- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.701
crafty gel beraber yaşayalım kardeş
altı temizlemek benden gerisi sendenya millet diyo ki kendi çocuğun olsun hiç iğrenmezsin ondan bile...
canım boyum 1,73
hamile kaldığım kilo 86
şuanda 90 ı vurdum :26:
çevremdeki herkes 3 ay sporla haşırneşir olma
sonra başla diyor bilemedim
bir de gittiğim hastanenin doğum okulu varmış sanırım ona kayıt olucam
kız crafty ne var toto temızlemeye yailahı seni yaneeeeeeee
kendi totsunu temızleyen onu da temızler nolcek onun büyüğünden süt çıkarıyolar zati
ya yok acaip bendeki durum kendimin olunca toto mahkum temizlerim de
şimdi temizleyemiorum
kuzenin bebek bendeydi geçen bebek de denmez koca dana oldu 15 aylık
öğür öğür canım çıktı baktım olmadı bastım suyun altına napiim :)
ah canım ne tatlıymış çom masum bi yüzü varEki Görüntüle 116864
ben 12 yaşındayken kardeşim oldu... Resimdeki fıstığa annemden çok ben bakmışımdır oyuncak bebek gibiydi benim için altını değiştiridim üstünü giydirirdim uyuturdumm hattaaa evlenene kadar ben yıkadım onu eda.nın kçük annesi olmultum şimdi o büyüdü eşeek kadar olduTecrübeliyim yani..
Geçen bayramda bana diyoki abla senin çocuğun olursa onu benden daha çokmu sevecennnKıyamam ben mavişime, herzaman en çok seni sevicem dedim...
Eki Görüntüle 116864
ben 12 yaşındayken kardeşim oldu... resimdeki fıstığa annemden çok ben bakmışımdır oyuncak bebek gibiydi benim için altını değiştiridim üstünü giydirirdim uyuturdumm hattaaa evlenene kadar ben yıkadım onu eda.nın kçük annesi olmultum şimdi o büyüdü eşeek kadar oldutecrübeliyim yani..
geçen bayramda bana diyoki abla senin çocuğun olursa onu benden daha çokmu sevecennnkıyamam ben mavişime, herzaman en çok seni sevicem dedim...
hehe
ah canım ne tatlıymış çom masum bi yüzü var
oy kıyamam kıskanır bu seni çokk
pek de güzelmiş maşallah Allah bahtını da güzel yazsın inş
hadi bakalim hayirlisi insallahhhhhhsağolasınn gurbet ablacımm...
sen nasılsın...
ben iyiyim çok şükür bu ay yumurta takibi sonucunda 1 tane güzel bi yumoşum oldu ve kendiliğinden iğneye gerek kalmadan çatladı... o günlerde çalışmlar yapıldı bel altına yastıklar yerinden 1 saat kalkmadan yatmalar... çalışma öncesi acı türk kahvesisavaş boyaları derkeeeennn iş beklemeye kaldı ablacımm şimdi ilişki ani hareket sarsılma kasılma hepücüğüüü yasakk
kuluçkaya yatmış tavuk gibi bööööyyle beklicem Allahım inşallah bu ay olurr:18:
mersuuuuuuuuuuuuuuuu
yani olede ben yaptim fakat olmadi en sonunda buna basvurdum canim benim careyiz olaraktannnablacım ben kilonun dengeli beslenerek verileceğine inanıyorum..hayat tarzı olmalı..az yemek çok hareket
valla bizim hele cok kisitluuuuuuhayat tarzı çok yemek az hareket olan insan ne yapsın bacım ah ah
:)
7 hafta 3 gunluksunnnnkızlar alttaki benim ticker kaç hafta kaç günlük görüyorsunuz ben de 7 hafat 1 günde takılmış kalmış görüyorum oysa 7 hafta 3 gün olması lazım
kıskanmaz mııı.... ama ben sana baktım sende benim bebeişime bakarsın diyorummozaman seviniyorr
fistik gibiiiii masallhhh nazarlardan korusun mevlam
sey ogluma alabulurmuyummmmm
Allah razı olsun gurbet amin...başlıkta anlaşırsak neden olmasın
ah ah ben çekmedim mi sanıyon
eve bi geldim modem bozulmuş
kafayı yedim 3 gün
kocama dedim çabuk yap şunu kızlar haber bekliyo
anca dün gece yapmış
çok şükür yok kötü bişey
normal didi
ilaçlarını al yorma kendini didi
kesemi de gördüm şükür
cumartesi gideceğim tekrar kısmetse
bi sürpriz olsa da bu ay hastalanmasam
ne güzel olur he
direkt mucize
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzz öldük meraktan varyaaa aman allaha şükür sorun yogmuşşş
kilosu agirliginca altin verecem yat kat verecem bir de oglumu vercem gizzzzzzzzzzzzzz
bi sürpriz olsa da bu ay hastalanmasam
ne güzel olur he
direkt mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?