aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

sağol canım bende iiyim talyacım fbye ekledim :)) oradan konuşuyoruz varsa sizleride ekleyelim

aynen öyle kocam izin vermiyoooooooookaydirigubbakcemile3ya benim ki çok kıskanç.birde lisede falan bana aşık olanları anlattım salak gibi bulurlar seni askıntı olurlar katil olurum diyooooo:umursamaz:aslında hoşuma da gitmiyo değel :)) aşık bu adam bana yaaaaaaŞeniz

talyaaaa facebokunu banada verr eklimm senii.....özelede bakarım varsa ordan eklerim seni.....
bu arada sonucu tabiki bildiririm talyacım.....
benim eşimde izin vermiyoduu çook ısrar ettimm benim kurs arkadaşlarımm bi grubu vardıı ondan çok istiyodumm ve sonunda eşim kabull etti.....

MERHABALAR....
bende 3.deneme için tedaviye başlamış bulunmaktayım...
dün bebek aspirini ve elevit içmeye başladım...
inş aralık 1.ndede lucrinle iğnelerime başlıyacağım...
ben 32 yaşındayım,pko hastasıyım.
2 denememizdede döllenme ilie ilgili problemler yaşadık,
inş şimdi geniş kapsamlı bir araştırma yapılıcak ve bu sefer dahada umutlu olacağım...
ALLAHIM HEPİMİZİN UMUTLARINI YEŞERTSİN İYİ HABERLER VERELİM BURADAN..
herkese yürekten DUA EDİYORUM,İNŞ BU SEFER BEBEKLERİMİZ BİZİMLE OLURLAR...

slm kızlarrrr aralık ayı tüp bebe yapanlar burada bulusmus benide aranıza alırmısınız bende ins allah kısmet ederse ikinci tedavimi olucam bayramdan sonra aralıkın 3 ü gibi adet olucam ve adetin ikinci günü gidiyorum eger bir terslık cıkmazsa ben aynı merkezimi düsünüyorum memrialde tadavi olmustum bes ay öncesinde simdi tekrara oraya gitmeyi düsünüyoruz allah yardımcımız olsunnn herkesin tedavisi hayırlı olsun insssss herkesin bayramını kutluyorummm

kızlarrr ikinizde hoşgeldiniz aramızaaa....
nevin canım sende özeldennn face nii yollasanaa bana......

:))) sen kazanmışsın :)) bence izin verilmeyecek bişi değilki :)

kızlarr ya sie bise sorabilirmiyim ben ilk tedavimde gonalf f kullanmıstım uzun protokoldu benim tedavim ve o kadar ilca kullanmama ragmen yasımda 27 ama 4 yumosum tek olmustu ve bir sürü ilaca param gitti ben simdi kısa protokol olcam galiba ve gonal f kullanmak istemiyorum perugon isticem doktorumda bana gülecek sizce farkı varmıdır bu ilacların

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... ...............tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. .................azosperm
16-Özlem...............32..................3.deneme....................pko
17-ELGİZ...............27...................2.deneme....................sperm azlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…