- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.661
şimdi bizim düğün kütahya da oldu ilçesinde çalıştığımız içinde evimiz ilçedeydi düğün bitti biz yarım saat yoldansonra eve geldik..apartmanın kapısına geldik eşim cebini bi yokladı anhtar yok..bizim akıllı damatlığın cebinde durmasın diye kayınvalidemlere bırakmış kaldıkmı kapıda.. neyse üstkatta işyerinden arkadaşlar vardı onlarda bizim düğünden yeni dönmüşlerdi onlara çıktık saat 2-3 falan gece orda oturduk biz bu arada eşimin kardeşi anahtarı getirdi sabah 5 falandı biz eve girebildik..Ayy düşünün artık o gerilimi kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi ilk gecemde böyle bişey yaşayacağım..
ayyyilk geceden misafirliğe mi gittiniz yazık içlerinden ne acımışlardır size
kızlar bide ben başka bi topikte bununla alakalı bişi yazmıştım ama o ilk gün yani düğünden bir sonraki günle alakalı
ilk günümm.... tam bi komediydi
sabah uyandımm canım sevgilim artık eşim olmuştu ona sarıldım kokusunu içime çektim sonra usulca kalkıp ketıla su koydum çayı demlemek için... neyse çayı demledim... ocağa alıyorum aaa ocak yanmıyooorr neden acaba çünkü TÜP YOK neyse meyve suyu var dolapta onla idare ederiz dedim... kahvaltılıkları hazırlerken aklıma geldi evde EKMEK YOK neyse dedim gittim eşimin yanına durumu anlattımm oda dışarda yapalı kahvaltımızı dedi... ben hazırlandım amaaaa eşimin yazlık hiç birşeyi gelmemiş KIYAFET YOK kayınvalide eşimin bavulunu hazırlamış getirecekken bizimkide demişki sen kışlıkları götür ben bunlardan giyerim daha düğünden 1 gün önce koyarız eve demiş veee unutulmuşşş ağustos sıcağında eşim damatlığın pantolonu ve üzerinde uzunkollu gömlek biz dışarda kahvaltı yaptık o arada kaynımı aradık eşimin kıyafetlerini getirdiii ve hazırladıııkkk direk balayına gittiiiiiikk...
kız sen ciddi misin?
ayy hakkaten çok komik olmuş..eşine yazık olmuş he..
yok yok olmadı merak etme
yok yok olmadı merak etme
Bizimde eşim koridorun halılarını kaldırmış yere gül yaprakları falan dökmüş ilk gece.neyse biz balayına gittik ben toplamadım gülleri yerden.biz balayındayken kayınpederim alışveriş yapmış bizim için gelmiş bizim eve dolaba koyacak bakmış yerde bişeyler.eve gitmiş kayınvalideme demişki çocukların evin yerleri çöp doluKayınvalidem eşimi aramış sisizn evde yerlerde çöp varmış hep temizleyimmi diye..eşim tabi bozuldu.allahtan kendi romantik babasına çekmemiş Adam güllere çöp demiş ya
Herkes gitmeye başladı yine ben kaldım yalnız başıma..oofff
yok gı ben burdayım 7 ye kadar nöbet tutuyorum burda
ben geri geldim.. Benim görümciş geldi de 20dk oturdu işte.. Ani çıkış yaptım bende :) kusura bakmayın...
** mistral bu arada okudum hikayeni.. Kayın pederin de incelemeden aldıklarını mutfağa bırakığ çıkaymış ya :) ya da boşver eve niye giriyo yeni evli çift.. Iyi niyetli olduğu belli de ben çok karşıyım böle durumlara.. Herşey olabilir orda.. Yani yeni gelinsin sonuçta.. Neyse :)
cnm zaten o ayrı bir konu..bende kızdım zaten kızmadım değil.eşime baya bir laflandım balayında.
Zeynebim sen çalışıyomuydun..ben seni ev hanımı zannettimdi..yada öle düşündümdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?