- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.401
iyiyim mistrall tşk
sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız?iki hamiş varmış.ceremino, ssbulutum gözünüz aydın kızlar..
bengü sen nasılsın cnm..toparlandınmı biraz.
evet canım çok şükür şimdi herşey normal gibi görünüyor.psikolojik olarakta kabullendim herşeyi.şimdi beklemedeyim.bakalım bebiş ne zaman gelecek?sen nasılsın?
bende iyiyim cnm..sen ilk adetini geççirdinmi?
merhaba kızlar
adet tarihim 8 aralıktı
bugün 35.günüm ve adet oldum az önce
bu kadar gecikmesinin sebebi ne olabiliracaba??????
ayrıca doktora gitmeye karar verdim adetin bitmesini bekleyip öylemi gideyim sizce
ve doktor ilk olarak ne yapıyo tedavi neyle başlıyo biliyormusunuz???
senede iki kez adet düzeni şaşabiliyormuş diye biliyorum.ama sürekli düzensiz oluyorsan doktorun ilaç tedavisi uygular hormanların düzene girmesi için.birde adet döneminin erken yada geç olması stres , hava değişimleri gibi sebeplerde olabilir.
evet canım bu ayın 17sinde üçüncüsü olacak regli olursam.senin kaçıncı olmuştu?
canım yani düzensiz denirmi bilmiom yani
ağustosta31.gün
eylülde 33.gün
ekimde 33. gün
kasımda 31. gün adet olmuşum
aralıktada 35.gün oldumm
düzensizmipeki bu günler??
bence değil.çünkü arada uçuk bir zaman farkı yok.bu bende de oluyordu ben strese bağlıyordum.ama hamile kalmak istiyorsak doktor takibine başlayalım derim.en son gittiğimde doktorum da benden smear testi istedi.şimdi sonucunu bekliyorum.
benim bu ay ilk olacak.gecikirmi acaba diye tedirginim.
merhaba kızlar ssbulutum hamile olduğunu nasıl öğrenmiş bilen varmı
tüm arkadaşlarıma tek tek tşk ederim iyi dilekleriniz için. Biz 8-9 aydır deniyorduk ne bende ne eşimde hiçbir şey yoktu ama Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş nasip etmiş şükürler olsun. Bu nayda tutmasaydı doktorum aşılama yaparız demişti. İçimden allahım aşılamaya kalmadan yüzümüzü güldür düye çok dua ettim. Ayrıca 10 aralık cuma günü sabah saat 7.30 da yaptım testi okula gitmeden önce. 2. çizgi bariz görünüyordu silik falan değildi. Tüm gün okulda her tenefüste wc ye gittim çıkarıp çıkarıp baktım der esnasında kitap arasında baktım Allahım hayal değildir inş. diye dua ettim. Akşamda hastaneye gidip kn verdim Reglime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hepimizin dualarını kabul eylesin. İnşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim.
İşte böyle benim hikayem
hamilelik içinmi bakıyolar smeara.bende yaptırdım ama ben hastalık kanser falan için baktı diye düşünmüştüm
Gülşahcım öyle içten sevincini paylaşmışsın ki sanki kendim gibi heyecanlandım.Tebrikler cnm....Allah devamını getirsin kucağına da alırsın sağlıcakla inş.
bence değil.çünkü arada uçuk bir zaman farkı yok.bu bende de oluyordu ben strese bağlıyordum.ama hamile kalmak istiyorsak doktor takibine başlayalım derim.en son gittiğimde doktorum da benden smear testi istedi.şimdi sonucunu bekliyorum.[/QUOT
çok saol canım cvp verdiğin için
benimde 5. ayım bitti ama olmuyo geçen ay yumurtlama gününü yakaladık herşey olması gerektiği gibi oldu ama demek daha zamanı gelmedi bende adetim bitsin hemen doktora gidicem
peki doktor ne yapar ilk olarak acaba yani test falan istermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?