- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.401
Ayyyy kırmızımı görsem şöyle doya,doya ağlasam yaksam sigaramı offffff,offfff
Yok ben bunalıma girdim,kendimi camdan atasım var o derece
hayır demem vallahi, al 13kg :) geri kalan 5 kg kendim veririm herhaldehepsi senin olsun.. bak sonra pişmanlık duyarsan geri almam onları
Ayyyy kırmızımı görsem şöyle doya,doya ağlasam yaksam sigaramı offffff,offfff
Yok ben bunalıma girdim,kendimi camdan atasım var o derece
kızlar sizle bir sırrımı paylaşmak istiyorum.. bu ay içimde o kadar güçlü bir his varki hamile kalacakmışım gibi.inanmıyorum kendime ya kafayı yiyorum yada bilmiyorum.ama çok şiddetli üzülme bu ay olacak diyo bir his. off kafayı yedim ya
kızlar sizle bir sırrımı paylaşmak istiyorum.. bu ay içimde o kadar güçlü bir his varki hamile kalacakmışım gibi.inanmıyorum kendime ya kafayı yiyorum yada bilmiyorum.ama çok şiddetli üzülme bu ay olacak diyo bir his. off kafayı yedim ya
akşam yaprak dökümünü izlediniz mii... Leylanın kızıyla konuşması beni bitirdii... Küçücük yüzünü yakın çekim göztermişler o dudakları burnu ekrana sarılıp öpesim geldi....Kedi yavrularını görünce bilem kıskanmaya başladımmm
ayyyyyyyy benim de benzer bi sırrım var ama ben söylemeye korkuyorum :18::18: oynatmaya az kaldı galibaa
evet cok duygusaldı onu ızlerken bıde şeydeydım anlarsın ya o sahıslarda :)
ıyy ıkı kat gıcık oldum
ayyyy kırmızımı görsem şöyle doya,doya ağlasam yaksam sigaramı offffff,offfff
yok ben bunalıma girdim,kendimi camdan atasım var o derece
inş. Cnm baqna da bu ay da mortu cekcem gıbı geliiiikızlar sizle bir sırrımı paylaşmak istiyorum.. Bu ay içimde o kadar güçlü bir his varki hamile kalacakmışım gibi.inanmıyorum kendime ya kafayı yiyorum yada bilmiyorum.ama çok şiddetli üzülme bu ay olacak diyo bir his. Off kafayı yedim ya
çok bayık bi havakız delirme
ist dakileri anlıorum hava o kadar bunalım kiiii
evdeyim bu halde bile içim baydı valla
iki kişinin bindiği tır değildir
sırrını söyle dostuna açılırsın
tır değildir..nedir??? kız sen uyumaya gitmemiş miydin:26:
evet cok duygusaldı onu ızlerken bıde şeydeydım anlarsın ya o sahıslarda :)
ıyy ıkı kat gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?