- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.741
Ben cikiyorum kizlar tekrar görüsürüz insallah
bende yumurta takıbı yaptrdım bu ay 33 mm olmus yumurtam su sıralar ılışkı lazım bıze öle dedı doktorr ama catlama iğne miğne bişi demedi nasıl catlar ne zaman catlar kı.... acıı türk kahvesı mı vışş onu bılmıodum kıss kım ıccek kı kayveyı onuda yapayım bu aksam savas boyası nee bideeayyy bişi bilmiom mu ne yaa regle kac gun var hadı ıns hamiş olursun bu ay
zaten mucizee ki crafty ınsan arastırınca bebek olsun ısteyınce rabbımın ne kadar mucizeeler yarattıgnı daha i anlıo evet bu sınavv kesınlıkle sınav raabbım ısyan etmeden atlatmayı nasip etsın inş..
geçmiş olsun ikinize de kızlarrrrr
seboş ilaçiç cnm bişi olmaz
dr larda dior zor durumdaysanız için ilk 4 hafta rahme inmediğinden bişi olmaz diolar
1.çatlatma iğnesi yumurta belli bir büyüklüğe geldiğinde çatlaması için veriliyorr(bende gerek görülmedi)
2.acılı türk kahvesi değil bacımm koyu yanii bol telvelikocişin içiyor çalışmadan 2 saat önce kadar sperm hareketliliğini arttırıyor
3.savaş boyaları makyajj oluyo canımcım adama hoşş görünmek için gönülsüz yapmasınnn
inşallaaaahhh hamiş haberlerimizi veririz beraber sanırım yumurta takibimiz aynı zamana denk geldi beklenmeyen adetin ne zamannn
gelecek ay 2. madde telveli kahveyi bende deneyim sperm hareketlenince ne oluyor. doğru yere tutunabiliyormu
Merhaba kızlarr..
Dün beklenmeyen günümdü, daha gelen giden yokk
ama hafif pembemsi renkte akıntım var inşallah kötü bişey değildir ve gelmezz kırmızıalar :26: :18:
1.çatlatma iğnesi yumurta belli bir büyüklüğe geldiğinde çatlaması için veriliyorr(bende gerek görülmedi)
2.acılı türk kahvesi değil bacımm koyu yanii bol telvelikocişin içiyor çalışmadan 2 saat önce kadar sperm hareketliliğini arttırıyor
3.savaş boyaları makyajj oluyo canımcım adama hoşş görünmek için gönülsüz yapmasınnn
inşallaaaahhh hamiş haberlerimizi veririz beraber sanırım yumurta takibimiz aynı zamana denk geldi beklenmeyen adetin ne zamannn
sedacııııımmm hoşgeldin canımcım... hadi inşallah olmazsın sen yinede stres yapma unut relax ol hayırlı haberler verirsin inşallahh
bak kahveyi bilmiyordum, onu yaparız bahaneyle kahve içmiş olur inş faydası da olur
selam arkadaşlar ben de geldin nabersiniz?
dün adet günümdü ama ben de daha adet olamadım. ama açık kahverengi bi akıntı gelmiş adet habercisimidir :18:
selam arkadaşlar ben de geldin nabersiniz?
dün adet günümdü ama ben de daha adet olamadım. ama açık kahverengi bi akıntı gelmiş adet habercisimidir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?