- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.721
ne güzel olur canım... burda seni tebrik ederizzz... Allahımm gönlüne göre versinn.. başkalrı için sıradan olan gebelik bizim için MUCİZE
Allahım aratmasın bi an önce nasip etsin tüm isteyen kullarınaa
evet ya acı ama öle haklısın
napalım şeker kısmet bu da bizim sınavımız neticede
dediğin gibi sınavımız sanırım... doktora gittiğimde sekreter kız beni tanımasına rağmen senin şikayetin neydi güzelim unuttumm dedi.. bende bebek tedavisi dedim aaa tamam tamam çok var aslında gelenlerin çoğu bebek tedavisi için geliyor dedi.. peki aldırmaya gelen varmı dedim.. olmazmı mesala yan odada şuanda kürtaj var dedi çok üzüldümmdaha sonra kadını gördüm çıkarken ilaçtan mı ne bilmiyorum eşi koluna girmiş dikkat et falan diyodu... öyle sinir oldumki gidip saçını başını yolasım geldi bi tarafta ben bir tanecik yumurtaya deli olan şans sayıp Allaha yalvarırken... bi tarfta minicik bi yavrudan vazgeçen o kadınn....
kiz al dep depe gullan senden iyisini mi bulcam giiiiiiianaaaaammm ben bilem varrırım ozaman gurbet abla oğluşuna gözüm gibi bakarımmm
bence hic yipratma iyi gidiyorsaa duznini bozabuluuuben geldim kızlarrrrr bişey sorcam dün aktardan keçiboynuzu soğuk algınlığı için karışım bide civanperçemi aldım.Civanperçemin bayağı faydalı olduğunu duydum kk dan adeti falan düzenliyormuş.Benim adet düzenimde pek bir sıkıntı yok ama kullanıp kullanmama konusunda tereddütde kaldım şimdi kullansammı acep.Kaş yapayım derken göz çıkarırmıyım ki
Slm kizlar,cok agir bi grip geciriyorum,,yattigim yerden yaziyorum,ne var neyok
kızlar faranjitim azdı yardım edin çok kötüyüm...
şansımdan ya bugün ofis kalabalık yunan armatörler falan allahım kaldırmıyo kafam gürültülerini..
İlaçda içmek istemiyorum bu ay çalışmalara tam gaz devam edicez o yüzden olumsuz etkilemesinden korkuyorum....
geçmiş olsun poticim
bende gecen hafta çok kötüydüm.Kocam güzel baktı bana resmen kendime getirdi beni.:))
sağolasınn gurbet ablacımm...
sen nasılsın...
ben iyiyim çok şükür bu ay yumurta takibi sonucunda 1 tane güzel bi yumoşum oldu ve kendiliğinden iğneye gerek kalmadan çatladı... o günlerde çalışmlar yapıldı bel altına yastıklar yerinden 1 saat kalkmadan yatmalar... çalışma öncesi acı türk kahvesisavaş boyaları derkeeeennn iş beklemeye kaldı ablacımm şimdi ilişki ani hareket sarsılma kasılma hepücüğüüü yasakk
kuluçkayaa yatmış tavuk gibi bööööyyle beklicem Allahım inşallah bu ay olurr:18:
zaten mucizee ki crafty ınsan arastırınca bebek olsun ısteyınce rabbımın ne kadar mucizeeler yarattıgnı daha i anlıo evet bu sınavv kesınlıkle sınav raabbım ısyan etmeden atlatmayı nasip etsın inş..bi sürpriz olsa da bu ay hastalanmasam
ne güzel olur he
direkt mucize
Sagolasin canim,benimkide bana bakiyo vallahi,bulasiklari makinaya dizdi,cocugu okula almaya gitti,simdide evleri süpürcek,balli sicak suyumuda yapti allah razi olsun kocisimden,seviyorum ulennnnnn
ohh ohh ne güzel valla hasta olmanın bakılma gibi keyifli yanı da var aslında
mrb arkadaşlar hasta olan bacılar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?