Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aranizda kür falan yapan varmi hamilelik icin (bitkisel)

ben 2 aydır soğan kürü yapıyorum, aynı zamanda bu ay ovulasyona kadar her sabah 1çaykaşığı baltarçın çörekotu yedim,öğleleri 1 bardak adçayı içtim, akşamlarıda civanperçemi aslanpençesi çobançantası, ne hamile kaldım ne adet oldum
şimdi artık depresyon kürlerine falan başalerım:94:

aboww bunlar ne çanta,perçem,pençe depresyon hiç yabancı gelmedi ama

öyle deme canim ya belki görürsün faydasini ,senin gününde bugün elmayla birlikte güzel haberlerinizi bekliyoruz,rabbim insallah bebislerinizi kondurmustur karniniza

Gündaşım sen napıyon,son durum nedir?

canımcım ya çok iyi anlıyorum..bende sabırsız biriyim, temmuzdaki düşükten sonra bu 3. ay çalışmamız bakalım..eşimi zorla sperm analizine yönlendirdim ve ne yazıkki sperm sayısı ve hareketlilik düşük çıktı..İlaç başladık, keçiboynuzu kürü ve bide arı poleni aldıkbakalım ne olcak..bide mevburi hizmeti var gidecek..oyyyy işler karışık...

Datlum iyi diyonda geçen ay 2.gün gecikti,çatlayacaktım nerdeyse.
Olmayınca insan hastalanıyo valla.
geçen ay benim 4 gün gecikti vallahi öldüm stresten..bu ayı adet tarihini kestiremediğim için tabloya ekletmedim kendimi.... bi 28 günde adet oldum bi 32..bu ay ovulasyonla takip edeyim diyorum..

Datlum iyi diyonda geçen ay 2.gün gecikti,çatlayacaktım nerdeyse.
Olmayınca insan hastalanıyo valla.

hastalık hastası olduk çıktık vallahi.. benim de stresten 5 gün geç gelmişti bi ara.. sıyırıyordum.. o zamanlar kocama diyordum her ay hamileyim galiba... baktım adam da sıyırmaya başladı en iyisi dedim takıl kendi kafana göre size takılalı beri düzelmeye başladım çok şükür

hadi bakalim insallah faydasini görürsünüz,acaba bendemi yapsam kendim icin ama ne yapsam onuda bilmiyorumki,bi sorunum yokkiiii:26::26:

canımcım yaş kaçtı senin..bi sorun yoksa rahatla derim...benim eşimde 2 hafta sonra tekrar sperm analiiz verecek ve tüp bebek merkezinde bi hocayla görüşeceğiz..sen tüp bebek yaptırmıştın demi...

öyle deme canim ya belki görürsün faydasini ,senin gününde bugün elmayla birlikte güzel haberlerinizi bekliyoruz,rabbim insallah bebislerinizi kondurmustur karniniza

canım ben salı kan testi yaptırdın negatif bugünde idrar yaptım yine negatif, şimdi adet söktürücü bişeyler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…