Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba kızlar
adet tarihim 8 aralıktı
bugün 35.günüm ve adet oldum az önce
bu kadar gecikmesinin sebebi ne olabiliracaba??????

ayrıca doktora gitmeye karar verdim adetin bitmesini bekleyip öylemi gideyim sizce
ve doktor ilk olarak ne yapıyo tedavi neyle başlıyo biliyormusunuz???

senede iki kez adet düzeni şaşabiliyormuş diye biliyorum.ama sürekli düzensiz oluyorsan doktorun ilaç tedavisi uygular hormanların düzene girmesi için.birde adet döneminin erken yada geç olması stres , hava değişimleri gibi sebeplerde olabilir.

canım yani düzensiz denirmi bilmiom yani

ağustosta31.gün
eylülde 33.gün
ekimde 33. gün
kasımda 31. gün adet olmuşum
aralıktada 35.gün oldumm

düzensizmipeki bu günler??

canım yani düzensiz denirmi bilmiom yani

ağustosta31.gün
eylülde 33.gün
ekimde 33. gün
kasımda 31. gün adet olmuşum
aralıktada 35.gün oldumm

düzensizmipeki bu günler??

bence değil.çünkü arada uçuk bir zaman farkı yok.bu bende de oluyordu ben strese bağlıyordum.ama hamile kalmak istiyorsak doktor takibine başlayalım derim.en son gittiğimde doktorum da benden smear testi istedi.şimdi sonucunu bekliyorum.

hamilelik içinmi bakıyolar smeara.bende yaptırdım ama ben hastalık kanser falan için baktı diye düşünmüştüm

Gülşahcım öyle içten sevincini paylaşmışsın ki sanki kendim gibi heyecanlandım.Tebrikler cnm....Allah devamını getirsin kucağına da alırsın sağlıcakla inş.

kızlar herkese merhaba;

hamile sayımız arttı birden çok şükür.Bu haberleri alınca umutlarım artıyo benimde.
Bugün 29. günüm .son 2 aydır 30. gün oluyorum...İçim içime sığmıyo ..şu an tek duam eğer bebek yoksa gecikmeden regl olayım.Yoksa her geçen gün umutlanmaya devam edicem ve sonra daha çok üzülücem..

İdrar testi yapsam çıkar mı acaba?
(Ben pregnyl iğne oldum 12 gün önce etkisi geçmiş midir?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…