Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

crafty sıkılma canım moralini yüksek tut devlet hastaneleri öyle şükret ki durumunuz var mış özelde yaptırırsın kendini iyi hissetdiğindeyeterki moralin iyi olsun stres hormonları salgılamasın vücudun belki kendiliğindne oluverir

e tannsel başladı
istemediler
sorun erkekse istemiolar rahim filmi

selam kızlarr senenin son haftasıı umarım güzel geçer

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
toplam=28 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
toplam=206Ayetel kürsi,

SeLam CanLar..
Crafty üzüLme caNm HayırLı bi yoLda iLerLiOsun Raßßim yardımCın oLacaktır..SınavDayız şu anda Sabır et..
He bi de sıkıntıLarı gideriCi Fetih suresi ve okuNunca duLArı kaßuL oLunan KenzüL Arş duasını oKu..

olcak medicim allahın izniyne seninde bugün hiç keyfin yok pozitif düşünceye noldu toparlanmalıyız:84::84:
vala kötü bir pazar geçirdim
pazartesılerı de gergın oluyorum tatlım

öyle medicim yaa bundan sonra o hapları asla kullanmammm... zaten kilo aldırıyorr falan boşver
evet o yuzden kılo aldım
benı tatlı delisi yaptı o haplar.

CANIM BEN TOPİCTE YAZMISTIM BU KONUYLA ILGILI
ÇAPAYLA İLGİLİ
BEN DEMİŞTİM DEMEK İSTEMEZDİM
BENIMDE CANIM COK YANMISTI
PSKOLOJISI BOZULUYO INSANIN KIMSE GITMESIN
DEVLETE YA ...
UMUTA DA GITME
MEMORIALE GIT

aaa Crafty noluyoruz hemen pes etmişsin lütfen güçlü ol ne demek ertelerim dur bakalım bir sinirin geçsinn bir nefes al çok moralini bozmuşlarr ama devletteki doktorların bazıları böyle malesefff.Keşke ilk olarak bir özeline gitseydin.Ben önce öyle yapıyorum ilk özeline gidiyorum sonra özel hastayla daha iyi ilgileniyorlar.Neyse herşeyde vardır bir hayır bozma moraliniii lütfennn

e tannsel başladı
istemediler

Canım istiyorlarr bazılarından aslında çok doğru diyelim sorun erkekte eğer bir yapışıklık tıkanıklık sözkonusuysa onca tedavi boşuna gider o yüzden bunu istiyorlar.Bence istemeleri mantıklı ne olur ne olmaz diye

e tannsel başladı
istemediler

Valla cnm benim doktorum öyle demişti...Ama bu yapışıklık veya tıkanıklık tüberküloz geçiren,apandist veya karın bölgesi ameliyet geçiren kişilerde olabiliyomuş.Düşük ihtimal olduğu için herkesten istemiyorlar sanırım...Ama çektrmekte fayda var bence.

ya şeker öncesi böleyse sonrası nasıl bilmiorum
valla canım yandı + o salak dr kadınının özel yeri fln yoktur
kadın 20-22 yaşında fln o intörn takımıda sanarsın lise öğrencisi
otururken bile zorlanıorum şu an -ki ben çok kadındoğum a gittim
Okmeydanında yokki o lanet bölüm, oranın bölüm başkanının muayenehanesi elimin altında şişli de çünkü

carfty benı dınlemıyosun bakkkkkkkkkkkkkkk
devlet neresı olursa olsun kötü diyorum sana
dişe bile gitsen itina yok
veriyolar öğrencılerın eline
ve unıversıte hastanesıne gıttıgın zaman tüm kosulları kabul etmıs oluyosun ogrencıye ıtıraz edemıyosun

:2:
off off stajerlerin elindee deneğiz resmen((Bak şimdii strese girme lütfen zaten oraya nasıl bir psikolojiyle gittin kimbilir Hastane kalabalık canınıda yakmışlar amaa herşey yoluna girecekk emin ol canımm.Aklına kötü şeyler getirme hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak zatenn ama moralini bozma benim içime iyi şeyler doğuyor bakta gör.Herşey geçecek inşallahh hadii şimdii gülümseeeeeeeeeeeeeeeeee

Ya kısLar hadi biraz neşeLenin SağLık oLsun herşey haLLoLur..
MoraLini boz stres yap oLacağı varsa da oLmaz ozaMan..
onLAr öLe hayırLı bi zaManda geLecek ki tam zaManında geLmiş Raßßimin bi biLdiği varMış diceKsiniz..
Tekrar ediOrum kısLar Fetih suresiNi ve KenzüL-Arş duAsını hergün okuMaya çaLışın..

kızlar kızlar
moral bozmak yok..unutmayın.moralsizlik bizim bir numaralı düşmanımız.biz ne kadar iyi olursak bebeklerimiz o kadar çabuk gelecek emin olun

Peki gülerim :)
fizy / videomusic. bunu da dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…