- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
İnşaaInsallah canim insallah aralik sana uygurlu gelecektir 2 tane 5.gun bide dondurulmus olunca gercekten sansi artiyor bence tum duam seninle olacak ♥♥♥
aminnn inşallah cnm yılların hasreti son bulurInsallah canim insallah aralik sana uygurlu gelecektir 2 tane 5.gun bide dondurulmus olunca gercekten sansi artiyor bence tum duam seninle olacak ♥♥♥
Kişiden kişiye değişiyor ama 16_17 ci günü transfer oluyor..dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı gunu transfer ediliyor acaba
Merhaba bnm de pgt ye gonderdık 5. Gun embriyosunu 3 tane gonderdık 1 saglıklı 1 saglık sız 1 ı tasıyıcı geldi ikisi transfer olack aralıkta genetık merkezi ile konusun indirim yapıyor embroya bası 350 dolar alıyor hangı merkeze gonderdınızKizlar embriyolarinizin kalite durumu ne bilginiz var mi? Benim 2 dondurulmusum var. Ikisi de 5. Gün birisi 2aa digeri de kavitasyonmus. Gecen bir doktora basvurduk genetige yollayalim dedi ama benim aklima yatmadi. Ne yapsam bilemedim her 1 embriyo icin de 350 dolar istedi. Fikirlerinzi alabilir miyim?
kaçıncı günü oluyor acaba ortalama transfer günüBende aralikta insallah 5. Gun embriyosu transferi olcam dun adetim 2. Gunuydu gittim oksapar ve estrofem Verdi..rahme bakti ve 3 tane hormon istedi her ikisindede cok sukur sikinti cikmadi haftaya kontrol gel dedi o zaman soyleyecegim transfer gununu dedi bende durumlar Boyle cok heycanliyim
Canimm sanirim 16.17. Gunu filan olacak galiba haftaya belli olacak genelde oyle diyolar kontrolde soylicem dedikaçıncı günü oluyor acaba ortalama transfer günü
Ben 2. Gunu gittim dogal ilacsiz transfer benimki. Yumurtam buyudu afetin 15. Gunu yeterli buyukluge ulasti ve ovitrelle vurdum cat ign. Pzt gunu.. 1 aralik pazar gunu de transfer. 27 kasimdan beri de crino jel (her gun )prednol gunde bi tane ve rulid gunde 1 tane hap iciyorum bu haplar 4 gun kullanilcakmis. Enfeksiyon olmamasi icin rulid..prednol ise embriyonun vucudu yabanci karsilamamsi icin aliniyormus.Merhaba kızlar benm de aralıkta 5. Gün transfer olack ıns Adetin kacıncı gunu doktor muayenesine gittiniz kac gun aralıkla muayene çagırdı doktor
Adetin 20. Gunune denk geliyor transferler genelde benim ilk 2 transferim de 20. Gun olduBen 2. Gunu gittim dogal ilacsiz transfer benimki. Yumurtam buyudu afetin 15. Gunu yeterli buyukluge ulasti ve ovitrelle vurdum cat ign. Pzt gunu.. 1 aralik pazar gunu de transfer. 27 kasimdan beri de crino jel (her gun )prednol gunde bi tane ve rulid gunde 1 tane hap iciyorum bu haplar 4 gun kullanilcakmis. Enfeksiyon olmamasi icin rulid..prednol ise embriyonun vucudu yabanci karsilamamsi icin aliniyormus.
Kesinlikle dondurulmus daha rahat. Hele bir de dogal transfer ise cok cok daha konforlu. Dogal transferde daha az ilac aliyorsunuz vucudunuz daha rahat oluyor.hayirlisi arkadasim bende 1 aralik :))Benimde ilk dondurulmuş transferim 3 aralıkta olacak adetin 13. Günü. Bu ikinci tüp bebek denemem olacak. İlki eylülde taze transferdi. Tutmadı, bu kez daha kolay dondurulmuşlarla denemek
doğal transfer nasıl oluyor acabaKesinlikle dondurulmus daha rahat. Hele bir de dogal transfer ise cok cok daha konforlu. Dogal transferde daha az ilac aliyorsunuz vucudunuz daha rahat oluyor.hayirlisi arkadasim bende 1 aralik :))
Adetin 2. Gunu gidiyorsunuz adetleriniz duzenli yumurtaniz gununde catliyor ise dogal transfere karar veriliyor rahime bakiliyor kist varmi kalinlik durumu nedir diye sonra 10 ya da 12 gun sonra tekrar cagiriliyorsunuz yumurtaniz buyumus mu catlama evresine gelmis mi diye bakiliyor.eger rahim kalinlasmis yumurta buyumusse cat ignesi vuruyorsunuz ve 6 gun sonra transferiniz yapiliyor. Transferden 4 gun once falan crino jel kullaniyorsunuz ekstra hormon ilaci alinmiyor dogal transferde yani.. vucuda yogun hormon yuklemesi yapilmadigi icin yan etkiler daha az yasaniyor.doğal transfer nasıl oluyor acaba
teşekkürler açıklayıcı oldu evet sağolun. benim de bu ay yumurta toplama oldu adet olduğumda doktora gidecem dondurulmuş transfer olacak inşallahAdetin 2. Gunu gidiyorsunuz adetleriniz duzenli yumurtaniz gununde catliyor ise dogal transfere karar veriliyor rahime bakiliyor kist varmi kalinlik durumu nedir diye sonra 10 ya da 12 gun sonra tekrar cagiriliyorsunuz yumurtaniz buyumus mu catlama evresine gelmis mi diye bakiliyor.eger rahim kalinlasmis yumurta buyumusse cat ignesi vuruyorsunuz ve 6 gun sonra transferiniz yapiliyor. Transferden 4 gun once falan crino jel kullaniyorsunuz ekstra hormon ilaci alinmiyor dogal transferde yani.. vucuda yogun hormon yuklemesi yapilmadigi icin yan etkiler daha az yasaniyor.
