- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.141
bilmem varmı yokmu ama adet belirtilerim başladı kasıklarda ağrı göğüslerde şişme ve sancı ben kesin adet olcam teste gerek kalmıcak
inşallah olmazsın canım olursada hayırlısı sbırla beklicez işte yapcak bişi yok .çok zor bizim işimiz çoookkk
inşallah olmam hepimizin dileği bu ama her ay bile bile umut ediyoruz ve umutlar yıkılıyo aslında kendi kendimize yapıyoruz kendimizi dinlememeyi bi başarabilsek senin adet günün gelmiş galiba oldunmu
evet benim 4 gün gecikmeli oldu öyle ümitlendim ki ama olmadı yine allah hayırlı zamanda verecek sanırım.aralıkta inşallah olur okadar çok istiyorumki artık tahammülüm kalmadı hiç.
çıkıyorum kzılar iyi geceler
anammmmm sankim hamisimde gögüslerim bayagi bir gerildi cok gaz var onun disinda bir belirti yokk demissim yaa sallak gibiiiiiicanim gögüslerim bayagi bir gerildi cok gaz var onun disinda bir belirti yokk bakalim ayin 6 ina gunum kismette ne varsa o olacak hakkimda hayirlisi ne ise o olsun insallahhhh......
aaminnnn canim aminn insallahhhhhinşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin.benimde 4 gün geçti çok ümitlendim ama bugün kırmızı geldi napiim artık aralıkta çalışmalara devam
amin bakalim önc elik insallah sizin olsun guzelimmmmmmmhakkında hayırlısı gurbet abla inşallah hamişsindir
günaydınlar..medicim geçmiş olsun..iyi bak kendine.
günaydınlar herkeseee.. offf kaldı 3 gün .. olacakmıyım acaba....
Günaydın Kızlar
Medicalinizin boğazı acıyor
bademcık ıltıhabı oluyorum
bövvvvvv
ilaç da alamıcam
günaydın kızlar
medicalinizin boğazı acıyor
bademcık ıltıhabı oluyorum
bövvvvvv
ilaç da alamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?