Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
desert canım benim sen gene annemi olucan çok sevindim canım ya evet zorlanıcaksın bazen ağlıycaksın ara ara isyan mı etsen diyceksin ama ikisi arkadaş gibi büyüyecek sende ikisini bir arada büyütüp oh diyceksin ve bence çok çok iyi olmuş benim gibi 9 sene sonra yapınca inan daha zor anne için vahim oluyor tamda yaymaya alışmışken tekrar bunalım gibi inan küçükken zaten uykusuz veya uğraşmaya alışan vücuta çok gelmiyor ikinci etrafımdaki inanlardan biliyorum ama uzun ara sonrası zor oluyor seninki en ideali 2 yaş süper çok sevindim ama emzirmeyi bırak sen bedenen çökmeden büyüdü artık zaten yeterince emdi ne mutlu bu kadar emzirdim de canım sakın ha suçluluk duyma bak abla oluyo o artık :)))

katre sağol canım taşındık yerleştik çok rahatız anneme 2 adım okula 2 adım mahallem arkadaşlarım dostlarım akrabalarım etrafımda Allahıma şükürler olsun -30 var ama olsun (borç)

Paşam büyüyor ben çok karşıyım ama apartmanda 2 yeğen var erkek 4-5 yaş gurubu onlar hep tabanca ile oynuyorlar bizimkide onlardan özeniyor dış dış diyor atıyor gönek üstü yere kendini polisçilik oynuyorlar yok dış dış diyorum yapışıyor oyuncakçıda Yani fena memeye aşırı düşkün pıh diyor memeye :26: pıh pıh peşimde bütün gün :)))) Gece 3 saattee bir emişiyoruz işe başlayınca napıcaz bilmiyorum iş bakıyorum hala bulamadım.

Öyle gün geçiriyoruz işte

Desert çok sevindimmmm Allah mübarek etsin. Kıskandım bende istiyorumm :)) Allahım banada böyle ansızın istemeden beklemeden ver süpriz olsun amin :))) çok iyi olmuş tatlım hiç üzülme Rabbim kolayını verir. Bunlar büyüdü adam hanım oldular bi 9 ay sonra nolurlar düşün. Hiç vicdan yapma. Bende istiyom bendeeee :)

Gönül evin hayırlı olsun canım güle güle oturun. 30 ne kii hiç dert etme millet sıfırdan giriyo eve senelerce ödüyolar. Şükret bence.
O memekoliklerden bi tanede bende var. Yapışık ikiz gibi olduk. Ben sana nolucak söyleyeyim. Benim gibi mor gözlerle uykusuz bitkin işe gitceksin akşama kadar kahveyle ayakta durcaksın. Masana kafayı koyup 2 dklık molalar verceksin :))) ama eve gelipp anneee diyen oğluna kıyamayıp koşturmaca futbol falan oynıcaksın zaten sıfır olan enerjini eksilere düşürüp pert yatıcaksın. Ama o da ne yine uyumıcaksııınnn :) iğrenç dimi. Ama herşeye değer benim paşam. İşim de iyiki var. Bunada şükürr.
Bende eğitime gidicem 5 günlüğüne. Şöyle bi iki yaşında olsaydı memeyi bıraktırmak için mükemmel fırsattı ama şimdi paşamda benle gelicek ona bakmak için baba veya ananede :)) al sana haybeden masraf. Kötü oldu şu sıkışıklıkta neyse en azından küçk bi tatil olucak bizede.

mavicim bilmemmiiiii ben o uykusuz işe gitmleri gelince cin gibi karşılayan çocuk olayını bitane büyüdü öyle ya bende :)))) Cansu sabaha kadar emerdi belki 1 saat ya uyurdum ya uyumazdım aynen koyu kahveler ile dururdum ayakta hep :))))) Ama güzeldi be o günlerde hani beni annemmm diye karşıyalıyışı oda başkaydı işte ,,,

Bakalım arıyorum bende kafama uyana atlıycam hemen kısmetse bizim sıpada attacı oldu eve girmek istemiyo bugün ablayı bıraktık okula ordan parka az bisiklet kapı önünde ee yeter hadi eve attaaaaaaa ne bağırdı ne bağırdı eve girmiycekmiş olur :)))) Neyse ikna ettim yedirdim çorbasını emiştik uyudu :)) Akşama ablayı alıp gelince ikinci kıyamet :))))

