- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.201
Ayrıca ben tickerımıda yeniledim,geçen ayki gecikmeden dolayı regli döngüm 27.günden 28.güne çıkmış.
Bu ne saçma şey anlamadım.
aranizda kür falan yapan varmi hamilelik icin (bitkisel)
ben 2 aydır soğan kürü yapıyorum, aynı zamanda bu ay ovulasyona kadar her sabah 1çaykaşığı baltarçın çörekotu yedim,öğleleri 1 bardak adçayı içtim, akşamlarıda civanperçemi aslanpençesi çobançantası, ne hamile kaldım ne adet oldum
şimdi artık depresyon kürlerine falan başalerım:94:
ben 2 aydır soğan kürü yapıyorum, aynı zamanda bu ay ovulasyona kadar her sabah 1çaykaşığı baltarçın çörekotu yedim,öğleleri 1 bardak adçayı içtim, akşamlarıda civanperçemi aslanpençesi çobançantası, ne hamile kaldım ne adet oldum
herkes istiyor herkes bekliyorda kimse bişey diyemiyor, bebek konusu açılınca annem gözümün içine bakıyor, düşüncelerini okuyorum gözünden, ne zaman ne zaman diyor sanki
bugünde canım çok sıkkın ben ikizler burcuyum ben sabırsız bi insanım aylarca bklemeye nasıl tahammül edecem bilmiyorum
hayırlısı olsun kızlar...bu kürler falan hep sebep işte.vakti gelince kendiliğinden oluverecek aslında.
amannn geç olsun güç olmasın boşver.. 28-29-30.. bakarsın hiç gelmezzgelmesin yanii
Gııı poti şu tickerını değiştir.
Kafa karıştırıyo.
aranizda kür falan yapan varmi hamilelik icin (bitkisel)
Potim benim için yorum yapmadın ???
geçen ay benim 4 gün gecikti vallahi öldüm stresten..bu ayı adet tarihini kestiremediğim için tabloya ekletmedim kendimi.... bi 28 günde adet oldum bi 32..bu ay ovulasyonla takip edeyim diyorum..Datlum iyi diyonda geçen ay 2.gün gecikti,çatlayacaktım nerdeyse.
Olmayınca insan hastalanıyo valla.
canım eşim için yspıyoz..sperm sayısını artıkmak için keçiboynuzu kürü..
Datlum iyi diyonda geçen ay 2.gün gecikti,çatlayacaktım nerdeyse.
Olmayınca insan hastalanıyo valla.
hadi bakalim insallah faydasini görürsünüz,acaba bendemi yapsam kendim icin ama ne yapsam onuda bilmiyorumki,bi sorunum yokkiiii:26::26:
öyle deme canim ya belki görürsün faydasini ,senin gününde bugün elmayla birlikte güzel haberlerinizi bekliyoruz,rabbim insallah bebislerinizi kondurmustur karniniza
Gündaşım sen napıyon,son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?