- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.381
amanınnn tehlikeli şeylerrrruzak dur
al işte... kilo sıkıntısı yok mu... bende 3 buçuk yıllık evliyim.. evlendiğimde 57kilo idim.. şimdi 70.. ve ne yazık ki hani derler ya su içsem bile üstüme yapışıyor.. görümcem var bir oturuşta 1 ata ekmeği yiyor.. 1 kg üstüne almıyor.. nasıl bi metabolizma arkadaş bu anlayamadım.. bir de hayattı onun yaptığı kahvaltıyı ben yapamam.. kızartılmış patates.. sucuklu yumurta.. bir de karadenizli olduğumuz için kahvaltıda da çoğunlukla mıhlama olur.. düşünün bunların hepsi aynı kahvaltıda yenir mi ya.. hepsi yağlı.. hı bi de üstüne tereyağlı reçelli ekmekler..
allahım nasıl bir boğaz bu :) bir de günde sabit 3 öğün yiyor yani ve okadar ekmek ve yağlı yiyeceklere rağmen kilosu 58
çıldırıciiiim
al işte... kilo sıkıntısı yok mu... bende 3 buçuk yıllık evliyim.. evlendiğimde 57kilo idim.. şimdi 70.. ve ne yazık ki hani derler ya su içsem bile üstüme yapışıyor.. görümcem var bir oturuşta 1 ata ekmeği yiyor.. 1 kg üstüne almıyor.. nasıl bi metabolizma arkadaş bu anlayamadım.. bir de hayattı onun yaptığı kahvaltıyı ben yapamam.. kızartılmış patates.. sucuklu yumurta.. bir de karadenizli olduğumuz için kahvaltıda da çoğunlukla mıhlama olur.. düşünün bunların hepsi aynı kahvaltıda yenir mi ya.. hepsi yağlı.. hı bi de üstüne tereyağlı reçelli ekmekler..
allahım nasıl bir boğaz bu :) bir de günde sabit 3 öğün yiyor yani ve okadar ekmek ve yağlı yiyeceklere rağmen kilosu 58
çıldırıciiiim
bende çok sinirliyim bugün.herkese çatasım var...
hamileler konusunda haklısınız.bende hamile görmek istemiyorum. cnmt günü sırada beklerken benden önce bir hamile muayene oldu.ultrason resimeri ile çıktılar.çok genç bir çiftti.mutluluklarını görünce içim buruldu.bende düşük yapmamış olsaydım belki bende ultrason resimlerini alırdım diye düşnüyodum sanırım çok baktım onlara doğru eşim çevirdi başımı gel bana bak birazda dediama ben eminim benimde olacak birgün.inanıyorum.ben hayatımda kolay hiç birşey elde edemedim.o yüzden mücadeleye devam
esimin amcasinin kizi var sürekli görüsürüz,bir kizi birde oglu var,kocasi illa 3.cocugu istedi sene basinda ilk denemeye hamile kaldi 8 sene aradan sonra ama düstü ne yazikki,7.ayda tekrar denedi yine hemen hamile kaldi simdi 5 aylik hamile,diger iki cocugada ilk seferde hamile kaldi,ulaaaa ben sinir olmiyayimda ,ben imrenmiyeyimde,ben cildirmayayimda,kim cildirsin ulaaaaaaa
aman senin kullanici adini ne bilsin görümcen giii,tarot actirip ögrenirmi dersin giii
aynı ben yahu 52 kiloyum bende benim eltimde evlendiğinde 50 kiloydu. hamile kaldım doğumdan sonra 85 oldu. 4 senede ancak 75 e şimdi. şimdi gene hamile 2 aylık daha ama gene 85 e ulaşmış.yiyor yatıyor başka bişi yaptığı yok tabii
yaa bende anlamıyorum onlar bende sinir oluyorum sanki çatlamış yumurtaları var her daim hazır bekliolarki sperm gelsin
bizede hastalar gelio bazen kondom kullanıyo 1 kez kullanmamış hamile kalmış, yada kondom delik çıkmış hamile kalmış, yada 1 gün doğum kontrol hapını içmemiş hamile kalmış, ne doğurgan insanlar yaa
cadaloz öğrenir falcı büyücü cinci üfürükçü tısırıkçı insanları nerden buluyosa çarpılcek yamuk olcak yegenımde tövbe Allah bismillahhhaman senin kullanici adini ne bilsin görümcen giii,tarot actirip ögrenirmi dersin giii
ben yenı yenı sakınlesıyorum..
işlerimi hafıflettım nıhayet
dun acıkogretım aydatımı yatırmaya gıttım esımınkını yatırdık benımkınde sorun cıktı hepte benımkınde olur zaten cıkısta bıde aöf bürosuna gidecez pefff
bide benım lıseden bır arkadasım var 8 ay denedıler 8. ayınde gebe kaldı
ama bızım gıbı ne kocasını gerdi
ne kendıni
spermıyogram fılan yaptırmadı
şimdi kızı var 2 aylık
yaa bende anlamıyorum onlar bende sinir oluyorum sanki çatlamış yumurtaları var her daim hazır bekliolarki sperm gelsin
bizede hastalar gelio bazen kondom kullanıyo 1 kez kullanmamış hamile kalmış, yada kondom delik çıkmış hamile kalmış, yada 1 gün doğum kontrol hapını içmemiş hamile kalmış, ne doğurgan insanlar yaa
ah ne güzel işte, en azından hamile kalmış ta almış kiloyu :S ya ben daha hamile kalmadan 13kg üstümde.. hamile kalınca ne olucam bilmiyorum.. bazen evlenmesemiydim diyorum.. acaip aktif biriydim.. evlenince tabi çalıştığım iş te masa başı hareket olmayınca da kilo aldım.. bu ben ben değilim :) ayh.. eşimi de çok seviyorum yaff..
akşam yaprak dökümünü izlediniz mii... leylanın kızıyla konuşması beni bitirdii... küçücük yüzünü yakın çekim göztermişler o dudakları burnu ekrana sarılıp öpesim geldi....kedi yavrularını görünce bilem kıskanmaya başladımmm
akşam yaprak dökümünü izlediniz mii... leylanın kızıyla konuşması beni bitirdii... küçücük yüzünü yakın çekim göztermişler o dudakları burnu ekrana sarılıp öpesim geldi....kedi yavrularını görünce bilem kıskanmaya başladımmm
ay sendemi izmirlim bende birtek ben aynı şeyi yaşıyorum sanyordumm valla çeviri veriyorum kanalı((
amann yemeğin salçalısı kadının kilolusu demişleraccık bana versen kilo fitleşiriz:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?