Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canımcım yaş kaçtı senin..bi sorun yoksa rahatla derim...benim eşimde 2 hafta sonra tekrar sperm analiiz verecek ve tüp bebek merkezinde bi hocayla görüşeceğiz..sen tüp bebek yaptırmıştın demi...

29 YASINDAYIM;gecen sene bütün tahlilleri yaptirdik,sperm,genetik,rahim filmi,sadece bebegin tutunmasini saglayan hormon zayifmis bende,bunu icinde fitil verdi dr,adetimin 14.gününden itibaren onu koyuyorum olurda hamile kalirsam iyi tutunsun diye,bir asilama,iki tüp denemem oldu,biri taze embroydu,digeri dondurulmustu,olmadi malesef,kismettt iste

Allahım nasip eder zamanı gelince inşallah. zor olsa gerek bu kadar uğraş vermek.. ama yine de Allahtan ümit kesilmez canım sen ümidini koru.

Son düzenleme:
Almanyadamı denedin tedaviyi...canım birde evladın var demi..Allahım ona uzun ömür versin bu ne güzel bişey..eşinin sperm sonucu nasıdı?

Almanyadamı denedin tedaviyi...canım birde evladın var demi..Allahım ona uzun ömür versin bu ne güzel bişey..eşinin sperm sonucu nasıdı?

evet almanyada denedim,bir oglum var teyzeleri,rabbime ne kadar sükretsem az,her acida yavrumda teselliyi buldum ,cok zor süreclerden gectik,maddi manevi zordu bizim icin,ama bunlarida yasamamiz gerekmis demekki,herkesin bir sinavi var,benimkide buymus,rabbim caresiz dertler vermesin,

Allah bağışlasın canım Allah ona da uzun ömürler versin. inşallah en yakın zamanda kardeşine kavuşur oğluşun

bende pko var, dr um ikşi saniye baktı ultrasonda hemen teşhis koydu, önceden yoktu adet dğzensizliği 3 aydır bebek istedik 3 aydır düzensiz. eşim henüz baktırmadı kendinde ve spermlerinde bi sorun olmadığını iddia ediyor
bir an önce adet olursam ilk işim başka bir dr a gitmek olacak, o dr a bebek istediğimi bile söyleyemedim o kadar hızlıydı muayene. bide doktorum güya insan bi dinler yaa. şimdi yine geçti adet...

bir tek sen eksiksin, işim, gücüm, her şeyim tamam... şarkı çok güzel.. hava kapalı ve sıkıcı.. burası sessiz.. içim sıkıldı pofff..

canım bende geçan ay adetim geçince korkup özel bi hastaneye gittim.kadın 2 dk karından ultrason baktı...6 ay önceki hormon testlerimi gösterdim,tekrarlayalım diye..bu sonuçlar 3 yıl geçerli dedi..içimden oha dedim..bence sende iyi bi doktora git çok önemli..ben bundan sonra kendi doktorumdan başkasına gitmem.. Doktorum çok iyi prof, gözü ve gönlü tok..doktor eşiyim diye ücret almıyo, kürtajı felan ücretsi zyaptı sağolsun..bende kendiisne güzel bi hediye aldım..sende doktorsun iyi doktorları daha çabuk anlarsın, bilirsin canım..

vallahi ohaaaaaaaaaaa,hormonlar sürekli degisiyo bunu bir dr nasil söyleyebilir yaaa,vallahi kizlar dr cok önemli,tecrübeli dr lar bulun kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…