Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kız crafty ne var toto temızlemeye yailahı seni yaneeeeeeee

kendi totsunu temızleyen onu da temızler nolcek onun büyüğünden süt çıkarıyolar zati

kız crafty ne var toto temızlemeye yailahı seni yaneeeeeeee

kendi totsunu temızleyen onu da temızler nolcek onun büyüğünden süt çıkarıyolar zati

ya yok acaip bendeki durum kendimin olunca toto mahkum temizlerim de
şimdi temizleyemiorum
kuzenin bebek bendeydi geçen bebek de denmez koca dana oldu 15 aylık
öğür öğür canım çıktı baktım olmadı bastım suyun altına napiim :)

ben 12 yaşındayken kardeşim oldu... resimdeki fıstığa annemden çok ben bakmışımdır oyuncak bebek gibiydi benim için altını değiştiridim üstünü giydirirdim uyuturdumm hattaaa evlenene kadar ben yıkadım onu eda.nın kçük annesi olmultum şimdi o büyüdü eşeek kadar oldu tecrübeliyim yani..

geçen bayramda bana diyoki abla senin çocuğun olursa onu benden daha çokmu sevecennn kıyamam ben mavişime, herzaman en çok seni sevicem dedim...

hehe
ah canım ne tatlıymış çom masum bi yüzü var

oy kıyamam kıskanır bu seni çokk
pek de güzelmiş maşallah Allah bahtını da güzel yazsın inş

hadi bakalim hayirlisi insallahhhhhh

fizy / videomusic.

alın dinleyin
bangır bangır ofiste ii geldi
mersuuuuuuuuuuuuuuuu

ablacım ben kilonun dengeli beslenerek verileceğine inanıyorum..hayat tarzı olmalı..az yemek çok hareket
yani olede ben yaptim fakat olmadi en sonunda buna basvurdum canim benim careyiz olaraktannn
hayat tarzı çok yemek az hareket olan insan ne yapsın bacım ah ah
:)
valla bizim hele cok kisitluuuuuu
kızlar alttaki benim ticker kaç hafta kaç günlük görüyorsunuz ben de 7 hafat 1 günde takılmış kalmış görüyorum oysa 7 hafta 3 gün olması lazım
7 hafta 3 gunluksunnnn

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kızzz öldük meraktan varyaaa aman allaha şükür sorun yogmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…