Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

biraz önce arkadaş odaya baklava getirdi alımış, yok dedim yemem. ısrar etti bi çatal ucundan aldım..ne azimliyim yahuuuuuuu

ssBulutum
yahu deme öle
delirtme beni bende alamıodum bi aldım pir aldım 20 kilo
anamm versem 15 ne küsel olcek
hadi kaçar bende azcık yatiim hazır evdeyken :)

bizim iş yerinde çaycı bayan var. burda öğlen yediği yemekten sonra akşamları bir daha yemek yemiyormuş. çok midesi kazınırsa biraz meyve yiyormuş. 50 yaşında ama acaip dikkat ediyo.senelerdir alıştırmış kendini.1 kilo alacağım diye ödü patlıyo.

SLmmm Kızlarrr nasılsInızz BakaLIm Umarım herKesin KEyfi Yerindedir.. Benim pek keyfim yok((
BİRŞEEEEyy Sormak istiyorum benim rahim ağzı yaram var haftadır antibiyotik kullanıyorum ve ve prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı onu düşürecek ilaç alıyorum. antibiyotikler bugün bitti ama prolaktin için kullandığım ilacı haftada 2 aldığım için 1 ayda biticek sizce krounmalıyım yoksa bebişe çalışmaları yapaiblirmiyim yardımcı olursnaız sevinirim

ben kaynatiyim durun,sizde yorum yapin,benim kaynana beni delirtiyo bu siralarda,akupunktura gidiyo agrilari icin,sürekli benim getirmemi istiyo,benden haric iki gelini daha var,sinir oluyorum ya

dr sorsaydin bi canim,bilmiyorum etkilermi kullandigin ilac,:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…