Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

günaydın kızlar
medi geçmiş olsun canım
ben sabah sabah kendi topiğimize bakmadan hamilelerin topiklerine baktım çok mutlular kıskanıyorum yaa ne kadar kötü kalpli bir insanım ben
neyse biraz muhabbet edelimde açılalım

Yok canım ya öyle düşünme,kıskançlık değilde işte sende o duyguları yaşamak istiyorsun yanlızca.

eşimin iş yerinde bütün arkadaşlarının sırayla çocuğu oldu. şimdi ona diyorlarmış hadi sıra sende diye. az önce de aradı birisinin eşi ikinciye hamileymiş. millet ikinciyi yapıyo biz daha siftah yapamadım diyo. çok üzülüyo çookk biliyorum bu ay da olmazsa doktor takibine başlayacağız. Allahım sen büyüksün. hepimize nasip et inşallah.

sira sende uyuz olurum bu lafada,sanki kendimiz koyacaz karnimiza bebegi tövbe yarabbim ya,insallah hayirlisi olsun hakkinizda,rabbim aratmadan versin insallah canim

gitme canım birbirimize çok alıştık hamile olalım hepimiz hiç ayrılmayalım bu arada belirtilerini çıtlatsana accık elmayla medi yokken

abogggg elma görmesin seni

görmesin die gece yazıyorum zatenama napiyim umut dünyası işte kızmaz o bize

Seni gidi seni...
Yakalanmayacağınımı sandın hııı
Geçmiş sayfaladrı okurum belirti konuşanı yakalarım

sira sende uyuz olurum bu lafada,sanki kendimiz koyacaz karnimiza bebegi tövbe yarabbim ya,insallah hayirlisi olsun hakkinizda,rabbim aratmadan versin insallah canim

evet ya aynen. önceden çocuk düşünüyor musunuz diyenlere kısmetse düşünüyoruz diyorduk. artık eşime de tembihledim soran olursa henüz düşünmüyoruz de dedim. ne bu ya yiter ya .. millete açıklamamı yapacağız bir tek buraya açıklama yaparımmm

ay sekerim bende biktim yaaa,yiter ama dimi,banada hep buna ne zaman kardes yapicaniz,sanki elimle yapicam karnima sokacam,yani bebegi dogursanda kurtulamiyon,arkadan hemen ikinci bebek sorulari basliyosizene beeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…