Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Bende geldim burdayım kızlarrrrr,hadi kaynatak
Offff çok sıkıldım.
Hormonlarım tavan yapmış zati ağlayasım,zırlayasım varrr
Allahım sen bilirsin en doğruyu,ama ben artıkın çıldırdım offf

ya kiskanclik demiyelimde,imrenmek daha dogru bi tabir olur,bende imreniyorummmmm

kızlar takmayın okadar :) benim de eltim hamile.. 4. aya girdi gerçi daha belli olmuyor karnı falan ama.. içimde çıt bile yok.. :) sadece en son çekilen ultrason resminde biraz duygulandım... ama illa benim neden olmuyor diye de kendimi üzmedim.. sabretmek ve stres yapmamak lazım.. :)

Al bendende o kadar,valla her yanım bıngıl,bıngıl
Kendimden nefret geldi
Versem bi 20 kilo ohhh mis gibi olsam

al işte... kilo sıkıntısı yok mu... bende 3 buçuk yıllık evliyim.. evlendiğimde 57kilo idim.. şimdi 70.. ve ne yazık ki hani derler ya su içsem bile üstüme yapışıyor.. görümcem var bir oturuşta 1 ata ekmeği yiyor.. 1 kg üstüne almıyor.. nasıl bi metabolizma arkadaş bu anlayamadım.. bir de hayattı onun yaptığı kahvaltıyı ben yapamam.. kızartılmış patates.. sucuklu yumurta.. bir de karadenizli olduğumuz için kahvaltıda da çoğunlukla mıhlama olur.. düşünün bunların hepsi aynı kahvaltıda yenir mi ya.. hepsi yağlı.. hı bi de üstüne tereyağlı reçelli ekmekler..
allahım nasıl bir boğaz bu :) bir de günde sabit 3 öğün yiyor yani ve okadar ekmek ve yağlı yiyeceklere rağmen kilosu 58
çıldırıciiiim

esimin amcasinin kizi var sürekli görüsürüz,bir kizi birde oglu var,kocasi illa 3.cocugu istedi sene basinda ilk denemeye hamile kaldi 8 sene aradan sonra ama düstü ne yazikki,7.ayda tekrar denedi yine hemen hamile kaldi simdi 5 aylik hamile,diger iki cocugada ilk seferde hamile kaldi,ulaaaa ben sinir olmiyayimda ,ben imrenmiyeyimde,ben cildirmayayimda,kim cildirsin ulaaaaaaa

Ben konuşurum balımmmm
aaaa ağlama zaten herkez ağlamaya meyilli

bende çok sinirliyim bugün.herkese çatasım var...

hamileler konusunda haklısınız.bende hamile görmek istemiyorum. cnmt günü sırada beklerken benden önce bir hamile muayene oldu.ultrason resimeri ile çıktılar.çok genç bir çiftti.mutluluklarını görünce içim buruldu.bende düşük yapmamış olsaydım belki bende ultrason resimlerini alırdım diye düşnüyodum sanırım çok baktım onlara doğru eşim çevirdi başımı gel bana bak birazda dedi ama ben eminim benimde olacak birgün.inanıyorum.ben hayatımda kolay hiç birşey elde edemedim.o yüzden mücadeleye devam

aynı ben yahu 52 kiloyum bende benim eltimde evlendiğinde 50 kiloydu. hamile kaldım doğumdan sonra 85 oldu. 4 senede ancak 75 e şimdi. şimdi gene hamile 2 aylık daha ama gene 85 e ulaşmış.yiyor yatıyor başka bişi yaptığı yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…