Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam Arkadaşlar

Kimseler gelmez oldu terkedildi forumumuz ama ben hala umudumu yitirmedim belki gelirler diye yazayım dedim.

Çocuklarımızın 23 Nisanı kutlu olsun geçen sene bebeydiler bu sene elinde bayrak gösteri izlemeye bile gittiler maşşallah yavruşlarımıza.

Desert inşallah gösteriyi güzelce sunmuşsunuzdur canım.Bizde gittik gösteriyi dkkattli dikkatli izledi bayrak aldık hiç yırtmadı salladı durdu balondu simitti tam bayram çocuğu oldu sonra parka koşturdu kendi kendine kayıyor sıpam benim.Sonra eve çorbasını karpuzunu yedi uyudu.ee yoruldu.

Özledim sizi ya gelin artık.

Son düzenleme:
desert gözlerim doldu okurken ama hamile olmasan ve kızın iki yaşına gelmiş olsa bile bu duyguları yaşıcaktın. o konuda için rahat olsun vicdan yapma boşuna. ben de hiç istemiyorum bıraktırmak ama canıma tak dedi uykusuzluk. bıraksa da rahat ederdim yaniii :)) kim görse beni çok zayıflamışşşsıınn koca çocuk oldu o bıraktır diyolar. ama ben kıyamıyorumm. biraz daha emsin.

Kızlar slm.ayda bir giriyorum heralde foruma mavicim haklısın.inanılmaz kötü hissettiğim günlerin ardından Rabbim yardım ettide sütten kesmemi başka şeyler telafi etti gönlümde.mesela yemek yemeyen esilam artık yemek yiyor.arada verilen atıştırmalıklara ihtiyaç duyuyor.mamam diye geliyor yemeğe:) gece uyumayan 2saat uyuduğumda ooooo dinlendim yav dediğim , beni aylarca göğsüm dışarda yatmamı sağlayan saat başı uyandıran kuzum artık birkaç defaki bazen yalnızca bir defa uyanıyor.ve pışpışla hemen geri dalıyor:) bunlarda beni mutlu ediyor. Ha unutmadan birde kazağımı açıyor ve göğsüme eee tüüüüü deyip tükürüyor:) Ama emzirmeyi özledim.

söylediklerin hayal gibi :) özellikle uyku kısmı. Allah nazardan saklasın. iyi oldu iyi. ikisi birden aradan çıkcak :)
sen nasılsın peki mide bulantıların nasıl. inşaaallaaah aşermeden atlatırsın. herkes bi sebeple bi şekilde bıraktırcak emmeyi hiç takma kafana.
kızlar siz nerdesiniz yaa ben de çok bakamıyorum ama iki dk fırsat bulup girdiğimde de kimse yazmamış diye üzülüyorum. gönül ehliyetini aldın mı. çocuklar nasıl.
biz çok iyiyiz Allah a şükür. Rabbim dert sıkıntı vermesin. ikimizde gribiz ama olsun alıştık :))

Yaa kızlarrrrr hastanedeyim.1haftadır öldm öldüm dirildim.taş düşürüyorum. Esilaya 1aylık hamileykende taş düşürmeye başlamıştım.olmayınca operasyonla aldırmıştık.şimdi yine aynı sıkıntı bu seferde taş daha böbrekte ama çığlık çığlığa bağırttı.yine aldırmaya karar verdik.pazartesi belden uyuşturularak ameliyat oldum.taşı kırdı birazını aldı ama böbrek içinde olduğundan çok müdahale edemedi bol su içip kum gibi dökeceksin dedi.o gece hastanedeyim tabi Allahım kimseye vermesin o sancıyı benim karnım oldu 9 aylık gibi.sabah dr gelene kadar 1sn ağrısız geçmedi.hemen ultrasona aldı.meğer operasyonda böbrekte ödem oluşmuş idrar dışarı çıkamayınca böbrek davul gibi şişmiş bulduğu bir delikten bütün sıvıyı karın zarı boşluğuna akıtmış.bu sefer demesinmi tekrar operasyon gerekiyor. Bu sefer genel anestezi ile uyuttular.böbreğede stent taktı.4gündür hastanedeyim.esilama hasret kaldım.yanıma getiriyorlar sarılamıyorum.şimdi şükür Rabbime iyiyim.4ay sonra stentin çıkarılması gerekiyor tekrar operasyon olacak.dua edin ne olur.bu arada kadın doğumcımlada istişare halinde ilerledi şükür bebektede sıkıntı yok.mavi iddiayı kaybedecek gibisin dr kıza benzetti ama erken daha dedi.ay sonuna netleşirmiş.sağlıklı olsunda.yani emzirmeyi iyiki kesmişim dediğim o kadar çok şey yaşadımki.herşeyde var bir hayır.

deserttt canım çookkk çokkk geçmiş olsun acil en tezinden şifalar canım çok geçmiş olsun ya ((

Kendini iyi hisettiğin bir ara yaz bana nasıl kestin bende çok bunaldım herşeyi yiyor şu işe başlamadan bende bitirmek istiyorum 18 aylıkken canım anlat nasıl yapıcam

MAvi aldım ehliyetin dosyasınıda emniyetten randevu alamıyorum alamadım ehliyeti daha ama kazandım yani :))

Bizde iyiyiz cansum öksürüyor iğne yiyor paşam iyi yazı keyifle hasretle neşeyle bekliyoruz bakem.

selamlar desertim canım nasıl oldun çıktınmı hastaneden ne yaptın ne ettin merak ettim seni tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar neden boşladık burayı biz yaa bebekler mızmız kez daha çok girerdik byüdüler artık diyemi gelmiyonuz nedir ne değildir.

