Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende öyleyim nedense adet günüme yakin cildiriyorum,testler falan,ama ben zaten anliyorum kalip kalmadigimi,benim adet belirtilerim hemen basliyo yumurtlamam gecince,yinede bir ümit diyorum yapiyorum test felan ama fossssss

ama her kadın öyledir heralde geçen gün eltim anlattı evlendiklerinde 1 sene korunmuşlar sonra bebek yapmaya karar vermişelr ama 6 ay olmamış eltim dioki 15 günde bir test yapıyodum benimde aynı adet belirtilerim 1 hafta önceden başlıyo ama umut işte belki diyoruz şimdide adet olacağımı bile bile umut ediyorum biz istiyoruz ve çabalıyoruz gerisini rabbim bilir hayırlısını versin inşallah

kızlar zaman geçtikçe stres artıyo acaba sorun mu var diye doktor da en az altı ay diyor ya bu stres olayını nasıl bitircez (

slm kızlar.saatler süren karın ağrılarım öldürdü beni ama iyi olunca hemen buraya geldim yine.umudumu kaybetmedim hiç bebişim gelecek biliyorum.

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne habersiniz kizlarrrrrrrrrrrrr geriyeee sayim basladiiiiii kaldi 5 gün

evet çalışıyorum canım iyiki çalışıyorum özellikle adetime yakın stres yapıyo acaba bu ay oldu mu diye hayırlısı Allah'tan Rabbim isteyen herkese nasip etsin

evet çalışıyorum canım iyiki çalışıyorum özellikle adetime yakın stres yapıyo acaba bu ay oldu mu diye hayırlısı Allah'tan Rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin imşallah.stres yapa yapa benim iki ayım geçti inşallah bu ay hiiiç düşünmiycem walla yeni yıla bebişlerimizle girelim ya

canim gögüslerim bayagi bir gerildi cok gaz var onun disinda bir belirti yokk bakalim ayin 6 ina gunum kismette ne varsa o olacak hakkimda hayirlisi ne ise o olsun insallahhhh......

inşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin.benimde 4 gün geçti çok ümitlendim ama bugün kırmızı geldi napiim artık aralıkta çalışmalara devam

inşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin.benimde 4 gün geçti çok ümitlendim ama bugün kırmızı geldi napiim artık aralıkta çalışmalara devam

boşver ya hakkında hayırlısı olsun inşallah stres geçiriyor adetimizi benim normalde asla geçmezdi ama bebeği kafaya takınca 3-4 gün hep geçer oldu relaks olalım rabbim yerini ve zamanını bizden iyi biliyor hepimiz hamiş oluruz inşallah (amin)

kızlar1 günde 50 sf birden atlamışsınız maşallah.bundan dolayı geçmişi okuyamıyorum.önemli yeni güzel haberler varsa özetlermisiniz.hepinize bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…