Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

elmacım aklıma gelmişken ocak ayına taşınırken (hamile kalsakta kalmasakta geleceğiz ya) topiğin adını koyarken sekmelerde okunurken anlaşılmayacak bir şey koysan.:26: bazen yerimden kalkarken açık unutuyorum biri görecek diye tırsıyorum :18::18:

medicim iş hayatı hep böyle..bende işe girerken sadece bir şirket için işe başladım..şu an dört tane şirketin muhasebesine bakıyorum..bizim patronun ortak olduğu.şimdi yeni bir şirket daha kurdular onun muhasebeside bende.bıktım valla ya..bugün vize işlemleri için evrak lazım dğer ortakların muhasebelerini aradılar evraklar gene benden çıktı.yoruldum ya..kendinin ve babasının şahsi harcamalarıda bende.birde uyuz gıcık arkadaşları var bizim patrondan daha bir patronlar herşeyimize karışıyolar.valla dayanamıyorum artık.bebek olursa bahane edip hemen kaçıcam valla.

selaaaaaaam kızlar.yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize uğur getirsin innnnnnnnşaaaaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

evet özeller daha kötü daha berbat bulutum..

dıyorum medıcal sen napıyosun bu kötü şartlarda
ama hayata bağlanmak ıcın hayallerımı gerceklestırmem gerek benım
hayal de olmıycak bısey degıl kı..
ınsanın en doğal ıhıtyacı e v..
en insanı duygu bebek istemek..
ılk hayalımı gerceklestırdım.. ev ıcın kredı cektım herkese uzaktan davulun sesi hoşgeliyo

ay ne guzel ısyerınden erken cıkıyo cumartesı calısmıyo pazar calısmıyo kocası da calısıyo bak zengınler ev aldılar bılmem ne mılletın agzı torba degıl
sımdı bıde bebek olursa medi ağaoğlu dıcekler
kımse bılmıyo nasıl mucadele ettıgımı.. sizden baska tabı:)

[

evet bencede..bende bazen açık unutuyorum..

biz kadınları iş hayatından diskalifiye etmek için herşeyi yapıyolar ben buna iyice inandım
ben herseye ragmen bu bebegı ıstıyorum
o mutlulugu da hayattan çalacam kararlıyım :82:

Son düzenleme:

Medi ağaoglu.olacak ben yaptım olcak de sen..canım ev almanız iyi olmuş bizde evlendiğimizde aldık..2 yıl kaldı banka taksitlerinin bitmesine..kira vermek zor..evinize taşındınmı yoksa bi süre sonramı teslim anlatasan biraz bize....ne kadara aldınız..istanbulda pahalıdır..

biz kadınları iş hayatından diskalifiye etmek için herşeyi yapıyolar ben buna iyice inandım
ben herseye ragmen bu bebegı ıstıyorum
o mutlulugu da hayattan çalacam kararlıyım :82:

keisnlikle olucak inşallah..canım eşin sperm için ilaç kullanıyomu.benim eşim başladı ilaçlarda pahalı..15 günlük ilaç 100 YTL..Allahım olmayana yardımcı olsun..

haklısın şeker acıyı çeken anlar misali.. Allah çabalarının karşılığını versin de konuşan insanlar olsun napacan Ne güzel bak yapcam demişsin yapmışsın..kıskananlar çatlasın

ya bu kıptasın evlerı varya onlara gırdık
10 bın pesınat10 yıl vadede
ayda binlira ödüyoruz
ıkı yıl sonra teslım
evımız kıra
ıkı yıl dayanacaz artık..

esım dıyo ıyı dusunelım ıkı yıl daha erteleyelımmı bebek işini diyo..
ben istiyorum bebek
dedım kı zaten nekadar ugrasıyoruz cok zaman gectı hala olmadı..
bız yapana kadar 6 ay gececek doğana kadar da 9 ay 2. seneyı boyle doldurucaz anlasılan kısmet dedım

keisnlikle olucak inşallah..canım eşin sperm için ilaç kullanıyomu.benim eşim başladı ilaçlarda pahalı..15 günlük ilaç 100 YTL..Allahım olmayana yardımcı olsun..

çok pahalıymıs canım ya hakıkaten allah yardımcımız olsun hepımızın
biz ilac kullanmıyoruz mesajımda da yazmıstım sana sonuclarla gıttıgmzde belı olcak hersey

haklısın şeker acıyı çeken anlar misali.. Allah çabalarının karşılığını versin de konuşan insanlar olsun napacan Ne güzel bak yapcam demişsin yapmışsın..kıskananlar çatlasın

çatlıyolar gercekten ama ben kımse catlasın ıstemıyorum cunku onlar catladıkları zaman zehırlı oklarını atıyolar ustumuze yılan gibi zehırlıler yılan gibi..

doğru diyosun. bizde evlendiğimizde hemen istemiyorduk. biraz rahatlayalım araba alalım diyorduk. bi anda karar değiştirdik yaptık ve ilk ayda oldu. Ama kısmet değilmiş kürtaj oldum. üzerinden 1,5 sene geçti. ya diyorum hala bekleseydik ve sonra bu acıyı yaşasaydım.. o yüzden ertelemek diye bir kelimeyi çıkardım hayatımdan. Allahım vakti zamanı gelince nasip etsin. çocuk kendi rızkıyla gelir derler zaten.

bend eona cokk ınanıyorum cocuk kendı rızkıyla gelıyor cevremde hepp boyle oldu

Anam iyiymiş gı.
Biliyon bende ev almak istiyom.
Offff tek sorunumuz peşinat yok işte yok
Daha biriktire,biriktire 4.500 falan anca birikti
Ama ben alınca oturmıycam kiraya vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…