Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ayyy Almanyanın soğugu çok pis..geçen yıl düğün için geldik 1 hafta kaldık, ne soğuktu, ne kar yağmıştı Allahım ben Türkiyeye geldim ne hasta oldum..Köln de kaldık..

ayyy evet canim ya buranin sogugu kötü oluyo,köln bize bir bucuk saat falan,yine gelirsen banada gelirsin kizzzz

bir tek sen eksiksin, işim, gücüm, her şeyim tamam... şarkı çok güzel.. hava kapalı ve sıkıcı.. burası sessiz.. içim sıkıldı pofff..

offf demi insanın içi şişiyo..bende yemeğe felan gitmek istemiyorum..evden beslenme getirdim..peynir zeytin ekmek ve meyve..

ayyy evet canim ya buranin sogugu kötü oluyo,köln bize bir bucuk saat falan,yine gelirsen banada gelirsin kizzzz

ben Kölne post-doktora için gelmeyi düşünüyorum ama bebişimde olsun yanımda..gelirsem an az 1 yıl kalırım..Kölnde bir üniversite ile yazışıyorum bakalım..ama kariyerden önce bebeğe öncelik verdim..4,5 yıldır evliyi.3,5 yıl düşünmedim işlerim yoğun diye..

offf demi insanın içi şişiyo..bende yemeğe felan gitmek istemiyorum..evden beslenme getirdim..peynir zeytin ekmek ve meyve..

ay en iyisini yapmışsın canım. bende iş yerindeki yemekleri pek yiyemiyorum. her gün taşıyorum evden domates peynir ekmek ne varsa

oooo hoşgeldiniz Çalışkan hanım......

hosbulduk tanselım
ayy medicim crafty eşiyle doktorda..çok merak ediyorum ve dua ediyorum iyi sonuçla dönsün..Allahım bizleri darda koyma...

bende merak edıyorum bır an unutmusum nerde bu kız dedimdi :)

offff çok moralım bozuk benim stres altındayım şu anda

şimdi ben tıbbı sekreterım ama calıstıgım yerde taşeron fırmadan calısıyoruz kadrolu degılım
ve ünivrsıte mezunu oldugum halde lise düzeyınden maaş ödüyolar
yemeklerı ıgrenc oldugu halde yemek parası kesıyolar yemekhanede yemek zorunda bırakıyolar
3 ayda bir gird çıktı yapılıyo (işten çıkarılıp tekrar kayıt edılıyoruz) tazmınat hakkımız yok

bu sartlarda sömürülürken .. bide doktorların işlerini yüklüyolar
oysa tüm gun beraber calıstıgım doktorlar boğazıma dahi bakmadılar çünkü çok yoğunlarmış

zor canımcım, üzme kendini.İnşallah şu KPSS ile iyi bi yere atanırsın.

hayirlisi olsun canim

ay en iyisini yapmışsın canım. bende iş yerindeki yemekleri pek yiyemiyorum. her gün taşıyorum evden domates peynir ekmek ne varsa

öyle canım daha temiz ve vitaminli oluyor...tupper kaplara koyup zeytinyağlı felanda getiriyorum..canım ne iş yapıyorsun..biraz anlatsana kendini..tanışalım..

ayy medi icim sisti giii,ah canim benim ne zor sartlarda calisiyosun,allah kolaylik versin sana,

Medicalcim işinin ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum. Bi arkadaşım var o da özel bi hastanede çalışıyordu. Yoğunluktan koşturmaktan yakınıp duruyordu. dediğin gibi para bile vermiyorlarmış. o kadar kiloluydu ki şimdi tüysıklet gibi kalmış, çökmüş resmen ve en sonunda bırakmış işi. Allah yardımcın olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…