selam nefes55 benim eşiminde sperm sayısı o civarda iki denememide jinemed de yaptırdım. 2. denemeye başlarken gerekli araştırmanın yapılmadığını düşünüyorum. şimdi IVI ya gidiyorum. bir sürü test istedi hem eşimden hem benden. testlerin sonucuna göre bu adetimde başlayacağız. bence en önemli dikkat etmen gereken şey tedavi öncesi gerekli araştırmaların yapılıp yapılmaması.
çok sevindim inşallah bendede sorun olmaz.benim doktorumda ulun bey.gerçekten insanı rahatlatıyor.biz önce başka bir merkeze gitmiştik .eşimden sperm çıkmasına rağmen tese ameliyatı olacak demişlerdi.burda çok bilinçli davrandılar.
canım benden doktorum şimdi tes istemedi ama benim zaten bütün hormon testlerim, simir testi ,vitamin teslerim yapılmıştı.doktor sadece jinekolojik muayene yaptı yaşımda genç olduğu için her şey normal dedi.sadece vitamin verdi bir de hastalanma beslenmene dkkat et dedi.acaba bunlar dışında başka teste gerek var mı ki:uhm:
banada ilk denemede bi dünya test yaptılarda ne oldu..1 tane bile yumurta toplayamadılar...
dr.una güven canım....bende toplamaya kadar hep tereddütlerim vardı aynı şeyi yaşarmıyım diye...ama çok şükür olmadı tahmin edemeyeceğim kadar fazla yumurta toplandı...
bazı merkezler insanı sömürüyor. bir de bizde alışkanlık mı olduğundandır nedir bizden işlem yapmadığı sürece para talep etmediklerinden tuhafımıza gitmişti.ben kaygılıyım ama eşim sorun çıkmayacağına neredeyse emin inşallah hepimizin sonucu iyi olur buradan birbirimizi takip edip destek olalım.
bazı merkezler insanı sömürüyor. bir de bizde alışkanlık mı olduğundandır nedir bizden işlem yapmadığı sürece para talep etmediklerinden tuhafımıza gitmişti.ben kaygılıyım ama eşim sorun çıkmayacağına neredeyse emin inşallah hepimizin sonucu iyi olur buradan birbirimizi takip edip destek olalım.
canım inş. bu defa herşey yolunda gider..
ilk iki denememde benden de hiç tetkik istemediler ama bence en azından 2. denememde araştırma yapılabilirdi. tabiki gereksiz testlerin istenmemesi gerekir ama internette bile kısacık bi araştırma yaptığında tedaviye başlamadan önce mutlaka bakılması gerken şeyler olduğu yazıyor. maalesef ilk denemeler benim tecrübesizliğime denk geldi. bu denemede inşallah her şey yolunda gider ve hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım...
inşallah...sudenaz senin transferin ne zaman canım.sen işin büyük bir bölümünü atlatmışsın.darısı başımıza.bir de verdiği ilaçlar iğne olacakmış sanırım ve göbekten vuruluyormuş doğru mu kızlar.ben çok korkuyorum yaamafoldumben
evet canım göbişten..ama hiç korkma yaa ben pek alışkınım..hiç acımıyor..bide benim yumurtalarım geç büyüdüğünden daha uzun süre kullandım..16 gün iğne kullandım en fazla günde 3 adet kullanıyordum son5-6 günde...
tedavim uzun sürdüğünden rahmim gebelik dönemini kaçırmış....ondan ziyade emriyologlarda fazla yumurta toplandığından rahim su toplamış şişmiş olabileceğinden ertelendi..şimdi adet olmayı bekliyorum..adet olunca dr.a gidip kist kalıp kalmadığına baktırıcam kist yoksa dr.uygun gördüğü tarihte olacak....kist varsada bi sonraki ay artık..hayırlısı neyse o olsun
zor olur ama uzadıkça vakit geçmez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?