Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yumurtlamam bitince haraketlerimide kisitliyorum sanki hamileyimdeay yok sunu da yiyeyim vitamin olsun diye diye bu hale geldim,dünde adetim geldi tatli krizine girdim,elime ne gectiyse ,cikolata,bisküvi,tika basa yedim

kızlar sizle bir sırrımı paylaşmak istiyorum.. bu ay içimde o kadar güçlü bir his varki hamile kalacakmışım gibi.inanmıyorum kendime ya kafayı yiyorum yada bilmiyorum.ama çok şiddetli üzülme bu ay olacak diyo bir his. off kafayı yedim ya

sen bukadar çok takıp kendini üzersen hormonların alt üst olur.. sonra da bebişin yine bekletir senii.. yapma böyle bacım.. doktorlar ne diyor.. no stress no panic... RELAX :)

o hissi bastır arkadaşım aman
olmazsa çok üzülürsün
akışına bırakkkk

ayyyyyyyy benim de benzer bi sırrım var ama ben söylemeye korkuyorum :18::18: oynatmaya az kaldı galibaa

evet cok duygusaldı onu ızlerken bıde şeydeydım anlarsın ya o sahıslarda :)

ıyy ıkı kat gıcık oldum

Merhaba kızlar pazartesi doktora gittim, 1 tanesinde 15 mm'lik yumurta gördü, diğerinde yoktu ama
ben diğerinde yokmu diye dudak bükünce, demek ki tek çocuk olacak ikiz olmayacak diye latife yaptı..buradan bulmuştum doktorumu da Lina Kadın sağlığından şükran hanım
uzun uzun konuştuk çok tatlı bir hanım çok sevdim..Neyse sonuç olarak prolaktin ve tsh hormonlarına baktırdı dün sonucumu aldım normal, bir de 15 mm daha da büyüyecek 3 günde 18-19 mm e ulaacak o günler çok önemli dedi. Yani o gün bugün!!!!
Benim için dua edin olur mu

bir de folik asit ve b vit.leri beraber bir ilaçta varmış onu tavsiye etti ama adını yazdığı kağıdı bulamyorum, bilginiz var mı mavi beyaz kaplı bir ilaç

ayyyy kırmızımı görsem şöyle doya,doya ağlasam yaksam sigaramı offffff,offfff
yok ben bunalıma girdim,kendimi camdan atasım var o derece

yuhunuz diyorum höh yani elmam saçmalama zayıf ebeveynlerden hiç hoşlanmam

inş. Cnm baqna da bu ay da mortu cekcem gıbı geliiii

bu arada ıkı kılo vermısım ben dıyet yapmadıgım halde ve ekmek yemıyorum sadece

kız delirme
ist dakileri anlıorum hava o kadar bunalım kiiii
evdeyim bu halde bile içim baydı valla
çok bayık bi hava

medi senin görümce ne arasın kızım bu topicte..kadın hamile değilmi? o hamile topiğinde falandır. buraya bakmak aklına bile gelmez bence. sen rahat ol..ne arasın bizim gibi garibanların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…