Yaaa kızlar moral oldu valla.salı günü dr.gittim.5-6haftalık gibi dedi.anlayacağınıZ gibi adet tarihimi bilmiyorum. Köylü kadından beter hissediyorum. Hatta en son ne zaman adet oldum onuda bilmiyorum.dr.danda utandım.yazmamışım.zaten uUn zamandırda bir unurkanlık gidiyordu.10 gün sonra tekrar gidicem. Bebeğin boyutlarına göre daha iyi anlarız dedi. Kimseye söylemedik.sadece eşim ben birde siz biliyorsunuz. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum artık.dr dan çıkınca ki yalnız gitmiştim arabaya bindim kapıyı kilitledim bağıra bağıra ağladım desem yeridir.ha istemiyorum diye değil.ultrasona girince niyeyse hiç heyecanlanmadım ultrason kağıdını koydum çantaya bakmadım hiç.bu heyecansızlık ağlattı benide.bir kaç gündür aşırı uyku isteğiyle ve bulantılarla baş ediyorum.emzirmeyede dr devam edebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.beslenme önemli sadece katrecim dinende baktım herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.okuldan gelince sarılıyor memeeeee diye üstümü açmaya çalışıyor.gece koynumda yatıyor sürekli emiyor.devam edicem sanırım.Rabbim hayırlısını nasip etsin. En kısa zamanda darısı maviye diyelim.gönülcüm sağolasın.ya gitmeyin de valla sizde yapın işte tekrar:) bana arkadaş lazımmm:)

desert canı bende yiğitte test yapmıştım 2 çizgi görünce çok ağlamıştım eşimi arayıp kızmıştım neden neden senin iteğin oldu ben istemiyordum diye eşim çok istiyordu bende hep hap kullandımya olmaz diyordum 1 hakta tutmuştu çok üzülmüş üzüldüğüm için oğluma karşı kendimi suçlu hissetmiş dahada üzülmüştüm :))))

Allah siz tek çocuklulara versin bacım benim musluklar kapandı :)))) 2 yeter Allahım onlara sağlık versin benim komşumda emzirdi şimdi küçük 2 aylık büyük 1,5 yaşında ikisi birden emiyo ve maşşallah sübanallah bol bol sütü var rabbim veriyo işte.PEs etme devam et ama bünyen dayanırmı bilmiyorum onun dişler resmen çürüdü karardı emzirmeden sonra tedaviye gidicek kadıncağız.

selam kızlar nasılsınız ?

Desertçim nasılsın canım bebiş nasıl ablası nasıl inşallah iyisinizdir.

Biz çok iyiyiz esasen azcık burnumuz akıyor soğukalgınlığı geçiriyoruz ama hakkıdır hiç evde durmuyoruzki park sokak okul hep sokaklarda hava larda güzel e haliyle normal.

Biz traş olduk teyzeleri babası kestirdi paşamın saçlarını dedik yaza uzasın keltoş oldu ama sanki saçları kesilince bebekliği gitti birden gözüme büyük geldi paşam.

İnanılmaz birşey ama büyüdükçe ben rahatlıyorum ve daha kaliteli zevkli vakit geçiriyoruz parkta çok eğleniyoruz kaykay tahtravalli hepsine bayılıyor hiç korkmuyor yani keyifli günler geçiriyoruz.

Dün süt kızım bendeydi annesi kuaföre vs gitti 3 saat 2 bebişle kaldım ikisinide emzirdim sırayla desert tecrübe ettim de olucak yani az stres oluyor insan ama sürekli olsa alışılıcak bir durum endişelenme büyük olan küçük olanı idare ediyor o çok komik ben ikisini aynı anda emzirdim biri sağa biri sola acayip zevkliydi.

Bizden haberler böyle.

