Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Cok sukur iyi gecti canim evde dinlenyorum :))) Hayirlisi insallah hem heyacanli hem umutlu embriyo yapistirici kullandi , sende aralikta donmus embriyoa sans ver bence
Saol canım bi aksilik çıkmazsa donuk bebişi deniycem. Embriyo yapıştırıcıyı sayende öğrendim. Biraz araştırdım faydası oluyormuş, tutar inşallah Canım bu transferin, dualarım sizinle.

B Babydust80 canim nasilsin ? Neler yapiyorsun ? Test yaptin mi ? Hayirli haberler ver insallah benimde araligin ilk haftasi transfer olucak gibi..yumurtamin buyumesini bekliyoruz sonra dondurulmuslardan 2 tane konulcakmis

B Babydust80 canim nasilsin ? Neler yapiyorsun ? Test yaptin mi ? Hayirli haberler ver insallah benimde araligin ilk haftasi transfer olucak gibi..yumurtamin buyumesini bekliyoruz sonra dondurulmuslardan 2 tane konulcakmis
Hadi hayirli olsun bu sefer canim dondurulmus transfer gercekten cok rahatmis embriyo yapistirici uyuguladi insallah yapistilar :)))), ben daha test flan yapmadim taze transferde yaptigi hatalarimi tekrarlamak istemem :)))) Bide hic bir belirti yok nasil olcak ya 23 Kasim direk kan yapacam lnsallah adet flan baslamaz

Aayy hadi rabbim yuzunu guldursun. Bu yapistirici isini memorial da sorucam valla :)) kacinci gundesin.? Tarnsfer gununu saymazsak ? Kesinlikle dondurulmus cok rahattir. Birde ilacli mi yaptilar estrofem mi kullandin yani ? Benim bu ay ilacsiz estrofemsiz olucak transfer

Dogal olmasi bence iyidir canim benim estrofemli yaptilar bugum transferim 6.gunum 13 kasimda olmustum evet sor bence yapistirici ek olarak 850tl odemistim bakalim ise yaramis mi cok bos hissediyorum sanki transfer olmadim ama umudum var canim. Insallah sen bu sefer guzel haberler alirsin hepimiz 2020 anneler olalim

Olur insallah..bu arada benim 30 eylul transferim dogaldi hic tutmadi. Sonra 29 ekimde estrofemli ilacli yapildi o tuttu kimyasala dondu ama simdi doktorum ilacsiiz yapalim diyor..bilemiyorum hangisi iyi artik..hayirlisi hepimiz icin.

Olur insallah..bu arada benim 30 eylul transferim dogaldi hic tutmadi. Sonra 29 ekimde estrofemli ilacli yapildi o tuttu kimyasala dondu ama simdi doktorum ilacsiiz yapalim diyor..bilemiyorum hangisi iyi artik..hayirlisi hepimiz icin.
Canım kimyasal oldu dedin orda bir belirtin var mıyıdı?

Canım kimyasal oldu dedin orda bir belirtin var mıyıdı?
Vardi canim 4. Gunden sonra gogus agirlasti koltuk altina dogru dokununca acima hissi vardi. 5. Gunden sonra ayakta fazla durdumbi aksam belim agridi karinda adet olucakmisim gibi hafif doluluk hissi ve azicik agri hissettim en buyuk belirti goguslerim agirlasti canim.1. Transferimde bunlarin hic biri olmamisti anladim zaten hamile oldugumu. Bunlar ben 2 sene once dogal yoldan hamile kalmistim 1. 5 aylik dustu o da o zamanda gogus agrimdan anlamistim. Benim normalde adet oncesi agrim olmaz bu kadar goguslerde.insan vucudunu tanirsa farklari anlayabiliyor

Anladım canım senin bundan sonra transferlerin 2 tane olacak diye hatırladım baya dondurulmuş embriyoların vardı. Vaktı zamanı gelince olacaktır inşallah. Benim taze transferimde göğüs hassasiyet çok vardı ama sonucum negatif oldu o yüzden artık bu belirtilere pek güvenemiyorum. Ama anladım kı ne kadar çok ilaç o kadar çok belirti olacak ama hiç birisi hamilelik ile ilgili değil bence.

Her bunye farklidir.kisi kendini bedenini iyi takip ederse aslinda vucudumuz sinyaller veriyor bize :) ilaclari ne kadar kullansamda koltuk altima vuran agri bende direk gebelige isaret etti.ilk transferde de ilac kullandim ama hic agri olmadi mesela ...ha bi de su var bazi hamile arkadaslarim hamile kaliyorlar nerdeyse 6. Haftdan sonra gogusleri agrimaya basliyor. Dedigim gibi her bunye farkli..bende olan sende olmaz araliga az kaldi heyecan da basti valla

İi akşamlar cnm bugün test günü dü galiba kan testti yaptın mı inşaallah hamişsindir merakla bekliyoruz..

İi akşamlar cnm bugün test günü dü galiba kan testti yaptın mı inşaallah hamişsindir merakla bekliyoruz..
Ay canim ya ozur dilerim o kadar cok yerde yazmisim ki haber veremedim evet oglen 1 gibi kan verdim pozitif gordum cokkkkk sukur zaten hale etkisinden cikamiyorum pazartesi tekrar kan vercem bence bu embryoyapistirici etkilemis olabilir ya ama tabii allahim ol deyip olmustur heyacanliyim umutluyum hayirlisi kucagima almayi nasip etsin senin icin de dua edecem

Ayy maşaallahhhh rabbim tamamına erdirsin inş darısı sırayla bizlere olsun inş pazartesi değerlerin tavan yapsın.bu araa değerin kaç çıktı..

Sen ne zaman transfer olacaksin canim? 2 tane 5 gun degil mi ?
Aralık adetimle başlamayı istiyorum ama önce bi muayne olup dr.başla derse başlayacağım aralığın ortası gibi adetim evet 2 tane 5. Ci gün embriyosu benim miniklerim inş bende ve burdaki bütün arkadaşlarımda böyle güzel haberler veririz..

Insallah canim insallah aralik sana uygurlu gelecektir 2 tane 5.gun bide dondurulmus olunca gercekten sansi artiyor bence tum duam seninle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…