Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende etrafımda hamile olanlardan bıktım, hepsi gözüme gözüme batıyor sanki
depresyona girecem sonunda yaa, dün kaynanamda başladı zaten sizinde bi oğlunuz olsa falan, hiç öyle bebek muhabbetine girmezdi. dedim sipariş üzerine çocuk yapmıyoruz

ay sekerim bende biktim yaaa,yiter ama dimi,banada hep buna ne zaman kardes yapicaniz,sanki elimle yapicam karnima sokacam,yani bebegi dogursanda kurtulamiyon,arkadan hemen ikinci bebek sorulari basliyosizene beeeeeeeeeeeeee

aç bu millet açç... 1-2-3 yetmez bunlara .. medical ağaoluna söyleyelim.. yaptım oluvercek desin olsun garii

huhahaha iyi demişin

bak bak bıde oglan ıstıyo

herkes istiyor herkes bekliyorda kimse bişey diyemiyor, bebek konusu açılınca annem gözümün içine bakıyor, düşüncelerini okuyorum gözünden, ne zaman ne zaman diyor sanki
bugünde canım çok sıkkın ben ikizler burcuyum ben sabırsız bi insanım aylarca bklemeye nasıl tahammül edecem bilmiyorum

ayy canımya ınan benım bı oglum oldugu halde bıle bazen tahammül edemıyorum hamılelık laflarına sızı düsünemıyorum bıle haklısın o konuda;3 ayrı arkadasla hamıle kaldım 3üde dogurdular ;benımkıler düstü;kocaman oldu cocukları;o cocukları görünce bı tuhaf oluyorum;

offf offff bugün ne sıkıntılı bir günmüş böyle yaa ayın hamiş haberleri başlasa da hayırlısıyla keyfimiz yerine gelse.. vallahi burdan birinden hamiş haberi alınca ben hamileymişim gibi seviniyorum ama etrafımda biri söyleyince içim içimi yiyorr fark varr aynii

ayy evet ya..hamile haberleri gelsede sevinsek acık

Yok,yok burdayım poti topikleri geziyom.
Test yapmadım,yapmayıda düşünmüyorum.
Böyle bekliyim biraz,zaten hissediyorum "kutumda kırmızı var".

Ayrıca ben tickerımıda yeniledim,geçen ayki gecikmeden dolayı regli döngüm 27.günden 28.güne çıkmış.
Bu ne saçma şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…