Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben hiç hap kullanmadım..hep eşim korundu...ama zamanı gelmediği için olmuyor hala bekliyorum.
moral bozmak yok kızlar..elbet birgün bizimde olacak..

geldim
berbattı
ASLA ASLA gitmeyin devlet hastanesine
ben hayatımda ilk defa gittim bidaha töbe!
yerim çocuğunu da tüpünü de parasını da
yemin ederim.
biri gitmek istio du seboş sen miydin? aman aman sakınnnn
1 - direkt eğitim yerlerde bir toplulukla sıra bekliyorsunuz
2- herkes lank diye odaya giriyor
3- Intorn Dr lar var. Muayene olurken 4 tanesi bakıodu dr a direkt kovdum sinir oldular bana da (+ O kadar canım yandı ki anlatamam)
4- Eşimin&Benim tetkiklere bakmadı bile. Diyorum ki bunlar testlerimiz, alakası yokki diyor
5- Mal geri zekalının verdiği testler elimizdekilerin aynısı ve sorun olmasın diye devlette yapılmış testler bakmadı bile
6- Rahim filmi istedi. Dedim ne gerek var rahimde sorun yok ayrıca bizim erkek sorunu. Gerek varmış efendim
7-kan testleri verdi bana, buraya kadar sabır sabır sabır dedim ama kan için önümde 300 kişi vardı. görünce ben deli gibi ağlamaya başladım. Sinirler laçka oldu tabi eşimde beni hızla uzaklaştırdı ordan.

Kıssadan hisse ;
Ben daha devlete gitmem
Bebek&Dr işini bunu kafamdan atana kadar ertelerim
Daha da kurcalamam bundan sona Memorial ya da Umut da yaparım bebeği istersem. Ondan öncede başka dr a fln gitmem

hoşgeldin diyeyim ama pek hoş olmamış.
malesef devlet hastaneleri böyle canım.
hele ki öyle büyük şehirlerde.
Allah yardımcıları olsun ordaki insanlarında.
Kafan nerde rahat olacaksa orda yaptır tabii.
zaten böyle stresle bişey yapılmaz.
Allah senin de yardımcın olsun inşallah canım.

Tek aklıma gelen oydu.
Biz yine oyun oynamaya gittik şansımızla
Şükür ki paramız pulumuz var
Allah "MECBUR" olana yardım etsin inşallahhh

boşver cnm sıkma canını...
biraz bekle bakalım istediğin hastahanede yaptırırsın...
rahatla biraz ..

öyle canım orası... burdada büyük kadın doğum hastanesi var kanda gebelik testi yaptırmaya gittim geçen sene mart ayıunda adetim tam 12 gün gecikmiş bana danışmadaki kız bağardı hanım kafana göre test yaptıramazsın doktor isteyecek dedi... neyse doktorun odası aynı anlattığı çile bi kuyrukk neyse doktor yüzüme bakmadı yazdı kağıdı kan verdim sonun çıkınca aldım doktora götürdüm bana resmen bağardı yok gebelik falan ama 12 gün geciktim dedim havalardandır hadi kızım hadi diyerek kovdu beni.... ve ertesi gün özel muaynehabneye gittim 6cm kist olduğu çıktı... Allah düşürmesinn oralara çok zor anlıyorum seni craftycimm

canim ya,baya strese girmissin,neyse hemen moralini bozma,her seyde bir hayir vardir

Cnm devlet hastanelerindeki yoğunluktan doktorlarda sıyırmış bunalmış artık.Seni dinlemeden tedaviye başlıyorlar.Ama tek bi konuda haklılar sanki.Rahim filmi çekilmeden aşılama veya tüp bebek yapmıyorlar cnm.Eğer rahim tüplerde de yapışıklık veya tıkanıklık varsa zaten işlem boşa gidiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…