aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

çok sevindim inşallah bendede sorun olmaz.benim doktorumda ulun bey.gerçekten insanı rahatlatıyor.biz önce başka bir merkeze gitmiştik .eşimden sperm çıkmasına rağmen tese ameliyatı olacak demişlerdi.burda çok bilinçli davrandılar.

canım benden doktorum şimdi tes istemedi ama benim zaten bütün hormon testlerim, simir testi ,vitamin teslerim yapılmıştı.doktor sadece jinekolojik muayene yaptı yaşımda genç olduğu için her şey normal dedi.sadece vitamin verdi bir de hastalanma beslenmene dkkat et dedi.acaba bunlar dışında başka teste gerek var mı ki:uhm:

ne güzel bende sevindim senin adına..emin eldesiniz bence..inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..görüşelim sürekli haberdar olalım birbirimizde..belki karşılaşırız..kaydirigubbakcemile5

ulun bey benden de gereksiz hiçbir test istemedi..hatta hiç test istemedi..bi önceki ay hormon testi yaptırdım diye onu bile yaptırtmadı...ama ilk denememde unutamıyorum gider gitmez toplam 1000 tl test parası verdim..

banada ilk denemede bi dünya test yaptılarda ne oldu..1 tane bile yumurta toplayamadılar...

dr.una güven canım....bende toplamaya kadar hep tereddütlerim vardı aynı şeyi yaşarmıyım diye...ama çok şükür olmadı tahmin edemeyeceğim kadar fazla yumurta toplandı...

bazı merkezler insanı sömürüyor. bir de bizde alışkanlık mı olduğundandır nedir bizden işlem yapmadığı sürece para talep etmediklerinden tuhafımıza gitmişti.ben kaygılıyım ama eşim sorun çıkmayacağına neredeyse emin inşallah hepimizin sonucu iyi olur buradan birbirimizi takip edip destek olalım.

canım inş. bu defa herşey yolunda gider..

evet benim eşimde hiç test istemeyince garipsedi ama zaten elimde önceden yapılmış bi sürü test sonucu vardı..

rabbim inşallah pozitif sonuçlar alırız... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ilk iki denememde benden de hiç tetkik istemediler ama bence en azından 2. denememde araştırma yapılabilirdi. tabiki gereksiz testlerin istenmemesi gerekir ama internette bile kısacık bi araştırma yaptığında tedaviye başlamadan önce mutlaka bakılması gerken şeyler olduğu yazıyor. maalesef ilk denemeler benim tecrübesizliğime denk geldi. bu denemede inşallah her şey yolunda gider ve hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım...

tabiki canım yapılması gereken testler var..çiftlerin sorunlarına görede değişir...ama bazı merkezler varki.aynı testleri tekrar tekrar yaptırıyorlar..ben bunlara anlam veremiyorum...yoksa tabiki sizin ilk denemenizde yapılmalıydı....benim tüp bebek denemelerimden öncede 1,5 sene hastanelerde yaptırmadık testlerim yoktu..ama gene istiyolar gene istiyolar...hemde sonuç hep aynı....

KK ÜYE ADI.....................YAŞI..........KACINCI DENEME.........SORUN
Cornelia35......................... 21 .............1.deneme............... mıkroenjeksıyon morfoloji &2
Meryem42......................... 24 .............3.deneme .....................sperm azlığı
Nefes55............................ 23 ..............1.deneme .....................sperm azlığı
Nevin_...............................28 ..............1.deneme .......................tpler ypışık görevini yapmıyor
iipek................................. 30 ..............2. deneme .....................tupu kapalı ayrıca morfolojı de 1
hilall85............................. 23 ...............2.deneme ......................oligo spermii
yasemin33....................... 34............... 1.deneme....................... Morfolojı%0
Deryaber.......................... 30 ...............1.deneme .......................Sperm hareketsizliği .

yeni gelenler ekleyin sizlerde listeye...

inşallah...sudenaz senin transferin ne zaman canım.sen işin büyük bir bölümünü atlatmışsın.darısı başımıza.bir de verdiği ilaçlar iğne olacakmış sanırım ve göbekten vuruluyormuş doğru mu kızlar.ben çok korkuyorum yaamafoldumben

evet öyle ama acıtmıyor pek dediler banada:)) bende çok korkmuştum araştırdım:))

seninki bnden önce başlıyor ne de olsa nevincim söylersin acıyıp acımadığınıkaydirigubbakcemile3

evet canım göbişten..ama hiç korkma yaa ben pek alışkınım..hiç acımıyor..bide benim yumurtalarım geç büyüdüğünden daha uzun süre kullandım..16 gün iğne kullandım en fazla günde 3 adet kullanıyordum son5-6 günde...

tedavim uzun sürdüğünden rahmim gebelik dönemini kaçırmış....ondan ziyade emriyologlarda fazla yumurta toplandığından rahim su toplamış şişmiş olabileceğinden ertelendi..şimdi adet olmayı bekliyorum..adet olunca dr.a gidip kist kalıp kalmadığına baktırıcam kist yoksa dr.uygun gördüğü tarihte olacak....kist varsada bi sonraki ay artık..hayırlısı neyse o olsun

iğne acısnı düşünmüyorum çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor ya anlatacam sana canım merak etme :))

zor olur ama uzadıkça vakit geçmez hiç

zor olur ama uzadıkça vakit geçmez hiç

evet öyle bir an önce kavuşmak istiyoruz ama 2 senedir bekliyorum 1-2 ayın lafı olmaz benim için yeterki gelsin

iğnedende hiç korkmayın hiç acımıyor göbeğinizin yanından vuruyosunuz..deneyince hak vericeksiniz..iğnelerin ucuda şeker iğnesi kadar minicik zaten...

slm kızlar bende aralık 5 te gidecem görüşmeye bu igneler adetliyken başlıyor heralde ben hesap ettim benim transver kısmet olursa 1 ocak olacak ilk defa yaptıracam 1 oğlum var ondan sonra tüplerim kapanmış inşallah fazla yıpranmam bu yolda

ben aslında bu ay başlayabilirdim ama eşimin işi yüzünden aralığa kaldı hayırlısı olsun hepimiz için.yumurta toplayınca çok fazla istirahat gerekiyor mu acaba.bana 10 gün dedi doktor 10 gün yetiyormuş.galiba hastaya göre değişiyorşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…