Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

1.çatlatma iğnesi yumurta belli bir büyüklüğe geldiğinde çatlaması için veriliyorr(bende gerek görülmedi)
2.acılı türk kahvesi değil bacımm koyu yanii bol telveli kocişin içiyor çalışmadan 2 saat önce kadar sperm hareketliliğini arttırıyor
3.savaş boyaları makyajj oluyo canımcım adama hoşş görünmek için gönülsüz yapmasınnn

inşallaaaahhh hamiş haberlerimizi veririz beraber sanırım yumurta takibimiz aynı zamana denk geldi beklenmeyen adetin ne zamannn

gelecek ay 2. madde telveli kahveyi bende deneyim sperm hareketlenince ne oluyor. doğru yere tutunabiliyormu

Merhaba kızlarr..
Dün beklenmeyen günümdü, daha gelen giden yokk
ama hafif pembemsi renkte akıntım var inşallah kötü bişey değildir ve gelmezz kırmızıalar :26: :18:

Merhaba kızlarr..
Dün beklenmeyen günümdü, daha gelen giden yokk
ama hafif pembemsi renkte akıntım var inşallah kötü bişey değildir ve gelmezz kırmızıalar :26: :18:

sedacııııımmm hoşgeldin canımcım... hadi inşallah olmazsın sen yinede stres yapma unut relax ol hayırlı haberler verirsin inşallahh

bak kahveyi bilmiyordum, onu yaparız bahaneyle kahve içmiş olur inş faydası da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…