Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben 4 defa hamilelik yasadim hepsindede hissettim ,ya ilk hamileligimi bile hissetmistim,insanin icine doguyo,böyle garip bi duygu oluyo,

canım ya ben her ay kendimi hamile gibi hissediyorum psikolojik belirtiler falan bu ay mide bulantısıda eklendi psikolojik belirtileri ama sonu hep hüsran

ben fazla gelmiyom kızlar artık buraya gelipde bebek hamilelik muhabbeti yapmak içime sinmiyor ya ama burayı sizlerle sohbetide özledim hamile topiclerine kaynaşamadım daha buranın yeri ayrı

ben fazla gelmiyom kızlar artık buraya gelipde bebek hamilelik muhabbeti yapmak içime sinmiyor ya ama burayı sizlerle sohbetide özledim hamile topiclerine kaynaşamadım daha buranın yeri ayrı

gitme canım birbirimize çok alıştık hamile olalım hepimiz hiç ayrılmayalım bu arada belirtilerini çıtlatsana accık elmayla medi yokken

cok istememek lazim,buda mümkün olmuyo,benim bir cocugum varken deli gibi istiyorum,olmayanlar ne yapsin,rabbim isteyen herkese versin

öyle valla ben bu ay oluruna bırakmıştım çok takmadım öyle ayaklarımı dikip yatmadım kalktım hemen banyoya gittim falan olursa olur havasındaydım ama adet günüm yaklaşınca yine başladım acaba demeye

gitme canım birbirimize çok alıştık hamile olalım hepimiz hiç ayrılmayalım bu arada belirtilerini çıtlatsana accık elmayla medi yokken

en belirgin akıntı hayatım sarı yoğun akıntı göğüslerimde hiç bir şey yok hala yok hatta bel ağrısı aşırı yorgunluk halsizlik ve ateşim 37lere bile çıkıyor düşmüyor

kizlar bildiginiz biseyler varsa benimlede paylasirmisiniz 2 aydir bende deniyorum ama tik yok umidimi bu aya bagladim...

bende öyleyim nedense adet günüme yakin cildiriyorum,testler falan,ama ben zaten anliyorum kalip kalmadigimi,benim adet belirtilerim hemen basliyo yumurtlamam gecince,yinede bir ümit diyorum yapiyorum test felan ama fossssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…