Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet buldum ki burda arkidişlerimi uyarmamış zannedilmiyim diye canım
seni çok iyi anlıyorum eşinle sarılın sıkı sıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
destek olun birbirinizeeeeeeee
öpüşüüüüüüüüüüüün:127:
bebek olur zateeeeeeeeeeeeeeen
moral olunca

Off yarın günüm var pasta böörek yapMaM Lazım..:97:
ALLahtan camLArı baLkOnLarı teMizLedim..
Süpürüp tOz aLmam Lazım daHa..
Çok işim var buGün..

Kıs şu Seda sayanda ki kadına bakın hamiLe kaLmış sOnra kOcası boşanaLım demiş sOnra o da bebeği aLdırMış 8 haftaLıkmış ALLahım verdiğin caNın kıyMetini biLenLErden eyLesin bizi !

Hamilelik öncesi vücut ağırlığının önemi...
Ilk bölümümüzde de hamilelik başında ideal kilo sınırları içinde olmanın hamilelikte bazı önemli sorunlar çıkmasını engellediğine değinmiştik. Zayıf Anne'lerin bebeği zayıf ve duyarlı olur. Fazla kilolu Anne'lerin ise hem Can'ları, hem de kendileri risk altındadır. Şişman Anneler hamilelik şekeri, zehirlenme ve albumin hastalığı denilen durumlarla daha sık karşılaşır.

Hamilelikte ne kadar kilo almak uygundur?
Hamilelikte 10 kg'dan daha az ağırlık artışı olan Annelerde Can'ın Anne karnında ölme riski 1.5 kat fazladır. Hamilelik boyunca 10 ile 15 kg arasında ağırlık artışı normal kabul edilir. Ancak hamileliğin ilk yarısı ile ikinci yarısında bu artış hızı farklıdır. Ilk 20 hafta en fazla 2.5 kg alınmalıdır. Daha sonra her hafta yarım kg kilo alınması uygun ve dengeli olur.
Bazı hamileler bu kilo sınırını geçmezler ama bu dengeyi tutturamazlar. Bir ayda 5-6 kg birden alıp sonra da almamak için sıkı perhiz yaparlar...Bu hem Anne'yi hem de Can'ı yıpratan bir olaydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…