Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Benim bi arkadaşım var oda öyle yiyo,yiyo kilo almıyo.
Benim kızım bile geçen diyo anne sen hep sofrada babamla beni izliyon yemek yerken ama kilolusun neden diye?

ayy öldüm gülmekten..bir ata ekmeğinimi yiyo

mistiralcimmm... üzülme canım bak sen düşükte olsa gebe kaldın bi kere anam bende oda yokkkk kafamı nerelere vurammmmm... yani hiç çift çizgi göremiyecem gibi geliyorrrrr

yaa bende anlamıyorum onlar bende sinir oluyorum sanki çatlamış yumurtaları var her daim hazır bekliolarki sperm gelsin
bizede hastalar gelio bazen kondom kullanıyo 1 kez kullanmamış hamile kalmış, yada kondom delik çıkmış hamile kalmış, yada 1 gün doğum kontrol hapını içmemiş hamile kalmış, ne doğurgan insanlar yaa

izmirlizuzu drgks SSBULUTUM mistrall _zeynep poti+ elaa_79 akillibidik elmakurdumusun mihracee medicalsecreter+ koprina87 Funda89 ensarnaz dt_noxeee
sayı süper

ben yenı yenı sakınlesıyorum..
işlerimi hafıflettım nıhayet
dun acıkogretım aydatımı yatırmaya gıttım esımınkını yatırdık benımkınde sorun cıktı hepte benımkınde olur zaten cıkısta bıde aöf bürosuna gidecez pefff

bide benım lıseden bır arkadasım var 8 ay denedıler 8. ayınde gebe kaldı
ama bızım gıbı ne kocasını gerdi
ne kendıni
spermıyogram fılan yaptırmadı
şimdi kızı var 2 aylık

ah ne güzel işte, en azından hamile kalmış ta almış kiloyu :S ya ben daha hamile kalmadan 13kg üstümde.. hamile kalınca ne olucam bilmiyorum.. bazen evlenmesemiydim diyorum.. acaip aktif biriydim.. evlenince tabi çalıştığım iş te masa başı hareket olmayınca da kilo aldım.. bu ben ben değilim :) ayh.. eşimi de çok seviyorum yaff..

amaaaaannn öyede ne zevki var canıııııımmm biraz uğraşcanki değerli olsunnn

kendi kendimize ediyoz ne edersek zati

he vallah agzini öpiyim ne güzel yazmissin dimi sanki mübareklerin catlamis yumurtalari hazirr,

akşam yaprak dökümünü izlediniz mii... leylanın kızıyla konuşması beni bitirdii... küçücük yüzünü yakın çekim göztermişler o dudakları burnu ekrana sarılıp öpesim geldi.... kedi yavrularını görünce bilem kıskanmaya başladımmm

amann yemeğin salçalısı kadının kilolusu demişler accık bana versen kilo fitleşiriz:82:

ay sendemi izmirlim bende birtek ben aynı şeyi yaşıyorum sanyordumm valla çeviri veriyorum kanalı ((

Ayyyy kırmızımı görsem şöyle doya,doya ağlasam yaksam sigaramı offffff,offfff
Yok ben bunalıma girdim,kendimi camdan atasım var o derece

Oyyy kıyamam sana Allahım bir an evvel bebek versin şu topiğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…