Bende aralikta dogum yapicam allahin izniyle benide araniza alirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil hissediosun bende hicbir belirti yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar buradaki dostlarımın bebişleri 16. aylarına girdi.2012 aralıkta doğurduyduk biZ :) ben dayanamadım tekrar yapayım dedim de söylemesi ayıptır:) o yüzden biz yeni hamişler olarak yeni bir sayfa açalım en iyisi:)

Gönülcüm bulantılarım başladı. Ağır geçiyor yine. Okuldada 23nisan koşturmacası.ama adapte ıldum iyice. Ailemdeöğrendi.gizleyip geç söyleyecektik sözde ama bulantılardanherkes anladı:) kuzumda gece ateşlendi yavrum diş çıkacak ggaliba.eli ağzında hep.bizden haberler böyle.öpüldünüz:)

biz susalım yeni hamişler konuşsun o zman :)) biz arada danışmanlık yaparız. desert ilerde öyle rahat edeceksin ki imreniyorum sana. Annem de bana diyo. kız şeyma ha bir ha iki yap şuna bi arkadaş ikisinin derdini birlikte çekeleim sonra rahat ederiz ben biraz dinleneyim işime alışayım çok beklemicem. nasipse 2 3 Allah ne verdiyse doğurcam :)
oğluşcumm büyüdü artık yaa herşeyini kendi hallediyo. getir götür yaptırıyoruzz işimizi bile görüyo. dün diyorum ki yemekte. oğlum git tuz iste annaneden. koşa koşa gidiyo tuşşşş diyo :))) yerim yaa kocaman oldu maşallahh. kendinden büyüklkerle savaş yapıyo kıran kırana oynuyo küçük görünce aaa beebek diyo sakin oynuyo. Rabbim şuncacaık bebeye bile merhamet vermiş. onu izlemek öyle keyif veriyokiii anlatamam.
benim tıfılım 12 kilo 82cm sizinkiler nasıl? ben biraz üzülüyorum süt yoğurt vs. yiyemiyo ya geri mi kalıyo diye. N eyse yinede şükür Rabbime. iştahlı da prob yaşamıyoruz. yiyebileceği herşeyi götürüyo şişkomm.
biz bu haftasonu antalyaya gidiyoruz. benim eğitime. babası ben gelcem tek göndermem diye tutturdu nasıl bakcak akşama kadar bilmiyorum daha altını değişmişliği yok. anane yanımızda old için.. bakalım napıcak 1 hafta.

Ya mavi başta çok büyük şok oldu bana.Allah biliyor ya düşünmüyordum.ama aklımdada hep ikinci çocuk için en doğru zaman ne zaman sorusu vardı.Rabbim cavabını yaşatarak verdi.şimdi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş diyorum. Etrafımdanda hep olumlu tepki alınca daha iyi hissettim.ikisi arkadaş olur büyür giderler.hazır yalnızda değilim.bakanlarımda varken.:) benim kuzum zayıf gidiyor artık kızlar yaa.10.800 lerdeydi.dr düşük dedi.ama hiç oturmuyor.sürekli hareket halinde.bir uyurken dinleniyor. Yemeside kötüleşti.artık herşeyi reddediyor. Annemde emzirmeye devam ediyorum diye kızıyor. Süt zayıflatır diyor. Kesmeye niyetlenicem diyorum bacaklarıma sarılarak kendini yere atarak meme diye ağlıyor. Valla napsam bilemedim.bu arada mavi başka sayfalarada hiç yazasım gelmiyor ya:) bi araştırayımda pıtırcığada arkadaş bulayım :)

yaa başka sayfada napıcan abileri ablaları ve tecrübeli teyzeleri yeter pıtırcığaa :) yerim onuuu. bu kız mı erkek mi sence bahsi açıyoruuumm bence erkek :)))) bıraktırma memeyi bence. 2 yaşına kadar emzir. eskilere ne bakıyon önceden ayıpmış çok emzirmek. beni 8 ayda kesmiş annem

Yok ya kesmicem.emdiği kadar emsin ki bende vicdan yapmayayım.cinsiyette her öğrenen aaa erkek olur inş diyor. Bende sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diyorum. Ama gönlümdende bir paşa geçmiyor değil.hayırlısı bakalım.eşim illa tutturdu öğrenmeyelim dr söylemesin uyaralım diyor.bende he he deyip geçiyorum.çatlarım meraktan.o kadar hazırlığı var.yani herşey silbaştan.şimdi en zor dönemeç 23 nisan.bizimki ağır oluyor biraz.20 gösteri çıkacak.2 tanesi benim.üstüne sunucuyum.artı kendi gösterimin birindede davul çalıcam.dua edinde kolay geçsin.kazasız belasız inş.

