- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.421
kızlar herkese merhaba;
hamile sayımız arttı birden çok şükür.Bu haberleri alınca umutlarım artıyo benimde.
Bugün 29. günüm .son 2 aydır 30. gün oluyorum...İçim içime sığmıyo ..şu an tek duam eğer bebek yoksa gecikmeden regl olayım.Yoksa her geçen gün umutlanmaya devam edicem ve sonra daha çok üzülücem..
İdrar testi yapsam çıkar mı acaba?
(Ben pregnyl iğne oldum 12 gün önce etkisi geçmiş midir?)
bence değil.çünkü arada uçuk bir zaman farkı yok.bu bende de oluyordu ben strese bağlıyordum.ama hamile kalmak istiyorsak doktor takibine başlayalım derim.en son gittiğimde doktorum da benden smear testi istedi.şimdi sonucunu bekliyorum.[/QUOT
çok saol canım cvp verdiğin için
benimde 5. ayım bitti ama olmuyo geçen ay yumurtlama gününü yakaladık herşey olması gerektiği gibi oldu ama demek daha zamanı gelmedi bende adetim bitsin hemen doktora gidicem
peki doktor ne yapar ilk olarak acaba yani test falan istermi
işte o doktordan doktora değişiyor.genel olarak kontrolünü yapar, senden hormon testi isteyebilir canım.sen git gel bakalım.doktorun ne diyecek?onun üzerine konuşuruz yine.
smear kanser taraması arkadaşlar
hiç bir belirti hissediyormusun?göğüslerde aşırı hassasiyet filan.kan testi yaptırman daha iyi değilmi?
işte o doktordan doktora değişiyor.genel olarak kontrolünü yapar, senden hormon testi isteyebilir canım.sen git gel bakalım.doktorun ne diyecek?onun üzerine konuşuruz yine.
offf ya doktora gitmeyide hiç sevmiyom yaaa
muayeneden sonra pancar gibi kızarıyomm yaaaaaaaaa
son 3 aydır doktora gidiyorum ilaç ve iğne yüzünden bazı belirtiler yaşıyorum ama hamilelikle aynı belirtiler..Farklı tek bi şey var bu ay o da sol kasığımda hep aynı yerde batma var ara ara...
gecen ay kan testi yaptırdım pozitif dediler 2. test te hcg düştü iğneden dediler ..Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım...Şimdi günüm geçmeden test yaptırmak istemiyorum...
Ama çok ta sabırsızlanıyorum...Son 2 gün...
son 3 aydır doktora gidiyorum ilaç ve iğne yüzünden bazı belirtiler yaşıyorum ama hamilelikle aynı belirtiler..Farklı tek bi şey var bu ay o da sol kasığımda hep aynı yerde batma var ara ara...
gecen ay kan testi yaptırdım pozitif dediler 2. test te hcg düştü iğneden dediler ..Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım...Şimdi günüm geçmeden test yaptırmak istemiyorum...
Ama çok ta sabırsızlanıyorum...Son 2 gün...
bunu herkes biliyor canım.ama bazı doktorlar istiyor işte.
bence değil.çünkü arada uçuk bir zaman farkı yok.bu bende de oluyordu ben strese bağlıyordum.ama hamile kalmak istiyorsak doktor takibine başlayalım derim.en son gittiğimde doktorum da benden smear testi istedi.şimdi sonucunu bekliyorum.[/QUOT
çok saol canım cvp verdiğin için
benimde 5. ayım bitti ama olmuyo geçen ay yumurtlama gününü yakaladık herşey olması gerektiği gibi oldu ama demek daha zamanı gelmedi bende adetim bitsin hemen doktora gidicem
peki doktor ne yapar ilk olarak acaba yani test falan istermi
Cnm eğer daha 5 aydır deniyosan çok erken 1 yıldan önce incelemeye başlamıyor doktorlar zaten.
ilk yapılan incelem bayanın hormon testleri ve erkekte sperm testleri.Ama ben ce biraz daha sabret derim.Çünkü doktora gitmeye başladın mı stres başlıyo...
offf ya doktora gitmeyide hiç sevmiyom yaaa
muayeneden sonra pancar gibi kızarıyomm yaaaaaaaaa
doktora gitmeyen ben şimdi öyle bi alıştım ki sormayın.bebiş gelsin diye elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum.napalım artık onlaraın eline düştük
ay canım dua et sadece inş. o batmalar bebişin işaretidir.biraz daha sabret bakalım..
ben enfeksiyon mantar varsa çıkar sanıyordum o bile çıkmıyormuş ondan söyledim :)
ben enfeksiyon mantar varsa çıkar sanıyordum o bile çıkmıyormuş ondan söyledim :)
inşşş hamişsindir canımmm:86:
Cnm eğer daha 5 aydır deniyosan çok erken 1 yıldan önce incelemeye başlamıyor doktorlar zaten.
ilk yapılan incelem bayanın hormon testleri ve erkekte sperm testleri.Ama ben ce biraz daha sabret derim.Çünkü doktora gitmeye başladın mı stres başlıyo...
ama canım yani bi adı konması lazım neden olmuyo 5 aydır?
sorun psikolojikmi yoksa görünen başka bi problemmi var yani kist olabilir ben idrar yollarımdan çok şüpheleniyorum
duyduğum kadarıyla idrar yolları iltihabı falan olunca olmuyomuş bebiş doğrumu acaba??
Bu ay çoook dua ettim gerçekten .Dün kasılkarımda hareketlenme olunca geliyo kırmızılar dedim.Eşime söylediğimde yüzü düştü gözlerindeki ışık söndü sanki..Ama daha göz altların morarmadı ki diyo bana
bende yaptırdım bayramdan önce smear testi şimdi devlet hastanelerinde bile yapılıyo muayenelerin rutin bi parçası olmuş yaptırdım doktor sonuçlarımı gördü normal görünüyo ama enfeksiyon var dedi demekki enfeksiyonda görülüyomuş ayrıca doktor bende rahimde yaradan şüphelendiği için yaptırmıştı smear testini
benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde yüzümde aşırı bir parlaklık vardı, senin gibi kasıklarımda batmalar ve göğüslerim çok hassas ve dolgundu..inş.duaların kabul olur canım.birde herzaman hayırlısını isteyelim.bize ne zaman hayırlısı gelecekse o zaman olsun.bu da bir tür sınav belkide.sabrımız nasıl , dua etmeye devam ediyormuyuz , hayırlısını istiyormuyuz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?