Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

elmacım Allah sanada ısteyen herkese nasıp etsın bız gıdecez yenı evımızde oturcaz cunku suan oturdugumuz yer berbat
yenı evımız sıte içinde çok nezıh bır yuva olucekkk

Maddi konular açıldımı sinirlerim tavan yapıyor.
Çok kızıyorum eşime ve kendime.
Bunca yıl hiçbir birikim yapamamışız.
Evet çok,çok zor günlerimiz oldu.
Ama kaç yıldırda 2.kişi çalışıyoruz üstelik kira derdide yok.

Geçen yıldan bu yana harcanan paraları hesap ediyorumda.
Demekki her yıl bu kadar para geçmiş elimizden.
Misal eşimle ayrıldık ya geçen yıl.
O kiraya çıktı ve yeniden ev dizdi herşeyini aldı.
Bir dünya ek ödemeler yaptık.
Eeee demekki biz hep yemiş içmişiz şimdiye dek.

yaa canım sorması ayıp neden ayrıldınız? ama beraber olduğunuza göre sorunları hallettiniz, bide bebiş istiyosun zaten...canım gereksiz harcamaları kesmek gerek yada biyere borçlanacaksın..mesela bankaya paşa paşa ödüyorsun mecbur olunca..

tannsel,bengu_ck,mistrall,medicalsecreter,beklemede,dt_noxeee+,papatyafali,elmakurdumusun,SSBULUTUM,
bu kadar kişi var ses yok..biz bugün mutsuzmuyuz ne yiz bayanlar..hamile haberleride yok..sevinmek istiyoz...

Yok,yapmadım henüz
Yapmakta gelmiyor içimden,çünki hissediyorum.
"Kutumda kırmızı var"

Bu arada dün akşamki yazışmalarında kaçmadı benden haberin ola,
yakaladım seni belirti ha

Kutunda kırmızı hissediyosun öylemi..ya belkide mavidir..sen test yapınca bize bildir merak ederiz..

ay evet kesinlikle katılıyorum. kenarı koyacağım deyince olmuyor.. bizde her ay kenarı bir kaç kuruş koyalım dedik baktık olmuyor kredi çektik yatırdık vadeliye şimdi paşa paşa ödüyoruz :86:

arkadaşlar merhabalar, nasılsınız? ben iş dolayısıyla fazla giremiyorum nete. doktorum 2 gün rapor verdi evdeyim şimdi. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Yok tatlım ayıp olmazda,eğer alınmazsan daha sonra anlatayım.
Kendimi daha neşeli hissettiğim bir an,şu an hormonlarım tavan yapmış durumda
Ağlayıp,zırlamayayım.Benim bir kızım var,ikinci çocuğu hiç düşünmüyordum eşim istemişti
vakti zamanında ama ben odefteri kapatınca oda kabul etti.
Eşimle ayrılığımda anladımki kızıma bir kardeş gerek çünki en zor anlarımda benim yanımda
kardeşim oldu hep.Eee dedim bende madem yapcan yap kocandan bari (bu biraz saçma oldu galiba sanki başkasından yapcakmış gibi)
Yani evlilikler bir ömür diye başlıyor ama garantisi yok,yarın ayrılacağımıda bilsem çocuk fikrinden vazgeçmem olursa aynı anne,babadan olcak yavrularım.

evet site şeklinde güvenli olyor.bebişle gezersiniz bahçesinde...
İNŞALLAH:) CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…