Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hiç bir belirti hissediyormusun?göğüslerde aşırı hassasiyet filan.kan testi yaptırman daha iyi değilmi?

hiç bir belirti hissediyormusun?göğüslerde aşırı hassasiyet filan.kan testi yaptırman daha iyi değilmi?

son 3 aydır doktora gidiyorum ilaç ve iğne yüzünden bazı belirtiler yaşıyorum ama hamilelikle aynı belirtiler..Farklı tek bi şey var bu ay o da sol kasığımda hep aynı yerde batma var ara ara...

gecen ay kan testi yaptırdım pozitif dediler 2. test te hcg düştü iğneden dediler ..Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım...Şimdi günüm geçmeden test yaptırmak istemiyorum...

Ama çok ta sabırsızlanıyorum...Son 2 gün...

inşşş hamişsindir canımmm:86:

ay canım dua et sadece inş. o batmalar bebişin işaretidir.biraz daha sabret bakalım..

ben enfeksiyon mantar varsa çıkar sanıyordum o bile çıkmıyormuş ondan söyledim :)

bende yaptırdım bayramdan önce smear testi şimdi devlet hastanelerinde bile yapılıyo muayenelerin rutin bi parçası olmuş yaptırdım doktor sonuçlarımı gördü normal görünüyo ama enfeksiyon var dedi demekki enfeksiyonda görülüyomuş ayrıca doktor bende rahimde yaradan şüphelendiği için yaptırmıştı smear testini

benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde yüzümde aşırı bir parlaklık vardı, senin gibi kasıklarımda batmalar ve göğüslerim çok hassas ve dolgundu..inş.duaların kabul olur canım.birde herzaman hayırlısını isteyelim.bize ne zaman hayırlısı gelecekse o zaman olsun.bu da bir tür sınav belkide.sabrımız nasıl , dua etmeye devam ediyormuyuz , hayırlısını istiyormuyuz diye..

Bende her yıl düzenli olarak rahim ağzı kanseri ön teşhisi için yaptırıyodum smear testini.Ama hamilelik öncesi doktorun yapılmasını istemesi çok güzel.Sonuçta Allah korusun ben kanser riki taşısaydım hamilelik fikrinden vazgeçerdim sanırım.Allah hepimizi korusun.

kesinlikle katılıyorum canımm
her zaman hayırlısı hayırlı zamanda olsun demek lazım Rabbim bilir zamanını ama insanoğlu nankör işte sonucunu düşünmeden hep olsun olsun diyoo ben bile bi an öle bi hisse kapıldımki neden olmadı gibi sorgulama yapmaya başladım ama neyseki çabuk toparladım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin Rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…