Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar bugün moralim cok bozuk ben bebekle uğraşırken kariyerimde geri planda kaldığımı farkettim.Evliyim bebek istiyorum diye geri plana itildim kendimi çok boş hissetmeye başladım.Artık müdür olma şansım da kalmadı başkasına verildi vekalet sıradan bir mühendis olarak emekli olacağım.Allah'ım sanki hayatımda her seyı kaybetmeye başladım.

ben size bişey anlatayım.benim eltim de hamile. 2 ay aramız var.
zaten ben hamile kalmadan hamile kalmak için epey çaba harcadı.
düşüncesi çocuğu kaynanama baktırmak(sanki ben ona baktıracakmışım gibi)
neyse zaten işi bırakmıştı hamile kalmış.5 yaşında bir oğlu var ayrıca.
bi de biraz aklında var gerçekten.cumartesi günü gelmişler buna gene
eşine,kaynanama bağrınmış bağrınmış alıp başına anasına gitmiş.
tabii bana da laf kaydırmış.sözde ben ona 'çocuğun doğunca annem ona bakmayacak' demişim.
babam bi delirdi aradı babasını bu ne böyle ben istemem böyle şey saydı bi güzel.
ay bi görseniz hamile kaldım diye çıldırıyo.kendi çalışmıyo.hamile kalınca masrafları artacak. hep annemlere güvenirdi.şimdi bana da bölünecek ya masraflar onu düşünüyo. sanki ben başkasına güvenerek çocuk yaptım. İşte Allah böylelerine çocuk veriyo. Allahım gerçekten yürekten isteyene, onun hasretini çekenlere nasip etsin. Boşuna dememişler; her kadın çocuk doğurur ama her çocuk doğuran ANNE olamaz .

canım bende bu bebeiş işine girdiğimden beriişlerime çok zor konsantre oluyorum...

maalesef çoğu iş yerinde bu böyle.
çocuk iş arasında tercih yapılmak zorunda bırakılıyor.
var mı böyle bi saçmalık ya..

canım işte sığ düşüncenin bir örneği....sen onu hiç takma..kendini hep oku üfle, nazar felan etmesin sana..ne garip insanlar var yahu...

öle düşünme cnm..her işte vardır bir hayır.sende bebeğinden sonra müdür olursun.bu son şansın değil ya.

aman senin eltide bir alemmiş ha

canım işte sığ düşüncenin bir örneği....sen onu hiç takma..kendini hep oku üfle, nazar felan etmesin sana..ne garip insanlar var yahu...

aynen valla uzak olsun.
Zaten eşime de anneme de herkese söyledim.
bundan sonra ne kapıma gelsin ne de kapısına giderim dedim.
Allah korusun korkarım ben böyle şeylerden

maalesef çoğu iş yerinde bu böyle.
çocuk iş arasında tercih yapılmak zorunda bırakılıyor.
var mı böyle bi saçmalık ya..

malesef bekar birine verildi vekalet ve uzun süre onda kalacak emeklerime yazık oldu.Son 3-4 aydır bebek için her şeyden uzaklaşmaya başlamıştım canım çok sıkkın kendimi silkelemem lazım ama bir türlü toparlanamıyorum kısır bir döngünün içine girdim sanki.Eksiklikler var hayatımda çevremdekiler çocuk olunca tamamlanacaksın işi gücü umarsamayacaksın hatta az iş gelsin diyeceksin diyorlar.Bilmiyorum artık iş hayatımda önüm tıkandı eskisi gibi olmayacak orası kesin.

çok zor durumumuz yaaaaaaaaa
istemeden oluyo ama mıllete nazarımız deymese bari

AYNEN

hmmm peki dua ile bu zamanı öne alabiliy miyiz:26:

günaydın kızlar nasılsınızzzzz:92:
günaydın canım hoşgeldin

bence de bi çocuk olsun Allahın izniyle unutursun işi mişi
valla ben şimdiden sıkıldım evde yatmak istiyorumm
ve bir an önce bebeğim doğsun onunla vakit geçireyim istiyorum.
takma canım bu kadar. vardır albet hepsinde bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…