Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Crafty bu ay hakkat en kötü ayımız demi

evet ya
umutlar mı kırılıyor günden güne acaba.
Bende var mesela,
ilişki günlerini fln kaydediorum ben lazım olur die
baktım en az bu ay
şevki isteği kırılıyor insanın istediğimiz zaman olacakmış gibi davrandık bu zamana kadar ya derdimiz o sanırım
sen tontona ne zaman gidiosun sonuçlar çıktı mı

Merhaba kızlar,
çömeziniz olarak ben geldim diyorum..O kadar çok yazı varki nerden başlasam bilemedim :)
inşallah hepinizin gönlüne göre olsun demekle başlıyorum :) artık ben de varım.... :78:

kızla bişi sorcam simdi biz bebik yapmaya ara verdik ya dün gece yaramazlık yaptık birleşme esnasında vajinamda çok fazla yanma vardı eşim içime boşalmadı (getti spermciklerrrr)şimdi gecen hafta doktora gittim yara yada enfeksiyon hiç bişi yok dedi neden oluyor acaba bilen varmı yda yaşayan :92:

aynenbenımde hiç ilişkiyle uzaktan yakından alakam yok
ot gibiyim ot valla zorakı yapıyorum içimden gelerek olmuyo bebek stresınden.
bide moralım bozuk şu işleri kakaladılar dıye ama yapmıyorum artık banane ya enayısı benmıyım buranın.
bu arada sonuclar yarın bellı oluyor
sabah erkenden telefonla arayacagım cıktı derlerse yarın aksama randevu alıp hemen gideceğiz.

bende de hafıf bır yanma oldu
reglden sonra ılk birleşmede oluyo bende ya
enfeksıyondan diil

hoşgeldin canım inş sen bizim gibi demirbaş olarak kalmazsın bu topicte en kısa zamanda hamile kalırsın

umarım... birkez hamileliğim oldu sonlandırmak zorunda kaldık,o zaman henüz nişanlıydık ve yurtdışındaydık.çok zor bir karardı ama mecburiyetler vardı.
o zaman bu kararı alırken,şimdi risk almaktansa acaba aileleri mi karşımıza alsak diye çok kafa patlattık.....şimdi üzerinden 3 yıl geçti. 7 aydır da korunmayı bıraktık.henüz hareket yok.çok korkuyorum,doktora gidemiyorum.eşime de korunmayı bırakalı az oldu diyorum ama o da endişeli,sadece açıkça bu konudan birbirimize bahsetmiyoruz.bu çok kötü bir duyguymuş.......

canom benim de adetten sonra ilk ilişkiye girdiğim zaman çok canım yanıyor normalde öyle değil ama. adetim de baya bi uzun 10 gün sürüyor. ben uzun süre ilişkiye girilmediğinden olabilir diye düşünüyorum. bir de isteksiz oluyorsan ondan kaynaklanabilir bence.

evet isteksiz olunca acı oluyor uzun süre yapmamış olmakta avıyı tetikliyor.

ewet uzun süre olmayınca acıyo ama bu sefer yandım valla isteksiz değildim en son 14 kasımda birlikte olmuştuk

ewet uzun süre olmayınca acıyo ama bu sefer yandım valla isteksiz değildim en son 14 kasımda birlikte olmuştuk

isteksiz = gerekli ıslaklığın sağlanamaması
regl sonrası da kuruo abi neticede kan geçen yer kurur bence düşünsene burnun kanıo sona iki gün yapışıo
düz mantık :)

iyi siz arayı yine soğutmamışsınız biz 25 ekimden 13 aralığa kadar girememiştik nedenler koşullar peşimizi bir türlü bırakmamıştı şimdi de adetim zavallı kocişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…