- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.321
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah şimdi nettende baktım kisti olup hamile kalan bir sürü kadın varmış dediğin gibi allah dilerse olur ama benim kistim bu ay oluştu sanırım adetlerim düznli ve çok sancılı olmazdı bu ay 2 gündür şiddetli sancım var
benimkinede 5 cm dedi.gerçi tam olarak hatırlamıyorumda şok olmuştum o anda .çünkü her ay düzenli adet oluyodum ve sadece ilk gunu ağrılı geçiyodu.hiç aklıma bile gelmezdi.çocuk olmuyo değilde bazen biraz zor oluyomuş. bide hamileyken 4. ayda filan bazen kendiliğinden geçiyomuş..
bilmiyorum canım o an hiç aklıma gelmedi sormak zaten benim doktorum izindeymiş onun yerine başka bi doktor vardı ona gittim kist dediğinde öyle kaldım bişey soramadım yara rahimde 1 ay önce smear testi yaptırmıştım yara şüphesiyle temiz çıktı ne oluyo anlamıyorum 1 ayda yaramı oluştu şikayetimde yoktu aniden oldu şu 2 gündür
akıllıbıdıkım seni geceeri pek görmezdim, iyiki geldin tatlım....
beklemecim canım benim geçmiş olsun...canım iyi bildiğin 1 doktora daha git...bazen doktorlar değişik yorumlayabiliyor.
canım kist oduğunu alttan muayene yaparakmı anladı?
aynen benimde adetlerim düzenli ve sancısızdı kaç defada muayene oldum bişey yoktu heralde bu ay oldu
amin canım dr dedi zaten adetin3.yada. günü bakalım belki adetle atılır diye sanırım dediğin gibi stres çok etkiledi
kesinlikle kendi dr ve başka ii bi dr daha görün ben 4-5 dr gezdim... ayrıca bazı kistler kendiliğinden adet kanamasıyla gidebiliyormuş ... bana baştan gidebilir demişti... hemen bırakma kendini bende bugün çok ağladım tekrarladığını öğrenince.. her ay ayda bazen 2 kez dr dayım sıkıldım psikolojim bozuldu ama allah beterinden korusun napalım...
kızlar eşim spermiyogram testi yaptı bugün sonucu aldık ama henüz doktora gösteremedik bizde bişey anlamadık.yazsam yorumlayabilen olurmu yaa
ne güzel şimdi hamilesin.. kistle mi hamile kaldı peki... başka bi sorunun varmıydı
evet evet adetin 3. günü git dr.a hatta başka bi dr. a git..en kötü ihtmal 1 ay doğumkontrol hapı kullanırsın geçer merak etme canım..[/QUOT
inşallah canım yaa
kızlar eşim spermiyogram testi yaptı bugün sonucu aldık ama henüz doktora gösteremedik bizde bişey anlamadık.yazsam yorumlayabilen olurmu yaa
yaz canım uzman oldum bu konuda:)
kızlar banada dua edin aşılama yaptırdım bugün 12 gün sonra sonuçlanır..duaya çok ihtiyacım var..
yaz canım uzman oldum bu konuda:)
herkse ı aksamlarrr yaprak dokumu ızledım utu yaptım kofte yoogurdum yarın annemler gelıcekk deısımı kısmen bıtırdımm geldımm napıonus bakemm
beklemede gecmıs olsun yaa uzuldum ama bencede ı bı doktora gıt muhakkak kafaya da takma allah baska dert vermesın:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?