Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım kist oduğunu alttan muayene yaparakmı anladı?

ne güzel şimdi hamilesin.. kistle mi hamile kaldı peki... başka bi sorunun varmıydı

kesinlikle kendi dr ve başka ii bi dr daha görün ben 4-5 dr gezdim... ayrıca bazı kistler kendiliğinden adet kanamasıyla gidebiliyormuş ... bana baştan gidebilir demişti... hemen bırakma kendini bende bugün çok ağladım tekrarladığını öğrenince.. her ay ayda bazen 2 kez dr dayım sıkıldım psikolojim bozuldu ama allah beterinden korusun napalım...

beklemecim canım benim geçmiş olsun...canım iyi bildiğin 1 doktora daha git...bazen doktorlar değişik yorumlayabiliyor.

canım kist oduğunu alttan muayene yaparakmı anladı?

teşekkür ederim canım adetimin 4.günü tekrar gidicem (eger zamanında gelirse) hala kist var derse başka bi doktora daha görünürüm evet kist oldgunu alttan muayene ile anladı vajinal ultrasonla baktı

evet evet adetin 3. günü git dr.a hatta başka bi dr. a git..en kötü ihtmal 1 ay doğumkontrol hapı kullanırsın geçer merak etme canım..

kızlar eşim spermiyogram testi yaptı bugün sonucu aldık ama henüz doktora gösteremedik bizde bişey anlamadık.yazsam yorumlayabilen olurmu yaa

evet canım allah başka dert vermesin buna şükür ne derdi olan insanlar var

herkse ı aksamlarrr yaprak dokumu ızledım utu yaptım kofte yoogurdum yarın annemler gelıcekk de ısımı kısmen bıtırdımm geldımm napıonus bakemm

beklemede gecmıs olsun yaa uzuldum ama bencede ı bı doktora gıt muhakkak kafaya da takma allah baska dert vermesın:89:

ya umudum yok ama şöyle bişey takıldı kafama gebelik yok diye ilaç aldım daha adette olmadım gebelik olsa doktor görürüdü dimi ultrasonda rahimde bişey görmüyorum dedi

amin canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…