Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet ya acı ama öle haklısın
napalım şeker kısmet bu da bizim sınavımız neticede

evet ya acı ama öle haklısın
napalım şeker kısmet bu da bizim sınavımız neticede

dediğin gibi sınavımız sanırım... doktora gittiğimde sekreter kız beni tanımasına rağmen senin şikayetin neydi güzelim unuttumm dedi.. bende bebek tedavisi dedim aaa tamam tamam çok var aslında gelenlerin çoğu bebek tedavisi için geliyor dedi.. peki aldırmaya gelen varmı dedim.. olmazmı mesala yan odada şuanda kürtaj var dedi çok üzüldümm daha sonra kadını gördüm çıkarken ilaçtan mı ne bilmiyorum eşi koluna girmiş dikkat et falan diyodu... öyle sinir oldumki gidip saçını başını yolasım geldi bi tarafta ben bir tanecik yumurtaya deli olan şans sayıp Allaha yalvarırken... bi tarfta minicik bi yavrudan vazgeçen o kadınn....

deme öyle
Allah bilsin derdi ne belki sorunlu bi hamileliktir ondan sonlandırmıştır.
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın hayırlısıyla

izmirlizuzu canım haklısın bazıları hiçbişi yokken keyfi aldırıyor
bazıları da crafty nin dediği gibi mecburiyetten...
Allah yaşatmasın
crafty mucizelere inan güzelim bak olmaz olmaz dediğim ay oldu beklemedim saymadım..
zuzu kardeşin maşallah çok güzelmiş Allah bağışlasın

ben geldim kızlarrrrr bişey sorcam dün aktardan keçiboynuzu soğuk algınlığı için karışım bide civanperçemi aldım.Civanperçemin bayağı faydalı olduğunu duydum kk dan adeti falan düzenliyormuş.Benim adet düzenimde pek bir sıkıntı yok ama kullanıp kullanmama konusunda tereddütde kaldım şimdi kullansammı acep.Kaş yapayım derken göz çıkarırmıyım ki

cukulata isteyen vamiiiiiiii

anaaaaammm ben bilem varrırım ozaman gurbet abla oğluşuna gözüm gibi bakarımmm
kiz al dep depe gullan senden iyisini mi bulcam giiiiiii
bence hic yipratma iyi gidiyorsaa duznini bozabuluuu

kızlar faranjitim azdı yardım edin çok kötüyüm...
şansımdan ya bugün ofis kalabalık yunan armatörler falan allahım kaldırmıyo kafam gürültülerini..

İlaçda içmek istemiyorum bu ay çalışmalara tam gaz devam edicez o yüzden olumsuz etkilemesinden korkuyorum....

Son düzenleme:
Slm kizlar,cok agir bi grip geciriyorum,,yattigim yerden yaziyorum,ne var neyok

geçmiş olsun ikinize de kızlarrrrr

seboş ilaçiç cnm bişi olmaz
dr larda dior zor durumdaysanız için ilk 4 hafta rahme inmediğinden bişi olmaz diolar

geçmiş olsun poticim
bende gecen hafta çok kötüydüm.Kocam güzel baktı bana resmen kendime getirdi beni.:))

Sagolasin canim,benimkide bana bakiyo vallahi,bulasiklari makinaya dizdi,cocugu okula almaya gitti,simdide evleri süpürcek,balli sicak suyumuda yapti allah razi olsun kocisimden,seviyorum ulennnnnn

bende yumurta takıbı yaptrdım bu ay 33 mm olmus yumurtam su sıralar ılışkı lazım bıze öle dedı doktorr ama catlama iğne miğne bişi demedi nasıl catlar ne zaman catlar kı.... acıı türk kahvesı mı vışş onu bılmıodum kıss kım ıccek kı kayveyı onuda yapayım bu aksam savas boyası nee bideeayyy bişi bilmiom mu ne yaa regle kac gun var hadı ıns hamiş olursun bu ay
bi sürpriz olsa da bu ay hastalanmasam
ne güzel olur he
direkt mucize
zaten mucizee ki crafty ınsan arastırınca bebek olsun ısteyınce rabbımın ne kadar mucizeeler yarattıgnı daha i anlıo evet bu sınavv kesınlıkle sınav raabbım ısyan etmeden atlatmayı nasip etsın inş..

Sagolasin canim,benimkide bana bakiyo vallahi,bulasiklari makinaya dizdi,cocugu okula almaya gitti,simdide evleri süpürcek,balli sicak suyumuda yapti allah razi olsun kocisimden,seviyorum ulennnnnn

ohh ohh ne güzel valla hasta olmanın bakılma gibi keyifli yanı da var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…