Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kız sen ciddi misin?

ayyy ne maceralar varmış kızlar sizde

Bizimde eşim koridorun halılarını kaldırmış yere gül yaprakları falan dökmüş ilk gece.neyse biz balayına gittik ben toplamadım gülleri yerden.biz balayındayken kayınpederim alışveriş yapmış bizim için gelmiş bizim eve dolaba koyacak bakmış yerde bişeyler.eve gitmiş kayınvalideme demişki çocukların evin yerleri çöp dolu Kayınvalidem eşimi aramış sisizn evde yerlerde çöp varmış hep temizleyimmi diye..eşim tabi bozuldu.allahtan kendi romantik babasına çekmemiş Adam güllere çöp demiş ya

yok yok olmadı merak etme

ben istanbuldan gelin geldim oyüzden
cuma kına gecesi, cçtesi ist. düğün, pazar izmirde düğün
yani c.tesiyi pazara bağalayan gece yolda pazar günü evime geldiğim geceyide ruh gibi uyuyarak geçirdikkk
felaket yorgunduk amaaa ben hiç ömrümde öyle yorulmamıştımm

süperrrrr

ben geri geldim.. benim görümciş geldi de 20dk oturdu işte.. ani çıkış yaptım bende :) kusura bakmayın...

** mistral bu arada okudum hikayeni.. kayın pederin de incelemeden aldıklarını mutfağa bırakığ çıkaymış ya :) ya da boşver eve niye giriyo yeni evli çift.. iyi niyetli olduğu belli de ben çok karşıyım böle durumlara.. herşey olabilir orda.. yani yeni gelinsin sonuçta.. neyse :)

cnm zaten o ayrı bir konu..bende kızdım zaten kızmadım değil.eşime baya bir laflandım balayında.

Zeynebim sen çalışıyomuydun..ben seni ev hanımı zannettimdi..yada öle düşündümdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…