- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.341
ben kaynatiyim durun,sizde yorum yapin,benim kaynana beni delirtiyo bu siralarda,akupunktura gidiyo agrilari icin,sürekli benim getirmemi istiyo,benden haric iki gelini daha var,sinir oluyorum ya
dr sorsaydin bi canim,bilmiyorum etkilermi kullandigin ilac,:26::26:
sende götürme pöltüş
evde kendün iğne batır
hıncın alırsın
şaka tabıkı
kaynamıyo dednız kynatalım bari
krun korun mıhrace sakata gelme anacım
ayy esimde öyle diyo,bahane bul diyo,yalan söyleyemiyorumki napiyim,eltimin biri calisiyo o saatte,biride zaten tersliyo ona hic bisey deyemiyo geriye ben kaliyorum,kadina randevuyu aliyolar su satte gidecen diye,biz getirelim demiyolar,saftiri poti varya
mediccalcim varyaa içimde hiç heves istek kalmadı zaten mücadeleci bir yapım yoktur hemen pes ederim bir de böyle aksaklıklar çıkınc aiiceee sinirlenyorum( herşey zor olmak zorundamı yaa ( neden herşey için çaba sarfetmemiz gerekiyor bari bu konudaaa rahat olsak offf offfff
slm kızlar uzun bir öğle arası verdim kendime, adet söktürücü ot almak için baharatçıya gittim ama öğlen öğlen kapatmış gitmiş, bende gittim eve sinirimden ağladımbiraz rahatladım ama ağlamak iyi bişey
canım benim ya işte yerı gelınce en kotu gelın sen olursun
hastalanınca hep sana koşulur hep böyledir hepp.
Allahtan tek gelinim (şimdilik) ıkıncısı ancak 10 yıl sonra gelır bızım kayınbırader evlenmeye nıyetlı dııl.. avare biri
Gecen gun yahsı cazıbeyı ızlıyoruz
kaynanam diyo kı su sımgeye cok uyuz oluyom medı böyle eltın olsa yolarsın kesın sen onu dıyo (heee ben yoliim ben kötü olıyım demı sen hoslanmıyosun sen yol demi:):)
bende dedım kı hıc muhatap dahi olmam hoslanmazsam eger anne dedim mort olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay dıbımde hamile var
AY CALISTIGIM YERDE IKI DENE HAMILE HASTA VARayy kim kiz ooo
slm kızlar uzun bir öğle arası verdim kendime, adet söktürücü ot almak için baharatçıya gittim ama öğlen öğlen kapatmış gitmiş, bende gittim eve sinirimden ağladımbiraz rahatladım ama ağlamak iyi bişey
AY CALISTIGIM YERDE IKI DENE HAMILE HASTA VAR
KOLESTEROLLERI YUKSEK
LİPİD HASTASI
BISEYLERI YOK AMA KONTRL ALTINDALAR
IYYYYYYYYYYYY PÖTİ BENDE COK KISKANMAYA BASLADIM HAMILELERI
BU DUYGUYU KENDIME YAKISTIRAMIYORUM AMA İÇGÜDÜLERİM GÜDÜLEYİVERİYOOOOO
UYUZ OLUYOM
merhaba kızlar naber nasılsınz bakayım
heyt kızlar ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?