- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.101
ßak ALLah bağışLasın en azından bi tane sağLıkLı bi çocuğun var..Demekki ikinci çocuk için Raßßim biraz daha bekLe dio tam zaManı geLmemiş demekki..ßiraz saßır ..HamiLe kaLAbiLiosan oLacaktır eLbet..
9 aralık adet tarihim napim dayanamıyom:))ama çıkmadı yaa olsa çıkardı bence
canım <1.20 çıktı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben 4 defa hamilelik yasadim hepsindede hissettim ,ya ilk hamileligimi bile hissetmistim,insanin icine doguyo,böyle garip bi duygu oluyo,
iyiyiz sekerim sohbet ediyoruz kizlarla,gel sende
ya bi sekiz gün var olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum en azında 10-20 felan kısmet yaa Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinn
canım ya ben her ay kendimi hamile gibi hissediyorum psikolojik belirtiler falan bu ay mide bulantısıda eklendi psikolojik belirtileri ama sonu hep hüsran
ben fazla gelmiyom kızlar artık buraya gelipde bebek hamilelik muhabbeti yapmak içime sinmiyor ya ama burayı sizlerle sohbetide özledim hamile topiclerine kaynaşamadım daha buranın yeri ayrı
cok istememek lazim,buda mümkün olmuyo,benim bir cocugum varken deli gibi istiyorum,olmayanlar ne yapsin,rabbim isteyen herkese versin
gitme canım birbirimize çok alıştık hamile olalım hepimiz hiç ayrılmayalım bu arada belirtilerini çıtlatsana accık elmayla medi yokken
en belirgin akıntı hayatım sarı yoğun akıntı göğüslerimde hiç bir şey yok hala yok hatta bel ağrısı aşırı yorgunluk halsizlik ve ateşim 37lere bile çıkıyor düşmüyor
öyle valla ben bu ay oluruna bırakmıştım çok takmadım öyle ayaklarımı dikip yatmadım kalktım hemen banyoya gittim falan olursa olur havasındaydım ama adet günüm yaklaşınca yine başladım acaba demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?