Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Anammmm bi crafty gördüm sanki,hehehe vallaha görmüşüm.
Ahada burda dayanamadın dimi bizsiz.
Laf aramızda bende özlemişim seni.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. crafty+
3. aysf
4. beklemede+
5. şeker-leblebi
6. dt_noxeee
7. SSBULUTUM
8. tannsel
9. medicalsecreter+

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye sitedeki bilgiler harika bebek isteyenlere çok yardımcı oluo.bende bebek isteyenlerdenim bu 3. denemem bu ay işi şansa bırakmadım ovulasyon testi aldım bakalım tuttumu geçen ay ayın 6sında olmuştum bu ay 4de olmam gerekio beklemekteyim ama hiç umudum yok bel agrılarım şimdiden başladı adet olucam sanırım

aman canım adetin gelmeden sakın hamilelik testi alma derim..bu arada hoşgeldin..

hoşgeldin canım. ağrıyı sızıyı unut.. no stres yes bebek inşallah

ah ahhh
özlersiniz işte
bak dün de giremedim başım arıodu bugün de eve şimdi geldim kaç kere anaam noluo burda nie sessiz denmiş ah ah
kaybetmeden değer anlaşılmazmış
sperm verildi efem sonuç yarın alınacak
dişçiye gittim kaplama altı dişim arıo du o çıkacakmış kanalı yenilenecekmiş gerekirse ameliyat olcakmış ayyy içim bayıldı ve hala başım çatlıo
siz napıosunuz bakem

tamam canımcım ne zamna istersen paylaşırsın...herzaman dinleriz..

offff bide dişmi çıktı..zor iş diş ama yaptır hemen.. hamilelik olursa o zamna sıkıntı olur..

tatlım dün yine biraz pembemsi akıntım oldu. doktor düşük tehdidi diyor progestan verdi. bi de iki gün işe gitme dedi. ben de yaıyorum işte. her şeyin hayırlısı Allahtan..sende ne var ne yok?

amann canımcım yorma kendini yat dinlen...inşallah bişey olmaz...bende iyiyim işte aynıyız..topikte vakit geçiriyoruz...

Tamam özledik,yerin belli oluyo dedik.
Amaaaa sende hemen havaya girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…