- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.221
Cnm devlet hastanelerindeki yoğunluktan doktorlarda sıyırmış bunalmış artık.Seni dinlemeden tedaviye başlıyorlar.Ama tek bi konuda haklılar sanki.Rahim filmi çekilmeden aşılama veya tüp bebek yapmıyorlar cnm.Eğer rahim tüplerde de yapışıklık veya tıkanıklık varsa zaten işlem boşa gidiyomuş.
vala kötü bir pazar geçirdimolcak medicim allahın izniyne seninde bugün hiç keyfin yok pozitif düşünceye noldu toparlanmalıyız:84::84:
evet o yuzden kılo aldımöyle medicim yaa bundan sonra o hapları asla kullanmammm... zaten kilo aldırıyorr falan boşver
geldim
berbattı
ASLA ASLA gitmeyin devlet hastanesine
ben hayatımda ilk defa gittim bidaha töbe!
yerim çocuğunu da tüpünü de parasını da
yemin ederim.
biri gitmek istio du seboş sen miydin? aman aman sakınnnn
1 - direkt eğitim yerlerde bir toplulukla sıra bekliyorsunuz
2- herkes lank diye odaya giriyor
3- Intorn Dr lar var. Muayene olurken 4 tanesi bakıodu dr a direkt kovdum sinir oldular bana da (+ O kadar canım yandı ki anlatamam)
4- Eşimin&Benim tetkiklere bakmadı bile. Diyorum ki bunlar testlerimiz, alakası yokki diyor
5- Mal geri zekalının verdiği testler elimizdekilerin aynısı ve sorun olmasın diye devlette yapılmış testler bakmadı bile
6- Rahim filmi istedi. Dedim ne gerek var rahimde sorun yok ayrıca bizim erkek sorunu. Gerek varmış efendim
7-kan testleri verdi bana, buraya kadar sabır sabır sabır dedim ama kan için önümde 300 kişi vardı. görünce ben deli gibi ağlamaya başladım. Sinirler laçka oldu tabi eşimde beni hızla uzaklaştırdı ordan.
Kıssadan hisse ;
Ben daha devlete gitmem
Bebek&Dr işini bunu kafamdan atana kadar ertelerim
Daha da kurcalamam bundan sona Memorial ya da Umut da yaparım bebeği istersem. Ondan öncede başka dr a fln gitmem
geldim
berbattı
ASLA ASLA gitmeyin devlet hastanesine
ben hayatımda ilk defa gittim bidaha töbe!
yerim çocuğunu da tüpünü de parasını da
yemin ederim.
biri gitmek istio du seboş sen miydin? aman aman sakınnnn
1 - direkt eğitim yerlerde bir toplulukla sıra bekliyorsunuz
2- herkes lank diye odaya giriyor
3- Intorn Dr lar var. Muayene olurken 4 tanesi bakıodu dr a direkt kovdum sinir oldular bana da (+ O kadar canım yandı ki anlatamam)
4- Eşimin&Benim tetkiklere bakmadı bile. Diyorum ki bunlar testlerimiz, alakası yokki diyor
5- Mal geri zekalının verdiği testler elimizdekilerin aynısı ve sorun olmasın diye devlette yapılmış testler bakmadı bile
6- Rahim filmi istedi. Dedim ne gerek var rahimde sorun yok ayrıca bizim erkek sorunu. Gerek varmış efendim
7-kan testleri verdi bana, buraya kadar sabır sabır sabır dedim ama kan için önümde 300 kişi vardı. görünce ben deli gibi ağlamaya başladım. Sinirler laçka oldu tabi eşimde beni hızla uzaklaştırdı ordan.
Kıssadan hisse ;
Ben daha devlete gitmem
Bebek&Dr işini bunu kafamdan atana kadar ertelerim
Daha da kurcalamam bundan sona Memorial ya da Umut da yaparım bebeği istersem. Ondan öncede başka dr a fln gitmem
e tannsel başladı
istemediler
sorun erkekse istemiolar rahim filmi
e tannsel başladı
istemediler
sorun erkekse istemiolar rahim filmi
aaa Crafty noluyoruz hemen pes etmişsin lütfen güçlü ol ne demek ertelerim dur bakalım bir sinirin geçsinn bir nefes al çok moralini bozmuşlarr ama devletteki doktorların bazıları böyle malesefff.Keşke ilk olarak bir özeline gitseydin.Ben önce öyle yapıyorum ilk özeline gidiyorum sonra özel hastayla daha iyi ilgileniyorlar.Neyse herşeyde vardır bir hayır bozma moraliniii lütfennn
ya şeker öncesi böleyse sonrası nasıl bilmiorum
valla canım yandı + o salak dr kadınının özel yeri fln yoktur
kadın 20-22 yaşında fln o intörn takımıda sanarsın lise öğrencisi
otururken bile zorlanıorum şu an -ki ben çok kadındoğum a gittim
okmeydanında yokki o lanet bölüm, oranın bölüm başkanının muayenehanesi elimin altında şişli de çünkü
ya şeker öncesi böleyse sonrası nasıl bilmiorum
valla canım yandı + o salak dr kadınının özel yeri fln yoktur
kadın 20-22 yaşında fln o intörn takımıda sanarsın lise öğrencisi
otururken bile zorlanıorum şu an -ki ben çok kadındoğum a gittim
Okmeydanında yokki o lanet bölüm, oranın bölüm başkanının muayenehanesi elimin altında şişli de çünkü
:2:
off off stajerlerin elindee deneğiz resmen((Bak şimdii strese girme lütfen zaten oraya nasıl bir psikolojiyle gittin kimbilir Hastane kalabalık canınıda yakmışlar amaa herşey yoluna girecekk emin ol canımm.Aklına kötü şeyler getirme hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak zatenn ama moralini bozma benim içime iyi şeyler doğuyor bakta gör.Herşey geçecek inşallahh hadii şimdii gülümseeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada çapaya mapaya muayeneye gidilmez profesore gıtmeyeceksenız rezil olur cıkarsınız söyliyim
craftycım bak bu benım yaklasık 1 haftaonce yazdıgım ileti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?