- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.241
ayyy kizlar kar yagiyo disarsa ,cok soguk burasi cokkk
of
toplantı toplantı toplantı kafam şişti boşu boşuna vaktım gitti
göreim olmayan işleri yuklemeye calısıyolar bıktıııııım
of
of
ayyy Almanyanın soğugu çok pis..geçen yıl düğün için geldik 1 hafta kaldık, ne soğuktu, ne kar yağmıştı Allahım ben Türkiyeye geldim ne hasta oldum..Köln de kaldık..
bir tek sen eksiksin, işim, gücüm, her şeyim tamam... şarkı çok güzel.. hava kapalı ve sıkıcı.. burası sessiz.. içim sıkıldı pofff..
ayyy evet canim ya buranin sogugu kötü oluyo,köln bize bir bucuk saat falan,yine gelirsen banada gelirsin kizzzz
offf demi insanın içi şişiyo..bende yemeğe felan gitmek istemiyorum..evden beslenme getirdim..peynir zeytin ekmek ve meyve..
oooo hoşgeldiniz Çalışkan hanım......
ayy medicim crafty eşiyle doktorda..çok merak ediyorum ve dua ediyorum iyi sonuçla dönsün..Allahım bizleri darda koyma...
herkese mrblar nasılsınız hanımlar
hosbulduk tanselım
bende merak edıyorum bır an unutmusum nerde bu kız dedimdi :)
offff çok moralım bozuk benim stres altındayım şu anda
şimdi ben tıbbı sekreterım ama calıstıgım yerde taşeron fırmadan calısıyoruz kadrolu degılım
ve ünivrsıte mezunu oldugum halde lise düzeyınden maaş ödüyolar
yemeklerı ıgrenc oldugu halde yemek parası kesıyolar yemekhanede yemek zorunda bırakıyolar
3 ayda bir gird çıktı yapılıyo (işten çıkarılıp tekrar kayıt edılıyoruz) tazmınat hakkımız yok
bu sartlarda sömürülürken .. bide doktorların işlerini yüklüyolar
oysa tüm gun beraber calıstıgım doktorlar boğazıma dahi bakmadılar çünkü çok yoğunlarmış
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
ben Kölne post-doktora için gelmeyi düşünüyorum ama bebişimde olsun yanımda..gelirsem an az 1 yıl kalırım..Kölnde bir üniversite ile yazışıyorum bakalım..ama kariyerden önce bebeğe öncelik verdim..4,5 yıldır evliyi.3,5 yıl düşünmedim işlerim yoğun diye..
ay en iyisini yapmışsın canım. bende iş yerindeki yemekleri pek yiyemiyorum. her gün taşıyorum evden domates peynir ekmek ne varsa
bugün iyiyim canım hergün birz daha gelişme oluo
hosbulduk tanselım
bende merak edıyorum bır an unutmusum nerde bu kız dedimdi :)
offff çok moralım bozuk benim stres altındayım şu anda
şimdi ben tıbbı sekreterım ama calıstıgım yerde taşeron fırmadan calısıyoruz kadrolu degılım
ve ünivrsıte mezunu oldugum halde lise düzeyınden maaş ödüyolar
yemeklerı ıgrenc oldugu halde yemek parası kesıyolar yemekhanede yemek zorunda bırakıyolar
3 ayda bir gird çıktı yapılıyo (işten çıkarılıp tekrar kayıt edılıyoruz) tazmınat hakkımız yok
bu sartlarda sömürülürken .. bide doktorların işlerini yüklüyolar
oysa tüm gun beraber calıstıgım doktorlar boğazıma dahi bakmadılar çünkü çok yoğunlarmış
öyle canım daha temiz ve vitaminli oluyor...tupper kaplara koyup zeytinyağlı felanda getiriyorum..canım ne iş yapıyorsun..biraz anlatsana kendini..tanışalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?