- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.681
yok kız çalışıyorum.
ben 2 yıl kayınvalidemle oturdum... En nefret ettiğim şeyde birinin yatak odama girmesidir.. O da onu bir kaç kez yaptı.. Güya temizlik maksatlı.. Evin temizliğini bile çalışıyor olmama rağmen haftada en az 2 kez yapardım... Artık ne amaçla giriyodu bilmiyorum.. 1-2 kez yastıklarımı sandalye üstünde bırakmışım yatak örtüsünü koyunca vay efendim neden odamı düzeltmeden işe çıkıyomuşum.. Ya kime ne benim odamdan.. O artık benim mahremim.. Anne olabilirsin de senin de oraya girmen doğru değil.. Sadece oğlunun odası değil o çünkü.. Daha neler var bizde de her neyse
ne iş yapıyosun..sende çok kısa cevap veriyosun cnm.
valla haklısın ben olsam bende kızarım odama girilmesinden. Ama naparsın işte arada kocalar olunca herşeye katlanılıyo.
ne yazık ki eltimde aynı olayları yaşadı.. yeni gelinin odasına bakmaya sever ya millet.. ama bizim gelin açıkgöz çıktı "bakmak isteyen düğünden önce gelip bakaymış"dedi. "düğünden sonra odama kimse merak edip te giremez, kimse de gelmesin bu sebep için" falan işte bayağı söylenmişti kız.. tabi kaynana da almış komşuları oda gösterecek.. neymiş odanın kapısı herzaman açık duracakmışmış.. yok yaw daha neler.. gelin de aldı odayı kilitledi... has oldu ama :)
iyi yapmış ne o öyle millet nevar neyok hepsini görecek. şuan beraber mi oturuyorlar?
yok, ayrıldılar.. eltim 1 sene bile dayanamadı.. 9 ay falan birlikte kaldılar sonra taşındılar başka yere.. zaten 4 ay sonra da kaynanacım evlendi... şu anda eltim 3 aylık hamile.. 4.aydan gün alıyor.. herkez yuvasında mutlu :) acep diyorum benim hormonlar bu streslerden dolayı mı coştular.. evlenene kadar adet düzensizliğim yoktu da..
stres altındaysan adetlerinde düzensizlik olabilir canım
hastaneye gittin mi hiç
haftaya gidicem, geçen ay adetimin ilk gününe denk geldi betaHCG için kan verdim, prolaktin 74 çıkmıştı sınır 26, bu ay normal verdim adetimin 3.günü 86 çıktı.. kırmızılardan yarın kurtuluyorum inş.. haftaya kesin gitmeyi düşünüyorum.. inşallah daha kötü bişeyle karşılaşmam da prolaktin olsun tek sorun.. o da yımırtlamayı engelliyomuş ya.. üf.. tüm sıkıntıları biz çekiyoruz ya..
selam kızlar çok yorucu bir gündü topikte güzel anılarla dolmuş maşallah...Bu arada benden rahim filmi istendii şimdii yedim naneyi dedim kendi kendimee3,5 Yıldır direniyordum film çektirmmemm diye çok korkuyorum bu işten Napıcam bilemiyorum hayırlısı artık....
niye korkuyosun canım hiçte korkulacak bişey yok bende 3 ay önce çektirdim allaha şükür bişey çıkmadı
çok acılı oluyormuş falan diyor herkes kasıyorum kendimi ister istemez kaç dk sürüyor peki narkoz alayımmı almayayımmı
çok acılı oluyormuş falan diyor herkes kasıyorum kendimi ister istemez kaç dk sürüyor peki narkoz alayımmı almayayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?