- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.181
hepimizde var bu sorun cnm yalnız sende değil.malesef bekar birine verildi vekalet ve uzun süre onda kalacak emeklerime yazık oldu.Son 3-4 aydır bebek için her şeyden uzaklaşmaya başlamıştım canım çok sıkkın kendimi silkelemem lazım ama bir türlü toparlanamıyorum kısır bir döngünün içine girdim sanki.Eksiklikler var hayatımda çevremdekiler çocuk olunca tamamlanacaksın işi gücü umarsamayacaksın hatta az iş gelsin diyeceksin diyorlar.Bilmiyorum artık iş hayatımda önüm tıkandı eskisi gibi olmayacak orası kesin.
çok zor durumumuz yaaaaaaaaa
istemeden oluyo ama mıllete nazarımız deymese bari
kör cahillll
biraz da tahtaları eksik
ben gelmesem mi ki buraya
ama sizin moralinizi bozmak istemiyorum ben
başka yere de gittim ama bu kadar eğlenceli diil
aman siz iyi olun canım ya ben buaralar sebepsiz kıskanç huysuz bi kadın oldum ya kendimi tanıyomuyorum çok fenayım
Zuzucum kaç yıl doum kontrol hapı kullandıydın sen
olurmu öyle şey canım bizim ilhamımızsın inşallah hepimize nasip olacak hamilelik.
kız sen gelmeden olurmu hiiiiççç moralimizi bozmuyosun ayrıca biz seni çok seviyoruz
kızlar ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl yapıyosunuz bulutumm eylül mistral saolun kızlar iyiki varsınız
saçmalama bulutum sözümüz sana değil ki biz baştan beri beraberiz burda gitmek yok biyere
nispet yapanlara uyuz oluyom ben örn görümcem filan
merak etme canım çoğumuz bu haldeyız
oleyyyyyyyyy
gitmiyorum
gitmiyorum
onlar uyuz zaten uyuz
o zaman siz de gitmezsiniz dimi :85::85::85:
gııızz söyledim yaa görmedin herhald... 2 yıla yakın kullandım ağustos 2008 -mayıs 2010
canım alıntı ile cevapla butonu yazısının yanında "+ işareti var ya ona tıkla en sonuncuda da alıntı ile cevaplayı tıkla
yani 3 kişiye cevap vereceksen ilk ikisine "+ tıkla 3.sünde alıntı ile cevaplayı tıkla
eltimde yok görümcem de hehe
evet bi yere gitmek yok bulutummm
bulut nereye gidiyosun kızım..biz doğurana kadar beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?