BU DUYGU OTOMATİK OLUŞUYOR SANIRIM. BENDE KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM. SANKİ DAHA ÇOK SEVİLMEYE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE BİLEREK YAPMIYORLARMIŞ GİBİ GELİYOR. SONRA KENDİ KENDİME ABARTIYORSUN DEYİP TESELLİ ETMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ.Kızlar merhaba ben de aralık annesi olacağım Allahın izniyle.. Ancak bi sorunum var eşim işlerinden dolayı benle ilgilenemiyor bende ailemin yanına geldim bir süredir. Eşimin ailesi de çok ilgisiz davranıyorlar kendimi kötü hissediyorum dışlanmış istenmiyor gibihormonların etkisi mi anlayamadım ama yalnız hissediyorum kendimi
BU DUYGU OTOMATİK OLUŞUYOR SANIRIM. BENDE KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM. SANKİ DAHA ÇOK SEVİLMEYE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE BİLEREK YAPMIYORLARMIŞ GİBİ GELİYOR. SONRA KENDİ KENDİME ABARTIYORSUN DEYİP TESELLİ ETMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ.
amin canım amin ben çok evhamlı oldum bu hamileliğimde. bebeğimi hala hissetmiyorum birşey olacak diye ödüm patlıyorSanırım hamilelik etkisibebeğimize kavuşunca kurtuluruz umarım :)
amin canım amin ben çok evhamlı oldum bu hamileliğimde. bebeğimi hala hissetmiyorum birşey olacak diye ödüm patlıyor
Bebeginin cinsiyeti belli mi canimAynen bende hissedemiyorum hala. Allah a emanet yavrularımız. Ne gelirse ondan içimizi ferah tutalım
Bebeginin cinsiyeti belli mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?