- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.641
Bende evlendiğimiz gece üstümü falan çıkardım duşumu aldım eşim geldi dediki ben bir namaz kılayım..bende döndüm dedimki tamam sen namazını kıl ben yatıyorum.tabi bizimki şok..bişeyde diyemedi tamam iyi geceler dedi. Il geceyi böylece atlattıkTabi ertesi gece yakalndık.
bende şu göğüs büyütücü reklamı varya ondan şikayetçiyim haaa.. geçen işyerinden açtım siteyi orada bi arkadaş geldi neyapıyon bundanmı alıyon dedi valla utandım haa Allah tan kızdı ama olsun niyetim yanlış anlaşılıyo ondan beridir açamıyom işyerinden..:18:
hee ,lk geceden mi bahsediyoruz kızlar benimki bomba anlatayımmı? valla anlat derseniz anlatcam merak etmeyin müstehcen deil
Bende evlendiğimiz gece üstümü falan çıkardım duşumu aldım eşim geldi dediki ben bir namaz kılayım..bende döndüm dedimki tamam sen namazını kıl ben yatıyorum.tabi bizimki şok..bişeyde diyemedi tamam iyi geceler dedi. Il geceyi böylece atlattıkTabi ertesi gece yakalndık.
hee ,lk geceden mi bahsediyoruz kızlar benimki bomba anlatayımmı? Valla anlat derseniz anlatcam merak etmeyin müstehcen deil
hee alıyom deseydinn
hadi anlat anlat..ben müstehcen konuları sevmiyorum zaten. Dinlerim yani
kız alemsinn hem sevmiyorum diyosun hemde anlatt...
Bu ne şincikkk
bende şu göğüs büyütücü reklamı varya ondan şikayetçiyim haaa.. geçen işyerinden açtım siteyi orada bi arkadaş geldi neyapıyon bundanmı alıyon dedi valla utandım haa Allah tan kızdı ama olsun niyetim yanlış anlaşılıyo ondan beridir açamıyom işyerinden..:18:
dediya müstehcen değil diye.ondan dedimdi :26:
kııız zaten küçük benimkiler :92:öyle desem inanırdı bide onlamı uğraşayım..
hadi anlat anlat..ben müstehcen konuları sevmiyorum zaten. Dinlerim yani
şimdi bizim düğün kütahya da oldu ilçesinde çalıştığımız içinde evimiz ilçedeydi düğün bitti biz yarım saat yoldansonra eve geldik..apartmanın kapısına geldik eşim cebini bi yokladı anhtar yok..bizim akıllı damatlığın cebinde durmasın diye kayınvalidemlere bırakmış kaldıkmı kapıda.. neyse üstkatta işyerinden arkadaşlar vardı onlarda bizim düğünden yeni dönmüşlerdi onlara çıktık saat 2-3 falan gece orda oturduk biz bu arada eşimin kardeşi anahtarı getirdi sabah 5 falandı biz eve girebildik..Ayy düşünün artık o gerilimi kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi ilk gecemde böyle bişey yaşayacağım..
sen değil bakmıyorum desen de o inanmamıştır zatii
şimdi bizim düğün kütahya da oldu ilçesinde çalıştığımız içinde evimiz ilçedeydi düğün bitti biz yarım saat yoldansonra eve geldik..apartmanın kapısına geldik eşim cebini bi yokladı anhtar yok..bizim akıllı damatlığın cebinde durmasın diye kayınvalidemlere bırakmış kaldıkmı kapıda.. Neyse üstkatta işyerinden arkadaşlar vardı onlarda bizim düğünden yeni dönmüşlerdi onlara çıktık saat 2-3 falan gece orda oturduk biz bu arada eşimin kardeşi anahtarı getirdi sabah 5 falandı biz eve girebildik..ayy düşünün artık o gerilimi kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi ilk gecemde böyle bişey yaşayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?