ne etcess baktırıp gelces reglın ıkıncı gunundeyım bugun bugun cagırdı benıı amanınn dusundukce fena oluyorum..

bu ay az hamile haberi aldık, yoksa ay sonundamı haberler yoğunlaşacak..mesela ben size hamileyim desem..vallahi buğün annelik özlemim pik yaptı..her saniye dua ediyorum.....

medi varya sen varya çatlaksın ortağım:)))dertlere gebesin ha....bendede dertler derya..eşimin tayini çıktı gidecek1,5 yıl ayrıyız..beraberken yapamadık ayrıyken

bacım 1buçuk yıldan bahsediyorsun.. allah kavuştursun dicem de.. senin de gitme imkanın yok mu_? hani bebişi bırak, ilişkiniz açısından, kendiniz için diyorum.. 1-2 ay değil çünkü

bu ay az hamile haberi aldık, yoksa ay sonundamı haberler yoğunlaşacak..mesela ben size hamileyim desem..vallahi buğün annelik özlemim pik yaptı..her saniye dua ediyorum.....

duandA bize de bizede yer ver..

sabah olmasın guneş doğmasın ne cıkar yurda ay yıldızının ışığı yeter...bu şiir geldı aklıma ilkokulda bagıra bagıra okumustum

hatta tarkanın da var kız biraz farklı tabe HASRET onunki
döön bebeğim dön çaresiz başım
dön döön bebeğimm
Hasrete gebeyimmmmmmm:82:

hatta tarkanın da var kız biraz farklı tabe HASRET onunki
döön bebeğim dön çaresiz başım
dön döön bebeğimm
Hasrete gebeyimmmmmmm:82:

üzülme tansell sende hasrete gebe olursunnn medi crafty onlarda dertlere gebe ohhh normal gebelikte bana kalsıınn hıh

şakaa yapıomm alınmayın nolurr

Son düzenleme:

inşallah canımm duaların kabul olurr

koprina teşekkür ederimm

gözleri pek iyi görmeyen arkadaşlar varsa diye koymuşlar KONUYA CEVAP :82:

aaa ben alındım kusura bakma şekerim :)
aman sen normal ol bizim dert le hasret senin normali döver döver hey heyyy

hiçte bileee araya biide kimyasal gebelik girsinnn sen gor ozaman olayıı hanımmmm

GEBELİK NEDİR?
Gebelik: Çok isteyende olmayan istemeyende pırttt diye oluveren araya da çok isteyip yine olan istisnalarında girdiği bir oluşumdur dörde ayrılır...

Birincisi: Hasrate gebelik.
İkincisi: Dertlere Gebelik
Üçüncüsü: Kimyasal Gebelik
Dörduncusu: Normal gebelik

Şema da da goruldugu gıbı normale ulasmak için bayagı bı yol katetmek gerekıyoo.. Eveett arkadaslar bugun ki gebelik vee cocuk dersımızın sonuna geldık ben doktora gıdıorum yımırtalarımı baktırıp gelıcem sonrammm konuusurus yınee hadı hayırlısı..

Son düzenleme:

TÖBE DE BEEEE
o 3. yü Allahım kimseye vermesinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…