selam canlar desert bırakmayız biz seni gidemezsin öyle başka yerlere hımmmm biz kanki oluruz pıtırcıkla bir olsun o aa :))))
Yaparsın sen o gösteriyi de ikinci bebişide olur hepsi yeterki iste isteyince olmayacak şey yok bencede emzir bakma sen kimselere bende bazen uflasamda 2 yaş en az diyorum emziricem banne.Paşamla bakışa bakışa ne güzel emişiyoruz biz.

Bizim tombik 13,500 gr 82 cm boy herşeyi yiyo maşşallah tek sorun balıktan hiç hazetmiyo onuda yemesin amannn :)

Bizimkide maşşallah herşeyi anlıyo derdini anlatyıyo ablaları abileri şikayet bile ediyo ama öyle çok dilli değil hala 20 yi geçmez söylediği kelimeler çekmece dolap karıştırma huyu hala devam işimiz zor vallahi.Parka kaykaya salıncağa bayılıyor ordaki akranlarıyla çok güzel oynuyo.Bizden haberler böyle.

Kızlar slm herkese.ben kızımı sütten kesiyorum. cumartesi günü yara bandı yapıştırıp gösterdim.şok olmuş gibi bakakaldı yavrum.gwce çok ağladı.babasıyla başka odada yattılar.ben yanına gitmeden susmadı.koluma aldım yüzüme öyle baktıki isteyecek ama isteyemiyor.dudaklarını büzerek ağladı.o ağladı ben ağladım.hiçbirşey yemedi içmedi.başını göğsüme dayayıp kolumda uyudu.
Gündüz birkaçkez meme dedi ama annem eee olmuş deyince tekrarlamadı.gece yine ağladı ayakta babası salladı ama yok uyumadı.biraz tv izledik biraz süt içtik sonra yine kolumda uyudu.dün gecede yine uyanınca kolumda uyudu.yavrum başını memenin üstüne dayayıp öyle uyuyor. Sandığımdan daha kolay geçiyor galiba.hiç istemezken hamileliğin verdiği bulantılar mecbur bıraktı.kızımda 2 ay hastanelerde yat çık mahvolmuştum.şimdi bulantılar yine ağırlaşıyor yemem içmem kesildi sürekli istifra başladı.Hastaneye yatmam gerekir yine diye mecburen hazırlıklı olmam gerekiyordu.16 ay emdi bunada şükür diyorum artık.ne yapayım.sütümü sağıyorum biberonda veriyorum yine.niyeyse emmeyi bırakırken bana karşıda soğuyacak gibi his bürüdü içimi.bugün 4.gün ve ben emzirmeyi inanılmaz özledim kızlar.çokça sarılın kuzularınıza.

desert canım Allah kolaylık versin inan bende çok korkuyorum o sütten kesme olayından arkadaşım 1 yemek kaşığı bala 1 tatlı kaşığı tuz katıp sürmüş memesine ve vermiş çocuk öğ yapmış birdaha istememiş tabi ağlamalar yaşanmış gece ama anen annesinin kucağında sızmış 3 günde bitirdiler ben gece uyanmalrından çok bunaldım 2 saatte bir kalkıyoruz artık deliksiz uyuması gerek ama hazır değilim ben bıraktırmaya belki diyorum kendi bırakır 2 yaşına kadar inşallah.

Senin durumunu ben cansuda yaşadım kus kus hep serumlarla ayakta kalmıştım Allahtan yiğitte olmadı hiç acaba diyorum size bir kız dahamı geliyor hani bir his sadece Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım.

Bende iş görüşmelerine gidip geliyorum bakalım hayırlısı zor olucak 2 çocuk ve iş ama olucak ben hazırım çocuklarda hazır yiğiti bırakınca anneme hiç sorun olmuyor cansuda varya çok rahat kalıyor cansu zaten dört gözle işe gideyim istiyor biliyor anane pışpış anne işe gidince her dediği oluyo madden manen çok istiyor yani artık durmamak lazım daha fazlada bakalım kısmetimiz nerede çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…