- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.181
ay sekerim bende biktim yaaa,yiter ama dimi,banada hep buna ne zaman kardes yapicaniz,sanki elimle yapicam karnima sokacam,yani bebegi dogursanda kurtulamiyon,arkadan hemen ikinci bebek sorulari basliyosizene beeeeeeeeeeeeee
bende etrafımda hamile olanlardan bıktım, hepsi gözüme gözüme batıyor sanki
depresyona girecem sonunda yaa, dün kaynanamda başladı zaten sizinde bi oğlunuz olsa falan, hiç öyle bebek muhabbetine girmezdi. dedim sipariş üzerine çocuk yapmıyoruz
Elmakurdum beni de ekler misin listeye canım
12 Aralık
Depresyona girecem sonunda yaa, dün kaynanamda başladı zaten sizinde bi oğlunuz olsa falan, hiç öyle bebek muhabbetine girmezdi. Dedim sipariş üzerine çocuk yapmıyoruz
Depresyona girecem sonunda yaa, dün kaynanamda başladı zaten sizinde bi oğlunuz olsa falan, hiç öyle bebek muhabbetine girmezdi. Dedim sipariş üzerine çocuk yapmıyoruz
aç bu millet açç...1-2-3 yetmez bunlara .. Medical ağaoluna söyleyelim.. Yaptım oluvercek desin olsun garii
offf offffBugün ne sıkıntılı bir günmüş böyle yaa Ayın hamiş haberleri başlasa da hayırlısıyla keyfimiz yerine gelse.. Vallahi burdan birinden hamiş haberi alınca ben hamileymişim gibi seviniyorum ama etrafımda biri söyleyince içim içimi yiyorr Fark varr aynii
elmanin sesi cikmiyo test mi yapmaya gittiki
aranizda kür falan yapan varmi hamilelik icin (bitkisel)
aranizda kür falan yapan varmi hamilelik icin (bitkisel)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?