Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Hayirli olsun insallah bu embriyo yapistirici nedir hic duymadim
Sağol canım. Arastirdigim kadar ile hyaluronic adında bir asit varmış genel olarak implantasyon donemde rahimde oluşuyormuş . Embriyo glue bu asitden oluşuyor ve embriyo transferden once 10-30dak bu asitin icinde bekletilip transfer yapıyormuş (aslında embryo yapıştırmıyor mantık olarak ) ve özellikle 39 yas ustu ve başarsız implatasyon olan hastalarda dondurulmuş embriyolar icin kullanilyormuş

Aaa ilk kez duydum ben memorial dayim bi sorsam mi doktoruma ? Hangi merkez senin ?

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin inş bu sefer bebeğin seninle olur..eğer meliyat olmadıysan histeroskopi gibi dr.lar beklemeye gerek yok diyor yani sen sadece bu adet dönemine kadar düzenli dengeli beslen poitif düşün yeter

inşallah sana bu sefer bebeğin tutunacak

Bende tekrardan tüp bebek yaptım v histeroskopi oldum miyom çıktı operasyon geçirdim histle birlikte rahime çizik atıldı ve bir tane yumurtam toplandı oda döllendi donduruldu .şimdi iki tane embriyom var dr.um ikiay dinlen dedi histeroskopiyi 29 ekimde oldum .aralık adetimle eğer rahimde bi sıkıntı yoksa o iki embriyomu alacağım bende şimdi hem dinlnme hemde bekleme aşamasındayım heyecanla.

Sağol canım. Senin 1 tane donmuş vardı ve sen tekrar yumurta büyütüp opu mu oldun? Yanı histereskopi yaparken bir yumurta toplandı demişsin. Çizik atılmak çok iyi diye duydum hadı hayırlısı inşallah bu sefer olur

Evet cnm tekrar yumurta büyütüp aynı zamanda hist. Oldum ondan tek yumi çıktı şükürki döllendi donduruldu geçen denemede de bir embriyom vardı dondurulmuş iki tane inş onları alacağım.inş cnm inş hepimizin emekleri inş evlatla mükafatlandırır rabbim hayıırlısı ile

Çok iyi canım ya hem yumurta toplama hem hist. Ben daha hist olmadım doktorum gerek görmedi ve güvenmekte başka çare yok. Dondurulmuşlar daha güzel sonuç veriyor dedi doktorum hayırlısı bakalım.

Tesekkur ederim canim evet o zaman ya nasip diyelim adet olamadim ki 2 gune olurum heralde hcg c tesi 16 ya inmisti..( bugun yarin gelir bende tedaviye baslarim kist falan sorun yoksa doktor da oyle demisti zaten kist engel yoksa baslarsin dedi hakkimizda hayirlisi kizlar hepinize duaciyim

Merhaba canım inşallah tutar. Embriyo yapıştırıcı duymamıştım hiç ama çok mantıklı bişey olabilir. Hangi hastanede tedavi görüyordun?
Canım bende devletten tüp bebek sağlık raporu almak İçin hastaneye gidip geliyorum şuan. Ama o çıkma sürecindeyken özelde tedavi gördüğüm hastanede bir embriyom kalmıştı donuk, onu Aralık ortasında transfer ettireceğim. Histeroskopiyi de sağlık raporuyla hangi hastanede devam edeceksem orda yaptırayım diyorum. Bu ara çok karıştım yani.

Anladım canım ben medicana'da tedavi görüyorum doktorumdan memnunum. Senin rapor çıkarma şansın varsa kesinlikle yaptır tabii benim maalesef yaş 39 olunca 40 yaştan gün almış oluyormuş da bana rapor çıkmaz diye okudum hayırlısı artık. Aralıkta transfer edecek olan embriyodan önce histereskopi lazım değil mi? Araştır bakalım haberdar edersin canım

Benim yaş 38e yakın. Rapor kullanabilmek için son bi senem kalmış. Değerlendireyim dedim. Bu tedaviyi uzun süre geçiren arkadaşlarımla konuştum, histeroskopini çok iyi bi yerde yaptır dediler. Geçen hafta Zeynep kamile rapor İçin gittim, oradaki doktor kendi yapabileceğinden söz etti, Hsg filmi yanıma almamıştım, getir karar vereyim dedi. Sırada bekleyen Kadınlar oradan çok memnundu, tüp bebeği burda yaptır mutlaka dediler hep. ben ikinci çocuğa geliyorum diyenler oldu. Herşey çok detaylı inceleniyormuş. Kafamı karıştırdılar, rapor alıp özele geçecektim. Şimdi Zeynep kamilde mi devam etsem bile diyorum. Kenarda duran donuğun kalitesi iyi değil demişlerdi ona pek güvenmiyorum. Nedense ona dair hiç umudum yok. Tüp bebek raporunun çıkması iki ayı bulurmuş, onu beklerken bi denemiş olayım, sonra baştan başlarım dedim.

evet o zaman doğru düşünüyorsun kalan embriyo bir dene bakalım bazen çok umutsuz yerden sürpriz gelebilir.
Rahım filmde rahım ile ilgili bilgi veriyor aslında bence eğer rahimde bir sorun yoksa histereskopiyi ancak çızık attırmak için yaptırırım diye düşünüyorum canım

Anladım canım çok haklısın. Rahim filminde sıkıntı yoktu, geçen sene kürtaj olduğum İçin de doktorum sıkıntı olduğunu sanmayalım ama bi histeroskopi yapalım demişti. Ondan acele etmedim. Bu arada sana da tekrar dualarımı gönderiyorum. İnşallah bu sefer muradına edersin. İnan bana sizden güzel haber gelince kendim kadar seviniyorum Canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar embriyolarinizin kalite durumu ne bilginiz var mi? Benim 2 dondurulmusum var. Ikisi de 5. Gün birisi 2aa digeri de kavitasyonmus. Gecen bir doktora basvurduk genetige yollayalim dedi ama benim aklima yatmadi. Ne yapsam bilemedim her 1 embriyo icin de 350 dolar istedi. Fikirlerinzi alabilir miyim?

B BABY cnm embriyo yapıştırıcı nedir?benim temmuzda 5.gün 1.kalite 2 tane koydu tutmadı. 32 yaşındayım. 2.için çık korkuyom. Ek olarak ne yaptı doktorun tutunmayi sağlamak icin

Canım bugün transferin vardı. Nasıl geçti?

B BABY cnm embriyo yapıştırıcı nedir?benim temmuzda 5.gün 1.kalite 2 tane koydu tutmadı. 32 yaşındayım. 2.için çık korkuyom. Ek olarak ne yaptı doktorun tutunmayi sağlamak icin
merhaba canim bugun transferde kullandilar embriyo transfer etmekten once 30 dakika ozel bir sivi icinde bekletip transfer ediyorlar bu da embriyonun tutunmasina yardimci oluyormus insallah hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…