Ilacli transferde ise adetiniz duzensiz ise pko sendromunuz varsa yumurta ne zaman olur catlama evresine gelir bu bilinmediginden ilaclarla(estrofem ile)rahim kalinlastirilip kontrol altina aliniyor ve adetin yine 10 12 gunu rahime bakiliyor bu yontemde yumurta buyutulmuyor aksine estrofem ile ostrojen yukleniyor size..boylece baskin bir folikul yumurta olmasi engelleniyor ve rahim kalinlastriliyor. Dolayisiyla cat ignesi ilacli transferde yapilmiyor yumurta olmadindan.
Adetin 20. Gunu de transfere cagiriliyorsunuz. Gebeligin 12 haftasina kadar estrofem ve crino jel( bu sefer daha yuksek dozda ) kullaniyorsunuz. biraz detayli anlattim umarim aciklayici olmustur hakkimizda hayirlisi
Hayirli olsun 1 ay bekletiliyorsun sen o halde. Risk grubundaydim ben fazla folikul olustugu icin ben 2 ay dinlendim opu sonrasi. Sizde kac embriyo gelisti.kaci donduruldu insallah ilk denemed3 tutar canim. Malesef benim gecen ay transferim kimyasal oldu simdi yeniden deneyecegim. Hayirlisi hepimiz icinteşekkürler açıklayıcı oldu evet sağolun. benim de bu ay yumurta toplama oldu adet olduğumda doktora gidecem dondurulmuş transfer olacak inşallah
benim 10 yumurta toplandı 6 si bölündü ve tek embriyo kalmış 5. güneHayirli olsun 1 ay bekletiliyorsun sen o halde. Risk grubundaydim ben fazla folikul olustugu icin ben 2 ay dinlendim opu sonrasi. Sizde kac embriyo gelisti.kaci donduruldu insallah ilk denemed3 tutar canim. Malesef benim gecen ay transferim kimyasal oldu simdi yeniden deneyecegim. Hayirlisi hepimiz icin
Çok açıklayıcı olmuş ilaçlı transfer benimkide adetin 2. Gününden beri ilaç kullanıyorum. 9. Günüm bugün, 13. Günde de transfer yapılacakAdetin 2. Gunu gidiyorsunuz adetleriniz duzenli yumurtaniz gununde catliyor ise dogal transfere karar veriliyor rahime bakiliyor kist varmi kalinlik durumu nedir diye sonra 10 ya da 12 gun sonra tekrar cagiriliyorsunuz yumurtaniz buyumus mu catlama evresine gelmis mi diye bakiliyor.eger rahim kalinlasmis yumurta buyumusse cat ignesi vuruyorsunuz ve 6 gun sonra transferiniz yapiliyor. Transferden 4 gun once falan crino jel kullaniyorsunuz ekstra hormon ilaci alinmiyor dogal transferde yani.. vucuda yogun hormon yuklemesi yapilmadigi icin yan etkiler daha az yasaniyor.
Ilacli transferde ise adetiniz duzensiz ise pko sendromunuz varsa yumurta ne zaman olur catlama evresine gelir bu bilinmediginden ilaclarla(estrofem ile)rahim kalinlastirilip kontrol altina aliniyor ve adetin yine 10 12 gunu rahime bakiliyor bu yontemde yumurta buyutulmuyor aksine estrofem ile ostrojen yukleniyor size..boylece baskin bir folikul yumurta olmasi engelleniyor ve rahim kalinlastriliyor. Dolayisiyla cat ignesi ilacli transferde yapilmiyor yumurta olmadindan.
Adetin 20. Gunu de transfere cagiriliyorsunuz. Gebeligin 12 haftasina kadar estrofem ve crino jel( bu sefer daha yuksek dozda ) kullaniyorsunuz. biraz detayli anlattim umarim aciklayici olmustur hakkimizda hayirlisi
Sizinle birlikte sayılır beraber gün sayarızKesinlikle dondurulmus daha rahat. Hele bir de dogal transfer ise cok cok daha konforlu. Dogal transferde daha az ilac aliyorsunuz vucudunuz daha rahat oluyor.hayirlisi arkadasim bende 1 aralik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?