Benim paşa baya dillendi herşeyi söylüyor herşeyden anlıyor fena yani.

selam canlar bence artık gene dertleşme zamanı geldi geçiyor bile hele gelin ya.

Benim küçük adam 2 yaş sendromuna girdi sanırsam herşeye ıhhı hayır gel altını alalım ıhhı yemek ıhhı giyin ıhhı inat aksi sinirli :)))) bindir dil dökersem ikna ediyorum acelem varsa çıplık çığlığa sizde durumlar nasıl

Gönülllll çok sağol canım.çıktım hastaneden işede başladım.ama sıkıntılıyım biraz.stent takılı böbrekte ağrı yapıyor.idare ediyoruz.16haftalık olduk bizzzz ve cinsiyeti öğrendik dünnn.bir prenses var yanınada bir prens yakışır dedi dr.erkekmiş:) paşa geliyor:) ben kız istemiştim yaşları yakın diye sırdaş arkadaş olurlar diye.ama bunada çok sevindim:) dr.erkek deyince heyecanşandım valla:) sağlıkla hayırla gelsin inş.
2yaş sendromu deyince benimhatundahetşeye hayıy ddiyor.ağzını yerim senin diyorum onada hayıy diyor:) bez değiştirmek kabus gibi.yemek zorla yiyor.rahatsızlanınca bende çok ilgilenemedim diğerleride inatlaşmayı öğtettiler yada dönem itibayle çocuk keşfetti ve istemediği herşeye ağlıyor maalesef. Birde kardeş gelince ne olacak diye korkmuyorda değilim hani.
Sen iş bulabildinmi bekliyormusun.inş gönlüne göre biryer çıkar karşına.öpüyorum paşanıda.
Diğerleri zaten tamamen bıraktıda mavi yazsa bari

yazarım canlar siz isteyin :))
aynı durumdayız bikeree onu bilin. dün yarım sorular sordum hepsine ııı ıhh ve ğook diyo. gül gül öldüm :) kağan seni döveyim mi diyorım ğok diyo öpeyim diyorum ııı ıhh ısırayım yok altını değişelim mi ı ıhh :) yarım saatin sonunda parka gidelim mi dedim kakk diyo :)
tam bir gezenti hiç eve girmek istemiyo. market gezme ev oturması ordan park öyle anca ağlamadan giriyo eve. banyodan zor çıkarıyorum. bıcı bıcı yapalım mı demeyegör banyoya gidiyo kıyafetleriyle duşa giriyo koşa koşa.
desert çook sevindim canım Allah hayırlı evlat etsin. erkekle de kanka olurlar merak etme. ohh hazır arkadaş ona öyle mutlu olcak ki görürsün. böbrekdeki stend ne zaman çıkcak canım. hep öyle kalmıcak dimi ağrı yapan bişeyse. Allah acil şifalar versin

doğumunuz kışa denk gelse de ince pijamalar tercih edin çünkü loğusa döneminde çok terleyeceksiniz. kış bitip bahar gelince de bebeğiniz tam kıvamında olacak. oh oh :) tadından yenmez. gelsin gezmeler :)

merhaba 21+3 gebeyim ve 2 haftadır inanılmaz ayaklarım ağrıyor şişlik yok ama sanki kemiklerim batıyorrrr ama finali düşündükçe herşeye değer diyorum :====

26. haftanın içindeyim bende 9 kilo aldım inanılmaz yoruluorum
işten ewe pestil şeklinde gidiorum çok rahat 1 saat ayaklarımı uzatarak yatıorum
doğum iznimi ertelemeden kullancam beklemicem doğumdan sonada ücretsiz izin planlıorum

allah güç kuvvet versin canım bende kısmetse 5 aralık gibi çıkıp eylül de işe dönmeyi planlıyorum :)

ayyyy gönülllll maviii nerdesinizzzz.bebişler ne alemdeee.bihaber olduk birbirimizden. facedeki gruplaradamı girmiyorsunuz? ya da hangisini takip ediyorsunuz? bu arada ben 2 hafta sonra ikinciye anne oluyorummmm:) yaa hadi yazın bişeylerr

Desrt rose allah hayirlisiyla bebegini kucsgina almayi nasip etsin.diger butun arkadaslarinda oyle. .
Esim 6-8 aydir maddi cikmazda.iflas ettik diyebilirim.annemde kaliyorum cok uzgunum ...bankalar ne esime ne bana kredi vermiyolar verse hersey cozulecek. .cocuklar babalarini sorup duruyolar.pek ugraaiyorum buralara hepinizi opuyorum Saglicakla kalin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…