- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.761
Crafty bu ay hakkat en kötü ayımız demi
inşallah reglin değil bebeğinin yerleşme haberidir şekerim. cumaya kadar bekle bence hiç bişi yapma.
büyük olasılıkla adet habercisi o kanamaaa
Merhaba kızlar,
çömeziniz olarak ben geldim diyorum..O kadar çok yazı varki nerden başlasam bilemedim :)
inşallah hepinizin gönlüne göre olsun demekle başlıyorum :) artık ben de varım.... :78:
Merhaba kızlar,
çömeziniz olarak ben geldim diyorum..O kadar çok yazı varki nerden başlasam bilemedim :)
inşallah hepinizin gönlüne göre olsun demekle başlıyorum :) artık ben de varım.... :78:
aynenbenımde hiç ilişkiyle uzaktan yakından alakam yokevet ya
umutlar mı kırılıyor günden güne acaba.
Bende var mesela,
ilişki günlerini fln kaydediorum ben lazım olur die
baktım en az bu ay
şevki isteği kırılıyor insanın istediğimiz zaman olacakmış gibi davrandık bu zamana kadar ya derdimiz o sanırım
sen tontona ne zaman gidiosun sonuçlar çıktı mı
kızla bişi sorcam simdi biz bebik yapmaya ara verdik ya dün gece yaramazlık yaptık birleşme esnasında vajinamda çok fazla yanma vardı eşim içime boşalmadı (getti spermciklerrrr)şimdi gecen hafta doktora gittim yara yada enfeksiyon hiç bişi yok dedi neden oluyor acaba bilen varmı yda yaşayan :92:
hoşgeldin canım inş sen bizim gibi demirbaş olarak kalmazsın bu topicte en kısa zamanda hamile kalırsın
bende de hafıf bır yanma oldu
reglden sonra ılk birleşmede oluyo bende ya
enfeksıyondan diil
bende de hafıf bır yanma oldu
reglden sonra ılk birleşmede oluyo bende ya
enfeksıyondan diil
kızla bişi sorcam simdi biz bebik yapmaya ara verdik ya dün gece yaramazlık yaptık birleşme esnasında vajinamda çok fazla yanma vardı eşim içime boşalmadı (getti spermciklerrrr)şimdi gecen hafta doktora gittim yara yada enfeksiyon hiç bişi yok dedi neden oluyor acaba bilen varmı yda yaşayan :92:
canom benim de adetten sonra ilk ilişkiye girdiğim zaman çok canım yanıyor normalde öyle değil ama. adetim de baya bi uzun 10 gün sürüyor. ben uzun süre ilişkiye girilmediğinden olabilir diye düşünüyorum. bir de isteksiz oluyorsan ondan kaynaklanabilir bence.
canom benim de adetten sonra ilk ilişkiye girdiğim zaman çok canım yanıyor normalde öyle değil ama. adetim de baya bi uzun 10 gün sürüyor. ben uzun süre ilişkiye girilmediğinden olabilir diye düşünüyorum. bir de isteksiz oluyorsan ondan kaynaklanabilir bence.
ewet uzun süre olmayınca acıyo ama bu sefer yandım valla isteksiz değildim en son 14 kasımda birlikte olmuştuk
ewet uzun süre olmayınca acıyo ama bu sefer yandım valla isteksiz değildim en son 14 kasımda birlikte olmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?