aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

bilmiyorum henüz hiç bir bilgim yok kalite farkı oluyormu acaba

Bende bilmiyorum canım.Benim tedavimde ,önce lucrine koldan başlayacağım (kasım adetimin 21. günü),sonra aralık adetimin 3. günüde göbekten puregon vurulcağım.Ve puregonla birlikte yumurtaların oluşumu başlayacak.İlk olacağı için benimde bilgim bu kadar,aralık sonu ocak başıda bir aksilik olmazsa sonucu alırım hayırlısıyla:)

beinmde aksilik olmasa yılbaşına geliyor
bende komşuma kahve içmeye gidiyorum görüşürüz...

kızlar benim doğum günüm 31 aralıkdaa......galiba herkesin ki aralıkta......
görüşmem çok güzel geçtii...gerçekten ulunbey beni çok rahatlattı......benim raporum var çapadan inş alıp umuta getiricezz....inş bi aksilik çıkmazx......
bendende önceki denenmemde bebeğim tutup düşmüştü ondan dolayı kanda pıhtılaşmana felan bakalım dedi...ve polikistik over varmış bende önceki dr.lar bana bundan bahsetmemişti....bunun içinde ilaç verdi....bide eşimee vitamin verdi arkadaşlar.....
ben yeni adettimmm...önümüzdeki adetimde bende nasip olursa umutdaa 2.denemene başlıycam......heraldee aralığın ortalarındaa başlarım bende.......

rabbim inşallah bize yaşatmış olduğu mutluluğu sizlerede yaşatır hepinizin tedavileri şimdiden hayırlı olsun herzamn bol dua ve pozitif düşünün hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah amin

hadi hayırlısı olsun hilalcim.gerçekten çok dikkatli bir doktor ulun bey...benim eşime de vitamin vermişti.hala kullanıyor.yumurta toplanana kadar da kullanacakmış.benim adetimde bugün bitti bir dahaki 11 aralıkta gibi görünüyor.inşallah bebişlerimize kavuşuruzzzzzzzzzzzz

neredeyse aralıkta doğanlar kulübü olduk ve bebişlerimiz içinde aralıkta iş başında olacağız...umarım aralık uğurlu gelir hepimize

neredeyse aralıkta doğanlar kulübü olduk ve bebişlerimiz içinde aralıkta iş başında olacağız...umarım aralık uğurlu gelir hepimize

inşş kızlar aralık ayındaa hepimiz mutlu sona ulaşırız.....nefes bende dün yıkandım...ilk tüpden sonraa hep 15 günde bir oldummm...büyük ihtimall belkide aynı zamanlarda tüp deniycez......inşş bu sefer hepimizin yüzü güler.......
meryem canım daha önce seninle konuştuk dimi biz???bundan önceki denemeni ne zaman yapmıştın??ben ağustos ayında yapmıştım ve sanki senle o zamanlar konuşmuştuk gibi geliyorr.....

nefes 55 ben de samsun'dayım.burada tedavi oldun mu hiç?burdaki tüp bebek merkezi hakkında b,lgin var mı?ben de ocakta yaptıracağım ama merkez seçemedim henüz.benimle bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim.ben tayfun beyin hastasıydım.4 kez aşılama yaptırdım.artık ruhen çökmüştüm.üstelik yaşım 36.yani ben son şanslarımı deniyorum artık.bana burada fakültede tüp bebek merkezi açplacak dediler.sonra ilkadıma git diyenler oldu.kafam çok karışık.nolur benimle fikirlerini paylaş.hepimize bol şans...

bu arada nefess içine hüzün çöktü yazmışsın...çökmesin canımmm...
ben çoook umutluyumm sabırsızlıkla tedavi günümü bekliyorum......heralde senin ilk denemenn dimi yanlış hatırlamıyorummm ondann heyecan varr biraz.....hiççde korkmaaa rahat ol..korkacak hiç bişey yokk....yaşında çokk genççç inşş ilk denemende bebeğine kavuşuursun......benide tek düşündüren şeyyyy transferden sonraa bekleme süreci.....oooooooo 12 günnnn.....ama bi tedaviye başlıyalımda sonuna ulaşırızç......

evet canım agustosda olmustu 2. Denemem

ben samsunda değilim şuan da canım.orada hiç tedavi girişiminde bulunmadım.önce araştırma hastanesinin profösörlerine gittim istanbulda.sorunun eşimde mi yoksa bende mi olduğu araştırıldı. bütün testlerimiz yapıldı sonra eşimde sperm azlığı olduğu tespit edildi.ürolog bizi bir merkeze yönlendirdi orada eşimde sperm olduğu halde tese operasyonu olacak dediler.bende şüphe duydum bu durumdan acaba para için mi yapıyolar diye. sonra araştırdım ve dr.emre bakırcıoğlunu buldum.umut tüp bebekte ona gittik.oda tekrar sperm testi istedi.sperm var tese istemiş olmaları çok tuhaf dedi.testi yaptırdık.70 bin sperm çıktı ve dondurdular.şimdi önümüzdeki adet zamanını bekliyorum.doktor vitamin verdi onları kullanıyorum.doktorumda ulun bey.eğer seninde imkanın varsa bence istanbula gel.ne de olsa buradakiler daha tecrübeli.samsunda bu konuda iyi bir yer duymadım açıkçası.yardımcı olamadım özür dilerim canım.

hilalcim çok teşekkür ederim umarım her şey yolunda gider canım.

nurcum senin problemin ne peki.şimdi tüp bebek mi yapacaksın yoksa aşılama mı yine ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…